Licentiaat in de rechten

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Deze graad is ontwikkeld op basis van een afstemming tussen het onderwijs van de wet en behoeften van de markt, waardoor maximalisatie van professionele mogelijkheden. Het is in wezen dit evenwicht dat afkomstig is opgenomen in een onderdompeling graad in het management dat iedere student voor de interconnectie tussen de rechter- en de zakenwijk voorbereidt.

Daarnaast heeft de graad heeft een onderscheidende vermogen dat wordt gekenmerkt door een toevoeging van een diepere en meer klassieke opvatting van de wet en een meer innovatieve en gedurfde visie met een globale aanpak.

Tijdens de cursus, de studenten toegang tot een meer praktische wet die wordt gerealiseerd in het beroepsonderwijs ervaringen in een reële context ook, seminars over nieuwe vraagstukken in het gebied en inzet op cruciale vaardigheden zacht voor een wet professional: communicatieve vaardigheden, onderhandeling en argumentatie en juridisch Engels.

CARRIERE

  • Legal Counsel
  • wet
  • diplomatie
  • notarissen
  • magistratuur
  • Legal Counsel
Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education.

The Universidade Europeia is part of the largest global group of Higher Education - Laureate International Universities - and offers access to student-centered quality education. Lees Minder
Lissabon , Lissabon , Porto , Lissabon + 3 Meer Minder