MSc in Business Analytics

Grand Canyon University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Business Analytics

Grand Canyon University

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Word een expert in Business Analytics en Data
De Master of Science in Business Analytics programma bereidt studenten op voor een carrière in business analytics met de nadruk op het gebruik van grote data om organisaties te helpen tactische en strategische beslissingen nemen. Deze MS in business analytics degree programma is ontwikkeld voor studenten die al een zakelijke achtergrond en praktische ervaring hebben. De meesters in business analytics programma fungeert als een geavanceerde academische weg voor u om een ​​carrière in de snelle, groeiende data analytics business omgeving na te streven.

Je gaat in en verwerven vaardigheden in de volgende kerncompetenties:

  • Data Analytics: mogelijkheid om vragen in te stellen en objectief toepasbare analysemethoden toe te passen met ondersteunende modellen om te helpen bij het oplossen van specifieke zakelijke behoeften.
  • Kritisch denken en probleemoplossing: Het vermogen om kritische denkvaardigheden toe te passen om zakelijke behoeften op te lossen met behulp van innovatieve, analytische benaderingen; het vermogen om bevindingen op een duidelijke, dwingende en bruikbare manier te communiceren aan alle belanghebbenden.

De Master of Science in Business Analytics concludeert met een toegepast capstone project dat is gebaseerd op de technieken en tools die door het programma worden geleerd. Uw project zal zich concentreren op een specifiek analytisch gebied binnen een organisatie. Je zal kritische denkvaardigheden inzetten om analytische problemen op te stellen, relevante analytische modellen te ontwikkelen en toepassen en relevante bevindingen binnen een zakelijke omgeving te communiceren.

degree Outcomes

Verkrijg Analytics kennis met een christelijk wereldbeeld
Afgestudeerden van de meesters in business analytics online programma zullen de transformatieve kracht van analytics kunnen formuleren om de menselijke conditie te verbeteren in een verscheidenheid van facetten van de menselijke samenleving. U zult overwegen hoe analytische professionals kunnen helpen bij het beschermen en regenereren van gemeenschappen door middel van innovatieve en ethische praktijken, evenals hoe u persoonlijk analytics met eerlijkheid en integriteit in uw gegeven beroep toepast.

Wat je leert

Vaardigheden verwerven om zakelijke behoeften aan te passen
U begrijpt begrippen en bouwt werkkennis met betrekking tot databases met een focus op statistische taal, data-ontginning, data visualisatie, ethische aspecten van het gebruik van gegevens en beschrijvende, voorspellende en voorschriftelijke analyses. De leerervaring benadrukt hands-on applicatie met behulp van industriële instrumenten. Je zal zich inzetten voor praktisch, projectgericht leren dat een collectie kritisch denken, wiskunde en computervaardigheden nodig heeft.

Specifieke vakken zijn onder meer:

  • Bedrijfsmanagement Waarschijnlijkheid en Statistiek
  • Toegepaste Analytics voor Zakelijk
  • Inleiding tot databases en intermediaire database toepassingen
  • Analytics uitvoeren met behulp van een statistische taal
  • Prescriptieve Analytics en Geavanceerde Onderwerpen

Uitkomsten carrière

Impact op het Business Data Analytics-veld
Afgestudeerden van deze Master of Science in Business Analytics opleiding zijn uitgerust om een ​​carrière als bedrijfsanalist, business intelligence analist, data analist, business analytics manager of business intelligence manager te volgen.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Albuquerque, New Mexico
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Scottsdale, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Sun City, Arizona
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan