Licentie Toegepaste Technologieën

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Licentie Toegepaste Technologieën

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

Applied License is een geavanceerde graad en geeft als ingenieur-technicus. Het maakt het ook mogelijk om door te gaan in de professionele master-ingenieur of ga fietsen.

De vergunning wordt aangevraagd om een ​​diploma afgegeven na een opleiding van 3 jaar na zijn afstuderen. Met theoretische en praktische opleiding, is het laatste semester verdeeld in business met een project afstuderen (PFE) om de afgestudeerde te worden ingehuurd na de stage. De International University of Tunis helpt haar studenten in dit proces met partner bedrijven in Tunesië, Frankrijk, Duitsland en de wereld.

De licentie aangevraagd graad aan de private International School of Tunis is geaccrediteerd door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, en erkende in Tunesië en in het buitenland via het netwerk van partneruniversiteiten van ITU. Het geeft de mogelijkheid om direct na het afstuderen werk of de uitoefening van een professionele Master of Engineering, Master in Frankrijk, Master of Science in Duitsland ...

Computing Degree

De BS in Computer Science and Information Systems is gericht op de ontwikkeling van software voor twee jaar en een jaar voorbereidende gespecialiseerd in informatietechnologie.

infos_licence

De licentie aangevraagd bij de ontwikkeling van informatie-systemen kunt u het verwerven van de basis van twee jaar prep toegepast computing. Training is gespecialiseerd in informatiesystemen in de 3 jaar met praktische training en toepassingen die nodig het hele curriculum.

Degree in Telecommunicatie

De Degree in Telecom, levert diensten en netwerken bases in de informatica, netwerkarchitectuur en ontwikkeling van netwerktoepassingen. Deze training kunt u zich te specialiseren in Master in computerbeveiliging, telecommunicatie ... of in onderzoek en ontwikkeling met onze partners in Duitsland, of om te werken in het beheer van IT-parken en netwerken.

telecom

De licentie toegepast in telecommunicatie, IT specialiteit en het beheer van systemen en netwerken geeft je in eerste instantie fundamenteel in het communiceren van embedded systemen, embedded systemen, telecommunicatie-apparatuur en computernetwerken ... de werking van het netwerk te begrijpen. U moet dan naar de verschillende methoden voor het beheer van een netwerk onder de knie; architectuur en veiligheid. Deze training geeft de toegepaste theorie, maar ook in de praktijk door middel van partnerbedrijven in Tunesië en Duitsland, en door het organiseren van seminars, TP en uitdagingen, en stelde praktijken certificeringen gedurende de 3 jaar (Java, Cisco MTA ...).

Met deze licentie kunt u werken in netwerkbeheer, maar ook een Master in diverse specialiteiten, zoals de IT-beveiliging, systems engineering informatie na te streven ... zelfs na te streven internationale of een semester aan een partneruniversiteit in Duitsland, en mogelijk om te werken in de R & D en toegepast onderzoek.

Degree in Automation

De licentie in Industrial Automation & Informatica is een cyclus aangepast aan het Duitse programma, waardoor een multidisciplinaire en gespecialiseerde opleiding in Industrial Computing, programmeren en netwerken en systemen met elektronische modules, automatische signaalverwerking.

automatisme

De licentie toegepaste industriële computers en industriële systemen kunt u elektronische kaarten op basis van microprocessoren en microcontrollers, automatisering en beheersing van industriële processen en microcomputers ingebed in een object te controleren. Je leert geautomatiseerde systemen controle specificaties vast te automatiseren en veilig.

Training is afwisselend in de praktijk modules, certificeringen en stages in de partnerlanden van de Internationale Universiteit van Tunis; een semester aan de Hochschule Mannheim en een double degree is het mogelijk voor studenten in het Duitse cursussen.

Deze graad is bedoeld om je voor te bereiden voor de industriële bedrijven of om verder te gaan in de master, dan in toegepast onderzoek via het netwerk van partneruniversiteiten in Duitsland. Als afgestudeerde in de industriële computer die u in staat zullen zijn, met de opleiding van 3 jaar tot ingenieurs te helpen in de industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tunesië - Tunis, Tunis
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tunesië - Tunis, Tunis
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan