Read the Official Description

Waarom kiezen voor Management bij WSB in Szczecin?

Hedendaagse specialisten op het gebied van management zijn experts en managers die omgaan met menselijke en financiële middelen, operationele en strategische zakelijke beslissingen nemen en bekend zijn met trends die op de wereldmarkt aanwezig zijn. Ze moeten snel en efficiënt zijn bij het nemen van managementgerelateerde beslissingen in de omgeving van hedendaagse organisaties. De klassen aan de WSB University zijn van praktische aard - ze worden geleid door vertegenwoordigers van bedrijven, organisaties uit de derde sector en bekende figuren uit de bedrijfswereld die de meest recente trends in management presenteren.

Wat kun je tijdens de studies leren?

Het Management-programma biedt studenten praktische kennis van plannen, organiseren, motiveren en controleren met betrekking tot nationale en internationale ondernemingen. Managers die leiding geven aan teams van werknemers hebben een significante invloed op hun werkdoeltreffendheid. Goed opgeleide managers kunnen experts worden die leidinggevende posities bekleden op verschillende managementniveaus.

Specialisatie: International Business

Het onderwijs dat de International Business-specialisatie biedt, is gericht op het opdoen van kennis over geavanceerde strategieën van internationale ondernemingen met betrekking tot planning, productie, logistiek, marketing, financiering en controlling, human resources management en tijd- en risicobeheer.

Je kennis en vaardigheden

Het hoofddoel van de specialisatie "International Business" is om studenten kennis te verschaffen over bedrijfsactiviteiten die over de grenzen van twee of meer landen worden uitgevoerd. Aldus zijn afgestudeerden goed toegerust om de afhankelijkheden te begrijpen tussen de aangenomen strategieën, wettelijke en monetaire systemen en culturen van verschillende landen.

Werk voor jou

Specialisatie voor beginnende ondernemers en managers die willen leren operationele en strategische zakelijke beslissingen te nemen, kennis op te doen over de omgeving van internationale organisaties of praktische en interpersoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Wanneer u de specialisatie International Business hebt voltooid, kunt u werken in ondernemingen die internationale handel, consultingbedrijven, joint ventures en internationale handelsorganisaties leiden.

Zakelijk partnerschap

Klaser IT, Lewiatan, IPMA, ZARR en BTC

Voorbeeldmodules / trefwoorden

Management, Project Management, Project Portfolio Director, Innovation Manager, EU Projects Consultant, Junior Project Manager, Delivery Service, Logisticts, Coordination, Negotiations, Business, Corporate Finance Management, Economisch recht, Psychology of Management, Global Econony, Marketing, International Accounting

Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by WSB University in Szczecin »

Last updated April 23, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum