Machinebouw belangrijke

Western New England University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Machinebouw belangrijke

Western New England University

Algemeen erkend als de technische discipline die de ruimste keuze van de technische loopbaantrajecten biedt, kan Werktuigbouwkunde leiden u naar beneden paden andere majors kan niet. Mechanische ingenieurs werken in alle facetten van de industrie de ontwikkeling van technologieën voor bijna elk product dat we gebruiken.

Het Departement Werktuigkunde is gewijd aan het opleiden van goed afgerond ingenieurs. Samen met het verstrekken van een kader voor analytisch denken door middel van cursussen in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, mechanica, materialen, en thermische vloeistoffen wetenschappen, Western New England University biedt ook tal van keuzevakken die u in staat om uw belangen na te streven.

Bij Western New England University, begin je je opleiding als ingenieur in je eerste semester. Onze Eerste jaar programma helpt u de overgang van de middelbare school of een andere school te maken. Peer adviseurs en upperclass studentmentoren u helpen uw weg te vinden rond de campus, clubs en activiteiten te verkennen, en het beheren van uw tijd.

Labs: voor u open Vanaf de eerste dag

Studenten aan de grotere technische scholen besteden gemiddeld het grootste deel van hun eerste jaar in enorme collegezalen, het bestuderen van theorie en verdwalen in de menigte. Dat is niet het geval bij Western New England University. Al Sleith Hall engineering laboratoria en apparatuur zijn beschikbaar voor alle studenten vanaf de eerste dag dat je begint lessen aan het College of Engineering. U wordt aangemoedigd om studiegroepen te vormen en onze laboratoria maken uw tweede huis. Al onze apparatuur is bedoeld voor undergraduate gebruik, en studenten hebben toegang tot computers en apparatuur in de laboratoria, die dagelijks geopend zijn 8:00-12:00 middernacht.

Stages en Special Opportunities

Wij moedigen al onze studenten toe te passen voor stages en onderzoek ervaring voor studenten (Reus).

Atletiek en Werktuigbouwkunde

Mechanical Engineering heeft een lange geschiedenis van het produceren van succesvolle student-atleten.

Senior Design Projects

Alle studenten moeten een Senior Design Project voltooien om af te studeren. Het scala van onderwerpen is ongelooflijk breed. Sommige projecten worden gesponsord door de industrie en sommige zijn geïnitieerd door faculteit leden. Misschien wel de beste senior projecten zijn die op initiatief van de studenten zelf!

Naast het feit dat uitstekende mogelijkheden om te netwerken met toekomstige werkgevers, de Senior Design Project zelf zijn industriële kracht ondernemingen die voorstellen, beoordeling, formele presentaties, en het bestellen te betrekken benodigde onderdelen-niet te vergeten hebben om plannen voor onvoorziene uitgaven als onderdelen niet aankomen.

ABET en Accreditatie

De Mechanical Engineering graad belangrijkste bij Western New England University is er trots op de ingenieurswetenschappen Accreditatie Commissie van ABET, Inc., de erkende accreditatieverlener van de hogeschool en universitaire opleidingen in de toegepaste wetenschap, informatica, techniek en technologie te worden geaccrediteerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Springfield, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates