Maatschappelijk werk

Kansas State University Polytechnic Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Maatschappelijk werk

Kansas State University Polytechnic Campus

Het sociaal werkprogramma van Kansas State Polytechnic is ontworpen voor personen die vastbesloten zijn om professionals te worden en anderen te helpen bij het navigeren door relaties; oplossen van persoonlijke, familie- en gemeenschapsuitdagingen; en leren sociale en ecologische krachten vorm te geven die het dagelijks leven beïnvloeden.

Sociaal werk is een beroep voor mensen met een vonk van idealisme, een geloof in sociale rechtvaardigheid en een natuurlijke liefde voor het werken met mensen. Sociaal werk biedt de kans om met en voor mensen te werken, ongeacht sociaal-economische status, ras, leeftijd of geslacht in ziekenhuizen, thuis of op het werk.

Het sociaal werkprogramma van Kansas State Polytechnic biedt een intieme groepsgrootte en een interprofessionele samenwerkingsopleiding met een practicum voor het laatste semesterveld. Studenten komen klaar om te oefenen in de meest uiteenlopende omgevingen, van stedelijke tot kleine gemeenschappen en landelijke gebieden. Het programma is nationaal geaccrediteerd door de Commissie van accreditatie van de Council on Social Work Education.

Academisch Curriculum

De lessen in de major voor maatschappelijk werk leveren de kennis, waarden en ethiek en vaardigheden die nodig zijn om in het beroep te werken. De nadruk ligt op het oefenen en ontwikkelen van competentie in de vaardigheden die worden gebruikt om met mensen samen te werken.

Afgestudeerden worden erkend als houder van een generalist of beginnende graad en komen in aanmerking om een ​​sociale werkvergunning aan te vragen in Kansas en andere staten die sociale werkers op bachelorniveau toelaten. Graduate School bouwt voort op de basis van de undergraduate-graad, waardoor de maatschappelijk werker in meer gespecialiseerde functies kan zijn.

Sociaal werk - Officiële studiegids (pdf)

Over het programma

Het undergraduate sociaal werkprogramma van de Kansas State Polytechnic is geaccrediteerd door de Commissie voor accreditatie van de Council on Social Work Education. De undergraduate major wordt erkend als de professionele graad op beginnersniveau.

Studenten die afstuderen aan het sociale werkprogramma op de Polytechnische campus komen in aanmerking voor het onderzoek en de certificering van sociale werklicenties in staten met dergelijke vereisten. Studenten die afgestudeerde studies willen volgen in sociaal werk komen in aanmerking voor geavanceerde status in master van sociale werkprogramma's in de Verenigde Staten.

Wat is maatschappelijk werk?

 • Social Work is een dynamisch, veranderend en uitdagend beroep met een breed scala aan carrièremogelijkheden en rijke mogelijkheden voor diepe persoonlijke voldoening.
 • Professionele maatschappelijk werkers zijn experts die mensen helpen de middelen te verkrijgen die ze nodig hebben om waardig te leven.
 • Maatschappelijk werkers zetten zich ook in om de maatschappij beter te laten inspelen op de behoeften van mensen.
 • De historische missie van het maatschappelijk werk heeft de minderbedeelden geholpen, degenen die zijn uitgesloten van deelname aan het ideaal van een rechtvaardige en rechtvaardige samenleving.
 • Hedendaagse maatschappelijk werkers helpen ook mensen uit alle lagen van de bevolking, met allerlei problemen, in allerlei situaties - rijk, arm, zwart of wit, jong of oud, in ziekenhuizen, thuis of op het werk.
 • Sociaal werk is een beroep voor mensen met een vonk van idealisme, een geloof in sociale rechtvaardigheid en een natuurlijke liefde voor het werken met mensen.
 • Sociaal werk biedt een persoon een carrière met de kans om met en voor mensen van allerlei aard en behoeften te werken.

Waarom Major in sociaal werk?

 • U wilt een goede baan en een die "een verschil maakt"
 • Je houdt ervan mensen te helpen, ze op positieve manieren te zien groeien en veranderen
 • U wilt een diploma dat maximale flexibiliteit op de arbeidsmarkt biedt
 • U wilt een professionele opleiding - een opleiding die u voorbereidt op een functie als professionele maatschappelijk werker
 • Je houdt ervan om het kantoor te verlaten en mensen te ontmoeten, geen tijd om voor je te zitten!
 • Je gelooft dat iedereen een kans op een beter leven verdient en je wilt hen helpen het te hebben
 • Er is je verteld dat je een goede luisteraar en helper bent en een carrière wilt maken van wat je goed doet
 • Je leert graag over de manieren van denken en gedrag van anderen
 • Je bent geïnteresseerd in verschillende culturen en manieren van leven
 • Je vindt het leuk om bij kinderen te zijn
 • Je vindt het leuk om bij oudere volwassenen te zijn
 • Je vindt het leuk om in de buurt van tieners te zijn
 • Kortom, je houdt van mensen en gelooft in de waarde van het helpen van anderen om "alles te zijn wat ze kunnen zijn"

Maatschappelijke werkorganisatie

De Salina Social Work Wildcats is een geregistreerde studentenorganisatie bij het Office of Student Activities and Services aan de Kansas State University Polytechnic Campus . Het doel van de organisatie is het bevorderen van professionele excellentie bij studenten in het sociaal werk, om te netwerken met en serviceprojecten uit te voeren voor de gemeenschap die waarden en principes voor sociaal werk delen en om mogelijkheden voor permanente educatie te bieden.

De organisatie is student-led en komt maandelijks bijeen. De activiteiten, projecten en leiders worden bepaald door het lidmaatschap. Leden worden aangemoedigd om $ 10 per semester te betalen voor deelname, maar niemand zal het lidmaatschap worden ontzegd als ze zich de contributie niet kunnen veroorloven.

Leden moeten een goede academische positie hebben bij de universiteit. Het lidmaatschap is NIET beperkt tot majors voor maatschappelijk werk. Alle geregistreerde Kansas State Polytechnic studenten zijn welkom. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, vraag dan een student of professor voor de datum van de volgende vergadering.

Carrièremogelijkheden

Maatschappelijk werk is een dynamisch en uitdagend beroep met een breed scala aan carrièremogelijkheden en mogelijkheden voor diepe persoonlijke voldoening. Professionele maatschappelijk werkers zijn experts die mensen helpen de middelen te verkrijgen die ze nodig hebben om waardig te leven. Tegelijkertijd zetten maatschappelijk werkers zich in om de samenleving beter te laten inspelen op de behoeften van mensen.

Sociaal werkers oefenen in verschillende settings. Sterker nog, overal waar mensen zijn, zijn er maatschappelijk werkers. Ze zijn in ziekenhuizen en werken vanuit de eenheid verloskunde aan de intensive care. Ze zitten op school en helpen kinderen, leerkrachten en ouders om met problemen om te gaan. Ze zijn in klinieken voor geestelijke gezondheidszorg, psychiatrische ziekenhuizen en openbare instanties, van het arbeidsbureau tot de openbare welzijnsdienst.

Elk privé-familiebedrijfsbureau helpt sociaal werkers met alles, van begeleiding tot het vinden van huisvesting of transport. Maatschappelijk werkers zijn nauw betrokken bij het welzijn van kinderen en bieden essentiële diensten voor pleegzorg en adoptie. Ze worden steeds meer zichtbaar op de werkplek, helpen werknemers persoonlijke problemen op te lossen en werkgevers lossen personeelsproblemen op.

Er zijn maatschappelijk werkers op universiteiten, die lesgeven en onderzoek doen. Ze zijn in verpleeghuizen, de strijdkrachten en in de particuliere praktijk. Sociaal werkers in al deze omgevingen zien problemen, begrijpen behoeften, ontwikkelen relaties, helpen mensen hun eigen leven te bouwen en helpen gemeenschappen bij het creëren en leveren van de diensten en ondersteuningsbehoeften.

Herfst (augustus) Semester: 1 februari (selectieve opnames)
1 juni (reguliere opnames)


Lente (januari) Semester: 1 oktober

Zomer (juni) Semester: 1 maart

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 22, 2019
Mei 28, 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
24,040 USD
Inwoner van Kansas: $ 9.506 / Niet-ingezetene: $ 24,040 (prijs per academisch jaar).
Locations
Verenigde Staten - Salina, Kansas
Startdatum : Jan. 22, 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 31, 2023
Startdatum : Mei 28, 2019
Aanmeldingslimiet Mar. 1, 2019
Einddatum Mei 31, 2023
Startdatum : Aug. 26, 2019
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Einddatum Aug. 31, 2023
Dates
Jan. 22, 2019
Verenigde Staten - Salina, Kansas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Jan. 31, 2023
Mei 28, 2019
Verenigde Staten - Salina, Kansas
Aanmeldingslimiet Mar. 1, 2019
Einddatum Mei 31, 2023
Aug. 26, 2019
Verenigde Staten - Salina, Kansas
Aanmeldingslimiet Feb. 1, 2019
(selective admissions), Jun. 1. 2019 (regular admissions)
Einddatum Aug. 31, 2023