Lees de Officiële Beschrijving

Leerdoelen

Het doel van de licentie Communicatie-informatie is om studenten in staat te stellen: - het ontwikkelen van een solide conceptuele kennisbasis voor het begrijpen van de verschijnselen van de communicatie, de verspreiding en de interpretatie van informatie - het beheersen van de methoden die specifiek zijn voor de analyse en de praktijk van communicatie, door de studie van berichten, beelden, de rol van de media en digitale context van verandering - ontwikkelen transversale vaardigheden gebaseerd op de kruising van kennis en voorbereiding professionele integratie, via gespecialiseerde cursussen, methodologische lessen en cursussen.

Deze opleiding biedt toegang tot een groot aantal beroepen waar de algemene cultuur en wetenschappelijke, intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en analytische vaardigheden zijn vereist.

+ DE TRAINING

Een student aangemoedigd om auteur van zijn opleiding, door middel van te worden: - de keuze van zijn carrière (15 kleine electieve) - de keuze van het openen van extra leer - de keuze van zijn stage sites (1 jaar stage training ) en internationale mobiliteit (mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland) uit te voeren - de specialisatie van de professionele voorbereiding module project (PPE of PPE +) Overige activa: - de praktijk van een vreemde taal up ( zowel in opleiding) - gepersonaliseerde opvoedingsondersteuning, dankzij de aanwezigheid van een ambtenaar van de opleiding per jaar, en het monitoren van de student professionele en academische project - opleiding op basis van de inzet van gekwalificeerde docenten en onderzoekers gespecialiseerde professionals - een uitgebreid netwerk van samenwerkende universiteiten in het buitenland (ongeveer dertig universiteiten partners) en een sterke aanwezigheid in veel professionele sectoren.

  • Werken in groepen op een menselijke schaal, uitstekende slagingspercentage bij examens - 3 leslokalen uitgerust met Apple hardware © (2x12 posities en 1x20postes) en een self-service dineren. Werkstation PAO / DAO Apple 27-inch scherm en de volgende Adobe Creative Cloud 2014.
  • Audio-visuele centrum uitgerust voor digitale videobewerking (Final Cut ©) en digitale geluidsverwerking (Protools ©) lening SLR en digitale camera voor de realisatie van TD studenten.

TOELATING

  • L1: een baccalaureaat. Toepassing via de website Toelating postbac.
  • L2: houd L1 openbaring. Bestand selectie.
  • L3: het bezit van een L2 communicatie of informatie, met inachtneming van de toelating door de erkenning van verworven competenties plegen van een ander niveau Bac 2 dicht bij het thema. Bestand selectie.

VALIDATION

  • Volledige Continue controle in L1; geschreven verslagen of tests op basis van het materiaal L2 en L3.

COLLEGEGELDEN 2014-2015

  • Vanaf 3200 € / jaar (op basis van de omzet). - Training voor in aanmerking komende beurzen hoger onderwijs.
Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 4 andere vakken van West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
3,200 EUR
/ Jaar (op basis van omzet)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019