Machinebouw, bs

NYIT- Abu Dhabi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Machinebouw, bs

NYIT- Abu Dhabi

msme01

Mechanical Engineering, BS

Onze undergraduate Werktuigbouwkunde programma gronden u in het ontwerpen en ontwikkelen van mechanische systemen, structuren, thermo-vloeistof-systemen, lucht-en ruimtevaart, geavanceerde transport en energiesystemen. Je leert om te werken in een scala van gebieden, met inbegrip van de omzetting van energie, product design en ontwikkeling, productie, bouw, en onderzoek. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​concentratie in de ruimtevaart techniek kiezen, gericht op het ontwerp van vliegtuigen en ruimte voertuig.

Wij bieden ook een gecombineerde, vijf jaar Bachelor of Science in Mechanical Engineering en Master of Science in Energy Management. Deze interdisciplinaire curriculum combineert een technische achtergrond met leiderschapsvaardigheden. Het kiezen van deze optie bespaart tijd, terwijl u twee graden-en verdien je wint een jaar winstpotentieel.

msme02

Career Opties

Een NYIT graad is uw paspoort naar een mooie toekomst in een veld in-demand. Mogelijke carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met deze mate zijn onder meer:

  • Ruimtevaart ingenieur
  • Automotive engineer
  • defensie engineer
  • Ingenieur elektronica
  • Utilities engineer
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- AED 1950 per credit
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi, Abu Dhabi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan