Macht engineering technologie

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Macht engineering technologie

Palestine Polytechnic University

Winning technologie (PET) werd opgericht in het academisch jaar 2010/2011. Het programma is erop gericht in de richting van een gespecialiseerde ingenieur op het gebied van elektrische energietechniek en duurzame systemen om de markt te voorzien van afgestudeerden met een hoge academische en technische vaardigheden op verschillende situaties, problemen aan te pakken, dienen de samenleving en het milieu te sparen. Boven alles, zal een nieuwe masteropleiding in de elektrische energietechniek beginnen bij het begin van het academisch jaar 2015/2016 naar nieuw wetenschappelijk onderzoek kansen te openen op het gebied van elektrische en duurzame systemen.

De onderscheiding voor dit programma is de combinatie van de traditionele methoden voor energieopwekking (kolen, diesel, gas ....) En de moderne hernieuwbare systemen zoals fotovoltaïsche (PV) systemen en windturbines aan de verontreiniging (CO2) en de negatieve milieueffecten te verminderen effecten van de gebruikelijke werkwijzen.

programma Doelstellingen

  • Aan de Palestijnse energiesector met de ingenieurs die hebben een sterke wetenschappelijke achtergrond te bieden, en met de benodigde vaardigheden en het vermogen om de diensten van de macht te handhaven.
  • Bereiding van goed opgeleide menselijke hulpbronnen op het gebied van duurzame energie, elektrische power quality, SCADA, en aandrijfsystemen, met bijzondere nadruk op de kwaliteit van programma's.
  • Uitbreiding van de graduate studies, en de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek en professionele studies zowel lokaal als wereldwijd.
  • Ontwikkeling van de student persoonlijkheid en beroepsethiek via een evenwichtig programma van buitenschoolse activiteiten overwogen een integraal onderdeel van het studentenleven op de campus te vormen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan