Licentie installaties voor gebouwen

Technical University of Civil Engineering Bucharest

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Licentie installaties voor gebouwen

Technical University of Civil Engineering Bucharest

Het hoger onderwijs op het gebied van Civiele Techniek werd geboren in Roemenië in 1864 door de oprichting in Boekarest van de School van Bruggen en Wegen, Mines and Architecture. Dit heet, uit 1888 Nationale School van Bruggen en Wegen, het zijn de eerste technische universiteit in Roemenië. De Boekarest Constructions Technical University (UTCB) is momenteel de enige universiteit in Roemenië met als algemene specialiteit alleen civiele techniek. UTCB is een State University, geaccrediteerd door ARACIS (Roemeens Agentschap voor de kwaliteit in het hoger onderwijs - in EQAR vermeld) en het Ministerie van Onderwijs van Roemenië (MEN) met een '' hoge mate van vertrouwen ''.

De faculteit Ingenieurswetenschappen Installations (FII) werd geboren in 1949. Voor haar profiel, uniek in Europa, de faculteit biedt opleiding van ingenieurs gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de exploitatie van alle faciliteiten van de bouw: comfortvoorzieningen (verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, verlichting, enz. .), de veiligheid van installaties (anti brand, inbraak, enz.), productie en distributie van energie-installaties (energiecentrales en koeling, hernieuwbare energie, warmte distributie, distributie van elektriciteit, etc.) en automatiseringssystemen en automatische management. Dit gebied beslaat de bestaande gebouwde omgeving, het herstel van het en ook het ontwerp en de bouw van de gebouwde omgeving van de toekomst. De activiteit van de technische voorzieningen is nauw verbonden met de activiteit van architecten en burgerlijk ingenieurs. Vandaag de dag is het personeel gevormd door 112 leraren en 28 ondersteunend personeel die trainen 1420 studenten: Licence (2 kanalen "Installaties voor gebouwen", een Roemeense en één in het Frans, en sterven "Installaties voor de bescherming van de atmosfeer "), Master (4 kanalen: 1 in het Frans, de energie-efficiëntie installaties voor gebouwen ', in co-afstuderen Masters met de Universiteit van La Rochelle 3 in het Roemeens: energie-efficiëntie installaties voor gebouwen ',' energie, comfort en duurzame ontwikkeling "," efficiënte technologieën voor de bescherming van het stedelijk milieu) en doctoraat (PhD in de civiele techniek en faciliteiten).

Training in het Frans: "Installaties voor gebouwen 'begon in 1994. Sindsdien 155 studenten behaalde een ingenieursdiploma. De teerling is geaccrediteerd door ARACIS en MEN Roemenië. De docenten in deze sector gevolgd, in de meeste gevallen, opleidingen, onderzoek cursussen, opleidingen, DEA, Masters en / of doctor in de partneruniversiteiten van de Franstalige wereld.

Cursussen.

De training is gebaseerd op drie pijlers: thermische, hydraulische en elektrische (fundamentele technische disciplines). Op basis hiervan en op de studie van thermische apparaten, hydraulische en elektrische machines, vanaf het derde jaar ontwikkelen leren specialiteit disciplines, systemen ie disciplines ' installaties voor gebouwen 'verwarming, ventilatie, airconditioning en airconditioning, koeling en warmtepompen, sanitair, Antifire, elektrische, verlichting, automatisering.

Elke discipline heeft toepassingen (projecten). In het tweede deel van het laatste semester, is een stage nodig om de licentie-project (gewijd in principe om een ​​installatie te ontwerpen) te bereiken. In de eerste drie jaar van de praktische opleiding in bedrijven uitgevoerd zijn voorzien van de mogelijkheid van het huren dan bepaald perioden.

Diploma, de vaardigheden en professionele carrière.

Het diploma van het hoger onderwijs Roemeense Openbaar verkregen in het domein "Faciliteiten Constructions (Civil Engineering)" wordt officieel erkend in alle EU-landen lid. De vaardigheden die toelaten om in te werken assemblagefaciliteiten in het ontwerp (voor lage complexiteit systemen) en de exploitatie van installaties in gebouwen. Grondige kennis van de werking van de faciliteit systemen biedt de mogelijkheid om bestaande systemen (technische inspectie door de audit en energie certificering en functionele diagnose) te evalueren, te anticiperen op het gedrag van de gebouwen en hun systemen en ook voor het realiseren van hun effectief gebruik.

Met de bacheloropleiding en in het bijzonder met de kennis die is opgedaan, engineering faciliteiten in de meeste gevallen een passende baan in de technische faciliteiten (zie overzicht). De licentie wordt gewoonlijk gevolgd door de Meester, die de vaardigheden van een hele aandeel aanvullingen op engineer.

TOELATING

  • Bachelor's degree
  • geboorteakte
  • medisch attest
conferentieruimte en een seminar opgewaardeerd door Hilti

conferentieruimte en een seminar opgewaardeerd door Hilti

2

Het project EfdeN (http://efden.org) voor de "Solar Decathlon". Het project wordt volledig gerealiseerd (ontwerp, de financiering, de bouw) van een gemengd team van studenten van de faculteit Ingenieurswetenschappen, Systems Engineering faculteit en de faculteit Bouwkunde.

3

Het project EfdeN (http://efden.org) voor de "Solar Decathlon". Het project wordt volledig gerealiseerd (ontwerp, de financiering, de bouw) van een gemengd team van studenten van de faculteit Ingenieurswetenschappen, Systems Engineering faculteit en de faculteit Bouwkunde.

4

Laboratorium voor Hydraulica, Blower grens atmosferische laag.

5

De faculteit ligt op 15 minuten lopen van het Universiteitsplein.

Faculteit Ingenieurswetenschappen van Boekarest faciliteiten.

Faculteit Ingenieurswetenschappen van Boekarest faciliteiten.

7

centrum van Boekarest, Roemeens Atheneum.

8

Centre Pompidou, Parijs. De technische faciliteiten in de moderne architectuur.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,700 EUR
Gratis voor de EU, Moldavië en Roemenië
Locations
Roemenië - Boekarest, Boekarest
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Roemenië - Boekarest, Boekarest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan