Machinebouw, bs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

msme01

Mechanical Engineering, BS

Onze undergraduate Werktuigbouwkunde programma gronden u in het ontwerpen en ontwikkelen van mechanische systemen, structuren, thermo-vloeistof-systemen, lucht-en ruimtevaart, geavanceerde transport en energiesystemen. Je leert om te werken in een scala van gebieden, met inbegrip van de omzetting van energie, product design en ontwikkeling, productie, bouw, en onderzoek. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​concentratie in de ruimtevaart techniek kiezen, gericht op het ontwerp van vliegtuigen en ruimte voertuig.

Wij bieden ook een gecombineerde, vijf jaar Bachelor of Science in Mechanical Engineering en Master of Science in Energy Management. Deze interdisciplinaire curriculum combineert een technische achtergrond met leiderschapsvaardigheden. Het kiezen van deze optie bespaart tijd, terwijl u twee graden-en verdien je wint een jaar winstpotentieel.

msme02

Career Opties

Een NYIT graad is uw paspoort naar een mooie toekomst in een veld in-demand. Mogelijke carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met deze mate zijn onder meer:

  • Ruimtevaart ingenieur
  • Automotive engineer
  • defensie engineer
  • Ingenieur elektronica
  • Utilities engineer
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The first American university established in the United Arab Emirates’ capital city, NYIT-Abu Dhabi is a vibrant member of NYIT’s community of global campuses.

The first American university established in the United Arab Emirates’ capital city, NYIT-Abu Dhabi is a vibrant member of NYIT’s community of global campuses. Lees Minder