Marketing BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Marketing BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

"No.1 London Uni voor Onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en Algemene tevredenheid - Marketing"

Nationale Studenten Enquête 2015

Vandaag, marketing doordringt alle organisaties. Als zodanig is marketing genoemd oriëntatie in plaats van alleen een organisatorische afdeling. Het doel van marketing georiënteerde bedrijven is de tevredenheid van de klant te produceren.

Deze specialistische cursus helpt u inzicht in de marketing eisen voor alle soorten organisaties. Het zal u door specialismen zoals marktonderzoek, consumentengedrag, geïntegreerde marketing communicatie, digitale media en internationale marketing. Het zal u helpen om marketing te waarderen in een bredere context door middel van de behandeling van aspecten als ethiek, sociale marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen en belanghebbenden en de belangen van de aandeelhouders.

Je zal ook de ontwikkeling van uw communicatie en presentatie vaardigheden, creatief management en probleemoplossende vaardigheden, en numerieke vermogen.

Deze cursus biedt ook de unieke mogelijkheid om een ​​consultancy rol met een Britse gevestigde bedrijf te ondernemen. Deze praktische nadruk op marketing vaardigheden zal worden weerspiegeld in een aantal van de beoordeelde activiteiten, zoals het samenstellen van uw eigen reclame campagne in de Integrated Marketing Communicatie en Public Relations modules.

"Nummer 1 Londen Modern University for Business, Management en Marketing"

Guardian League Tables 2016

Modules

Alle modules op deze opleiding te combineren theoretische perspectieven met de huidige praktijk in de sector en een aantal onder andere gastsprekers en / of de industrie bezoeken. Modules zoals Marketing Strategy and Planning betrekken 'live case studies' met grote internationale bedrijven.

Je zal het bestuderen van een reeks modules - zoals consumentengedrag, geïntegreerde marketing communicatie, public relations en digitale media - die u toelaten om je carrière te concentreren in een bepaald gebied van marketing, die u vervolgens kan helpen bij het vinden van de daarmee samenhangende werkgelegenheid.

De cursus zal u ook een stevige basis voor de werkgelegenheid in het algemeen management, die zaken in een bredere context door middel van onderwerpen zoals ethiek, maatschappelijk verantwoord ondernemen en supply chain management en logistiek.

Jaar 1

 • Een praktische kennismaking met marketing (dubbele module)
 • de marketingomgeving
 • Zakelijke systemen: een marketing perspectief
 • Beroepspraktijk en organisatiegedrag
 • Goed voor marketeers

Jaar 2

 • Consument en koopgedrag
 • Het beheer van het aanbod
 • Supply chain management en logistiek
 • Marktonderzoek
 • Geïntegreerde marketing communicatie

Optionele keuzevakken:

 • Marketing ethiek en recht
 • Digitale marketing
 • Retail marketing

Jaar 3

 • Marketing project
 • Marketing strategie en planning
 • Internationale marketing
 • Marketing voor de 21e eeuw
 • Merkmanagement

Optionele keuzevakken (kies twee):

 • Publieke relaties
 • Directe en digitale marketing strategie
 • Sociale marketing strategie

Inzetbaarheid

Marketing professionals werken in elke sector en de industrie type. Ze moeten een aantal schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden te tonen aan hun marketing boodschappen te verspreiden. Met de enorme groei van mobiel internet technologieën het bereik van digitale marketing mogelijkheden blijft groeien in een spannende tarief.

Deze cursus zal u uitrusten voor een carrière in de marketing arena op gebieden zoals corporate marketing, reclame, public relations en marktonderzoek.

Soorten van loopbanen in marketing

Deze cursus zal u uitrusten voor een carrière in de marketing arena op gebieden zoals corporate marketing, reclame, public relations en marktonderzoek.

Marketing executives helpen marketing campagnes te ontwikkelen om een ​​product, dienst of idee te promoten. Het werk kan zijn uitzonderlijk gevarieerd - van inkoop en het plaatsen van advertenties, het produceren van marketing materialen zoals folders en e-nieuwsbrieven, het organiseren van evenementen.

Uitstekende schrijf- en zelfverzekerde presentatie vaardigheden zijn essentieel om te werken in de marketing. Goede mensen vaardigheden zijn ook een must als netwerken is bijzonder belangrijk. Dus is het hebben van een creatieve en adaptief mind.

Een traditionele carrière pad leidt van marketing executive senior marketing executive, dan naar marketing manager, en uiteindelijk tot marketing director. Maar de marketing industrie is zeer breed, met veel bedrijven in alle verschillende sectoren die een verschillende mate van marketing expertise, dus mogelijkheden voor progressie aanzienlijk variëren.

Salarissen voor marketing executives in de vroege stadia van hun loopbaan in het algemeen variëren van £ 20,000- £ 30.000, terwijl de marketing professionals met een schat aan ervaring maximaal kan verdienen tot £ 50.000.

Employability vaardigheden

Het bestuderen van de BA (Hons) Marketing stelt u in staat om een ​​breed scala van de inzetbaarheid vaardigheden te ontwikkelen door de nadruk te leggen op een beroepsopleiding benadering van het onderwijs, die live case studies met grote wereldwijde bedrijven omvat.

Als u ervoor kiest om de (optionele) Plaatsing route met een Britse gevestigde bedrijf waar u waardevolle ervaring in de sector kunnen krijgen ondernemen, zal uw kansen op werk verder te verbeteren.

Afgestudeerde succes

Recent afgestudeerden van deze cursus zijn gegaan naar banen, zoals: Advertising Account Executive, Global Event Assistant, Marketing Research Analyst, Search Engine Marketing Junior Account Manager, Alumni Marketing Assistant en Content Management Assistant.

Verdere studie

Als u overstapt van deze cursus bent u in staat om een ​​aanvraag voor verder onderzoek op postdoctoraal niveau, en de academische kracht van dit betekent natuurlijk dat u ook kunt overwegen het invoeren van het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Afgestudeerden van deze cursus gaan vaak op hun carrièremogelijkheden met een postgraduaat zoals verbeteren:

 • MSc Marketing
 • MSc International Marketing
 • MSc Marketing Communications
 • MSc Marketing (met stage)

Professionele banden

Sinds de introductie heeft de marketing programma genoten sterke banden met het Chartered Institute of Marketing (CIM). Deze prijs wordt door het Chartered Institute of Marketing geaccrediteerd als onderdeel van hun Dual Award Programma. Slechts een beperkt aantal universiteiten in het Verenigd Koninkrijk bezit zijn van dergelijke accreditatie. Als gevolg daarvan zijn onze afgestudeerden toegestaan ​​directe toegang met uitzonderingen op de CIM Professional Postgraduate Diploma in Marketing.

De directe en digitale elementen van dit programma zijn geaccrediteerd door het Instituut voor Direct Marketing. Studenten op deze aandelen in aanmerking komen voor de toegang tot de IDM Certificate in Direct & Digital Marketing.

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC / AA op een niveau; of
 • BTEC National Diploma - MMM / DD; of
 • Alle niveau 3 diploma welkom - waaronder Access cursussen met Pass + 24 verdiensten; en
 • 5 GCSE's, waaronder wiskunde en Engels.

We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6.0 of Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)