Marketing Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Marketing Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM), onze marketing mate ontwikkelt zich van een verplicht eerste jaar, dat bestaat uit zeven modules, om slechts drie verplichte modules in het laatste jaar van de studie. Dit zal u toelaten om de een cademic kennis en praktische vaardigheden te verwerven om een ​​baan te vinden in een marketing capaciteit als je eenmaal succes hebt voltooid het programma. Alsmede het bestuderen van de verplichte modules zul je in staat om een ​​aantal marketing / business gerelateerde optie modules naar keuze te bestuderen.

U vindt een verplicht stage module te ondernemen in het tweede jaar, omdat dit wordt beschouwd als een essentiële vereiste voor alle marketing studenten. Voor degenen die willen, is er de extra mogelijkheid om een ​​broodje mate waarin het derde jaar kan worden besteed dat een goede marketing van industriële stage. Cardiff School of Management heeft een speciale stage-team om u te helpen.

Onderwijscentrum

De leerling-gerichte benadering van het leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van specifieke leerstrategieën; case studies; projecten; tutorials; praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van de juiste ondersteunende materialen; lezingen van deskundigen uit het bedrijfsleven; video's; computer software; etc. Active aangrijping met de leerstof verbetert leren en veel leren strategieën poging dit te promoten.

Alle studenten zullen profiteren van het team van toegewijde persoonlijke begeleiders die zorgen voor een punt van persoonlijk en regelmatig contact. De Personal Docenten werken nauw samen met de opleidingsdirecteuren en Jaar Docenten om ervoor te zorgen dat de behoeften van de studenten effectief wordt voldaan en dat hun tijd in Cardiff Metropolitan University is zowel een aangename en succesvolle ervaring.

Naast de Personal Docenten, wordt de individuele cursus specifieke academische ondersteuning en begeleiding door de programmadirecteur en de respectieve Jaar Tutor. Dit is vooral van belang in verband met zowel de keuze van de opties die beschikbaar zijn op jaar twee en drie en de keuze van trajecten zijn.

Aanslag

Je bent voortdurend beoordeeld in de loop aan de hand van cursussen, presentaties en examens. Evaluaties in de vorm van de examens (gezien / ongeziene, open boek, essays / korte antwoorden), essays, praktisch assessment, presentaties, individuele en collectieve rapporten, en een proefschrift.

Inzetbaarheid & Carrière

Tijdens deze cursus krijg je de belangrijkste vaardigheden en kennis die nodig zijn voor het bedrijfsleven met specialisme in marketing management centraal in alle zakelijke functies te ontwikkelen. Na succesvolle afronding van de cursus zult u de vaardigheden om een ​​positie in marketing management te winnen hebben, het zetten van uw vaardigheden te gebruiken in posities in de reclame, marketing research, sales management, product management, customer service, public relations, en business management.

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM), om u te voorzien van een mogelijkheid om vrijstelling te krijgen van de relevante beroepskwalificaties.

De mogelijkheid van het opnemen van een jaar ervaring in de industrie in het derde jaar is opgenomen, zodat u de opleiding met een niveau van praktische ervaring compleet. Deze optie van de praktische ervaring kan in de driejarige opleiding onderneming praktisch werk in de industrie worden opgenomen tijdens de ambtsperiode tijd of vakantie pauzes tijdens de cursus.

Het doel van de cursus is dat de studie en praktische ervaring te geven de beste kans van de inzetbaarheid op het einde van de opleiding. Cardiff Met Marketing studenten moeten zich onderscheiden door hun vermogen om de theoretische kennis toe te passen in een praktische omgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)