Bachelor in de rechten Hoewel de Roemeense Licentia-graad wordt behaald in vier jaar na toelating tot de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, wordt de licentie in Frans recht na het derde jaar toegekend, in overeenstemming met de voorschriften van Bologna. Het vierde jaar in Frankrijk komt overeen met de Master's Law of eerste jaar Master.

Tijdens deze drie jaar licentie verwerven studenten een stevige algemene cultuur langs drie assen:

  • de grondbeginselen van het Europees recht (geschiedenis, instellingen, architectuur en rechtsorde, Europese mensenrechtenwetgeving, Europees strafrecht)
  • algemene basiskennis van het Franse privaatrecht (verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht)
  • een vergelijkende of internationale lezing op het gebied van publiekrecht (vergelijkend constitutioneel recht, vergelijkend administratief recht, internationaal economisch recht)

Plaquette van de leringen van het Juridisch College - Licentie 2017-2018

(Tegelijkertijd volgen de studenten van de Juridische Hogeschool een groot deel van het klassieke curriculum van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Boekarest - zie: http://drept.unibuc.ro/Studii-de-licenta-invatamant-cu -frecventa-S26-ro.htm).

Franse lessen worden gegeven door:

  • missionarisprofessoren van de grootste universiteiten in Frankrijk die lezingen aanbieden
  • het on-site team dat verantwoordelijk is voor de tutorials die individuele pedagogische ondersteuning en wetenschappelijke verdieping mogelijk maken na de missie van de Franse leraar.
Opleiding te volgen in:
  • Frans

Zie 6 andere vakken van University of Bucharest »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum