Machinebouw

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Machinebouw

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

De grote behoefte in het land de professionele technici (p. bv ingenieur) die zijn opgeleid en de hoogte van nieuwe technologieën. Het valt niet te ontkennen, ook dat deze situatie waarschijnlijk zal verslechteren ten opzichte van de vraag naar gekwalificeerde professionals in de mechanische omgeving. Om deze situatie te keren, veel inspanning noodzakelijk wordt met het oog op de vorming van een groeiend aantal professionals met de door de arbeidsmarkt in Mechanical Engineering kwalificaties mogelijk te maken, en de Braziliaanse universiteit een belangrijke rol te spelen in de productie en de verspreiding van kennis in de genoemde gebieden. Deze regionale activiteiten karakter van Unisal stelt studenten niet te veel in verhouding verhuizen naar hun woonplaatsen, het verminderen van de kosten die zou in andere omstandigheden. Bovendien is deze factor kan de Unisal bieden cursussen die afkomstig zijn van de ontmoeting met de kenmerken van het gebied waar het zich bevindt, in het bijzonder de gepolariseerde regio door Unisal - Lorraine, die de gemeenten van regio Paraíba-vallei gelegen op de as dekt Rio de Janeiro - Sao Paulo. Bedrijven in het algemeen behoefte aan de instelling in deze competitieve arbeidsmarkt van voortdurende technologische innovatie en dus hooggekwalificeerde professionals met goede technische en wetenschappelijke basis, in staat om oplossingen te vinden voor de markt, altijd het toevoegen van waarde en kennis naar de maatschappij. De grote industriële park in de Paraíba-vallei, is er een groeiende vraag naar ingenieurs handelen in Mechanical omgeving. Met de constante uitbreiding van deze industriële park, zal de loop van Werktuigbouwkunde voorbereiden van hoge kwaliteit ingenieurs, om de ontwikkeling van de Braziliaanse industrie te ondersteunen in de komende jaren.

doel

Trein engineers met de juiste profiel, gesteund op waarden als sociale verantwoordelijkheid, ethiek en professionaliteit, inzetten voor de sociaal-economische ontwikkeling. De cursus is gericht op geïntegreerd onderwijs te bevorderen, het opleiden van professionals en ondernemers vastbesloten om zelfkennis, sociale transformatie, culturele, politieke en economische van het land, de vorming van kritische burgers, creatief en dynamisch, in staat om sociale en professionele behoeften te voldoen zelf- realiseren via een wereldwijd onderwijsproces en welbespraakt, in staat zijn om de veranderingen en uitdagingen van de nieuwe richtingen te voldoen wordt geschetst voor de arbeidsmarkt, zonder dat daarbij de verwachtingen van de gemeenschap waarin het bedrijf is gevestigd. Dit is opmerkzaam dat het verloop van Werktuigbouwkunde past.

markt

De Mechanical Engineer werkt in de verwerkende industrie in het algemeen; in machines en uitrusting industrie; in bedrijven die actief zijn in het ontwerp, installatie en onderhoud van industriële mechanische systemen; in bedrijven die actief zijn op het gebied van planning en advies; in ondernemingen en onderzoekslaboratoria wetenschappelijke en technologische. Ook kan autonoom handelen, op zichzelf of advies bedrijf.

investering

Collegegeld 2016 Ochtend: R $ 1.025,00 Nacht: R $ 1.025,00

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,025 BRL
2016 Kosten
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan