Machinebouw

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Machinebouw

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

De mechanische ingenieur is de professional werkzaam in de planning en het toezicht op de productie materialen, met name metalen, onderdelen en samenstellingen. Het gebruikt ook een variatie van druk en temperatuur en hydraulische, pneumatische en thermische energie.

Het is dan ook een professional met enorm potentieel activiteiten, die het blijkt de mogelijkheden voor stages voor studenten en werk voor afgestudeerden.

Sinds het eerste semester, studenten deelnemen aan praktische activiteiten, zoals het ontwerp en de bouw van een quad te trappen, eindigend met een omstreden wedstrijd tot het einde van het semester. Maar het is een zeer ernstige zaak als het toewijding en studies van de deelnemers, die de fysieke concepten moet beheersen vereist.

Tijdens de cursus zijn er seminars en discussies aan de integratie team, kritisch denken en verantwoordelijkheid in de besluitvorming te ontwikkelen, de waardering van ethische principes.

De tests vinden plaats in twaalf (12) laboratoria in verschillende gebieden van de mechanica, met behulp van moderne machinale apparatuur, lassen, mechanische automatisering, pneumatische en hydraulische automatisering, thermodynamica, stromingsleer en testen van materialen, onder anderen. Verschillende software kunnen reële situaties gesimuleerd in een digitale omgeving.

Leraren begeleiden Job Afronding groot natuurlijk belang, niet alleen van de industrie, maar op het gebied van gezondheid en sociale integratie, met interdisciplinaire studies onder begeleiding van docenten van andere vakken. Dit was het geval, bijvoorbeeld, een groep die een race-simulator geleverd voor de opleiding van de atleet Heitor Mariano, wereldkampioen Miami Halve Marathon en de San Silvestre 2014. Hetzelfde team uiteengezet om een ​​meer complete uitrusting, multifunctionele, bouwen voor de behandeling en training voor mensen met diverse handicaps.

Duur 5 jaar (10 semesters).

Periode : Dag / nacht.

Uur : CH 4032 (Vierduizend en tweeëndertig uur).

Aangeboden vacatures : 200 zitplaatsen (100 dagen en 100 nacht).

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Brazilië - Santos Dumont, Minas Gerais
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates