Management en corporate governance onderzoek (bis)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Management en corporate governance onderzoek (bis)

University of Applied Management Studies in Mannheim

Naast een gedegen basis commerciële training ligt de nadruk op de totstandkoming en ontwikkeling van sociale wetenschappen en persoonlijke vaardigheden voor een holistische kijk op de bedrijven en hun management. Het management en Business Management programma biedt academische en praktijkgerichte stichtingen die inschakelen na een passende opleiding en ervaring om managementfuncties, met name op managementniveau. De focus van het onderzoek ligt op de ontwikkeling van leiderschap, in het bijzonder probleemoplossende vaardigheden. Omwille van het onderwijs, de opleiding en de wetenschappelijke en zakelijke projecten management vaardigheden worden aangeleerd die voornamelijk zijn in het oplossen van leidinggevende verantwoordelijkheid bij bedrijven. Als het management en business management studie uitgevoerd nauwe integratie van de theoretische kennis en praktische toepassing in bedrijven. De definitieve aanwijzing is de mate van "Bachelor of Arts" (BA).

Het management en business management studies gericht principe generalist, maar moet zich richten op specifieke gebieden van de beroepspraktijk (SME of groep) bij wijze van voorbeeld, zodat de carrière van de neigingen van de studenten nauwkeurig kan worden gedaan. Fundamentele bedrijfsprofielen (handel, industrie, dienstverlening) en de bijbehorende werkomgeving moet duidelijk zijn, zelfs een internationale achtergrond en verschillende culturen. Daarom wordt de nadruk ook gelegd op de consistente leer van Zakelijk Engels - op de proef gesteld in het Engels modules aan het afstuderen.

Het management en business management studies en de inhoud ervan

De kwalificaties generalist zakelijke bezoeker geleidelijk uitgebreid naar de basisprincipes van de economie, voorafgaand aan de focussering kan worden gedaan omvatten. Het management en business management studies en de curricula die leiden tot een Bachelor of Arts graad met 180 studiepunten (ECTS), gelijkmatig verdeeld over zes semesters, elk van 30 ECTS. De Management en Business Management programma is modulair opgebouwd. Alle lesmodules met 5 studiepunten toegekend, de stage in hoofdstuk 4. Semester met 20 ECTS, de bachelor thesis in. 6 Semester met 10 ECTS. De prijs van het krediet is gekoppeld aan het bestaan ​​van de betreffende module examen. De modules zijn gerangschikt volgens de kern en methoden proefpersonen met een totaal van 95 studiepunten, waarbij 50% van alle credits vertegenwoordigen, en specialisaties met een totaal van 55 studiepunten.

In de kernvakken, wordt het fundament gelegd economie. Onder de methoden onderwerpen zijn onder andere de noodzakelijke procedures en de vreemde taal modules, die leiden tot de Engels-talige modules. De modules van specialisatie verdiepen van de business focus op corporate governance. Een van de corporate governance onderzoek uiteindelijke carrière seminar zich voorbereidt op een loopbaan vóór toevoeging start, de studenten krijgen de kans om uit te breiden hun verworven in management en business management studies kennis op basis van hun neigingen en de oriëntatie van zijn partnerbedrijf branchespecifieke of is - verschillende sectoren - om te gaan met vraagstukken van ondernemerschap (ondernemerschap) , De laatste in eerste instantie is het oprichten minder van het bedrijf op de voorgrond, maar de overdracht van vaardigheden om kansen in de markt te identificeren, business ideeën en de uitvoering daarvan vind: In wezen, dus komt tot de "Awakening of pioniersgeest" en op hetzelfde moment aan de channeling in de zin van een gecoördineerde inspanning van middelen en een berekend risico's te nemen. Vanwege dit (procesgerichte) aanpak, is deze module ook uitermate geschikt om te worden geleerd om het programma over te studeren, dat is waarom het. Als een keuzevak in 5 Semester wordt aangeboden in alle opleidingen van de universiteit Tijdens Management en Business Management Studies streeft naar een belasting passend onderzoek dichtheid te handhaven. De meerderheid van de tests van de eerste drie semesters is in de vorm van schriftelijke tentamens of mondelinge examens in de twee weken durende proef weken uitgevoerd. Voorheen een week semester break, die een intensieve voorbereiding op het examen geeft. Elk semester, een cursus-gerelateerde schriftelijk verslag wordt opgesteld, zodat een bepaalde expertise in het schrijven van wetenschappelijke teksten wordt geconstrueerd in termen van de uiteindelijke bachelorscriptie.

De Management en Business Management programma biedt een verscheidenheid aan perspectieven

De eerste functie na voltooiing van een Management en Business Management Studies zal een hoofdkantoor regel. Gekoppeld aan dit is in eerste instantie een punt waar geen verkoop, inkomen of persoonlijke verantwoordelijkheid, maar die wordt toegekend in de bovenste hiërarchie van corporate executives en geeft een eerste inzicht in het hogere management.

Collegegeld aan de School of Economics voor Management (HDWM) zijn uitzonderlijk laag voor een prive-universiteit. Ze bedragen tot 350 euro per maand voor studenten in de meeste gevallen. Wij zijn hier het hele land met een eigen, door de staat erkende universiteiten prijsleider en met een goede kwaliteit van het onderwijs, waarbij de accreditatie agentschap FIBAA in haar advies bevestigt. Hoe is dat mogelijk? Het geheim van het succes ligt in de speciale HDWM universiteit model. Dit is volgens de Raad Science een innovatieve "hybride tussen een klassieke universiteit en een dubbele universiteit". Concreet betekent dit dat de HDWM van partnerbedrijven wordt ondersteund met 350 euro per student per maand. Het bedrijf aldus verkregen gekwalificeerd jonge, die is voorzien op hun behoeften. Dit model gebruik met name middelgrote bedrijven in de regio Rijn-Neckar. De deelstaat Baden-Württemberg voegt nog eens 100 euro.

campus
Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
590 EUR
Locations
Duitsland - Mannheim, Baden-W├╝rttemberg
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates