Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Ze willen werken in de toekomst creatieve, ontwikkelen reclamecampagnes of verkoop van producten te verhogen door middel van online marketing? Bachelor's degree in Marketing Management u te maken met instrumenten, doelstellingen en strategieën van de marketing. De focus ligt op de praktijk! Door de wekelijkse verandering tussen praktijk in uw bedrijf en theorie op de campus kunt u uw kennis direct toe te passen.

Feiten en cijfers over de cursus Marketing Management

 • Studieduur: 7 semesters
 • Graad: Bachelor of Arts
 • Inschrijving: WS 1 oktober; SS 1 april alleen in Frankfurt, München
 • Toepassing periode: WS oktober 01-31 augustus, SS 1 oktober - 1 april, maar in Frankfurt, München
 • Studie plaatsen: Bad Honnef, Berlijn, Bremen, Dortmund, Düsseldorf, Erfurt, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München, Neurenberg
 • Focus ofwel: Online Marketing, Sales & Distribution

De inhoud van de cursus Marketing Management

In de cursus Marketing Management leert u alle relevante gebieden van de industrie en ontvangt ook belangrijke vaardigheden:

 • Ze leren het belang van consumentengedrag voor marketing beslissingen
 • Je leert de instrumenten van de marketing mix en toe te passen.
 • Ze gaan met de uitdagingen in internationale en interculturele marketing.

Stroming in de studie

Ze bezetten tijdens hun duale studies in aanvulling op zakelijke onderwerpen diepgaande specialisatie onderwerpen. De cursus inhoud zijn verdeeld over verschillende gebieden van bekwaamheid.

Depressies in de loop Marketing Management

Door te kiezen voor een depressie je kunt specialiseren versterkt uit de 5e Semester in een gebied van marketing om dit te worden gericht plan uw droombaan:

Depressie Online Marketing

Online marketing en zich bezighoudt met de zeer actuele onderwerpen die digitalisering en het internet in marketing. Na succesvolle afronding u klaar voor een aantrekkelijke werkomgeving zijn, zijn nog steeds zeer gewild in de beginners met kennis. U kunt online marketing te organiseren in de marketingmix en begrijpen van online marketing als een strategisch instrument voor klantenwerving en retentie. Ze weten hoe het verkeer bij zoekmachines te genereren en zet het om in de verkoop. Zij beheersen de manieren om de online activiteiten en kennis op te doen in de sociale media en mobiele marketing. Ze zijn afronding uw expertise met site en project management vaardigheden.

Depressie Sales & Distribution

De depressie Sales & Distribution bereidt u voor een kennismaking met de marketing van producten en diensten. Na het afronden van je studie heb je een overzicht van de belangrijkste distributiekanalen en hun behoeften en zijn bekend met het ontwerp van verkooporganisaties. Je weet welke factoren bepalen succesvol verkopen en hoe belangrijke cijfers zijn een belangrijk instrument voor de controle.

Toelating om te studeren

Ze kunnen worden toegelaten tot undergraduate studies aan de IUBH als u één van de volgende voorwaarden voldoen:

Toelatingsvoorwaarden

 • Studeren met (gespecialiseerde) Abitur

Als een aanvrager van een toelating tot de universiteit diploma (Abitur) of technische hogeschool (technisch baccalaureaat) kunt u rechtstreeks worden toegelaten tot de dubbele bachelor studie aan de IUBH.

 • Studeren zonder Abitur

Zonder (technische) middelbare school één ingang is mogelijk als u de volgende ervaring te brengen:

Ten minste twee jaar beroepsopleiding en ten minste drie jaar ervaring.

Ook, een brief of een meester upgrading training (zoals CCI-Fachwirt / of actief zijn in gastheer / in) geven recht op start te bestuderen.

 • Toelatingseisen voor aankomende studenten uit het buitenland

Als buitenlandse kandidaat moet je een toelating tot de universiteit kwalificatie, dat is het Duitse equivalent hebben. In uw aanvraag, moet je kennis van de Duitse taal te bewijzen op het niveau C1, daarnaast krijgt u de interne toelating tot de universiteit test uit te voeren.

Wij garanderen u een plek!

Je moet er bang om op te staan ​​aan het einde van de geldigheidsduur vrijblijvend? Neem dan contact op: Wij garanderen u een plaats!

Om te studeren met ons, we hebben twee versies:

 • Regelmatige studie start in de dual degree: Als je hebt gevonden met onze hulp aan de basislijn een geschikte praktische werking en de studie contract is ondertekend, u al uw reguliere duale studies te starten.
 • Studie start in afstandsonderwijs: De zoektocht naar een praktische werking was niet succesvol, totdat de deadline? Ze willen dat onze studies onderzoeken grondig ieder geval eerst? Geen probleem: Start de eerste learning semester op afstand en gebruik maken van de extra tijd voor de zoektocht naar een praktische werking. Als u tot het begin van het tweede semester vond een praktijk partner en de studie contract werd ondertekend, ga dan, na het passeren van de examens van het eerste Semester, dual in reguliere studies. (Over de eisen van de dubbele studies zie hierboven)

Let op: De studie cursus garantie wordt alleen gegarandeerd als de toelatingseisen voor de dual degree programma wordt voldaan.

Carrièremogelijkheden in de loop Marketing Management

Afgestudeerden met relevante vaardigheden in marketing zijn bijna overal gezocht: in organisaties, bedrijven nationaal of internationaal of adviesbureaus. Ongeacht de industrie, als een gekwalificeerde marketing specialist met een omzet vaardigheden die je zal een aanzienlijke impact hebben op alle bedrijfsprocessen van uw bedrijf. Ze doelen en het ontwikkelen van marketing strategieën. Bovendien, je gedrag specifieke marketing campagnes en verkoopactiviteiten. In aanvulling op de planning en de coördinatie van marketing projecten Controleer ook de effectiviteit van promotionele activiteiten.

De cursus op een kier stageplaatsen

 • Zakenman / vrouw voor Dialogue Marketing
 • Kaufmann / Specialist voor Marketing Communications
 • Event Manager / in
 • Ontwerpers / visual merchandiser
 • . Ass./ Kfm commerciële assistent / in - Reclame
 • Marketing Specialist / Wizard / in
 • Dienst Specialist - Dialogue Marketing
 • Event manager / receptionist
Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 8 andere vakken van IUBH Duales Studium »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum