Media En Computer Games

Vilnius Business College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Media En Computer Games

Vilnius Business College

Collegegeld taal

: Engels.

title = ""

Doel van het programma

te creëren, testen en debuggen van toepassingen met behulp van moderne programmeertools en technologieën, web services toe te passen en te ontwikkelen media entertainment, die in staat zijn om te ontwerpen, ontwikkelen interactieve spelletjes voor computers en slimme apparaten etc.: specialisten die in staat zijn om de volgende taken uit te voeren te ontwikkelen

U wordt geleerd

informatie-technologie-toepassingen, programmering basics, computer graphics en animaties, computer design basics, 3D-graphics en animaties, object-georiënteerd programmeren, content management systemen, computer games en de ontwikkeling van de technologie, audio-visuele technologie, interactieve media componenten, slimme apparaten en andere multimedia. Het ontwikkelen van games met Unity3D motor.

Je zal worden

Een programmeur, audio- en videobewerkingsspecialist, IT-teamlid voor elk bedrijf dat gebruik maakt van informatietechnologieën of u kunt werken in uw eigen gevestigde IT-dienstverlener. Je zult ook:

  • Word nu specialist op het gebied van het meest geëiste beroep.
  • Computer games en mobiele applicaties maken;
  • Kennis toepassen op web- en moderne communicatietechnologie;
  • Maak aantrekkelijke online informatiesystemen aan;
  • Werk in een zeer geavanceerd werkveld;

Vooruitzichten voor de stage / stage

Van alle gebieden van ICT-specialiteiten blijven computerprogrammeurs de meest geëiste specialisten op de markt. De computer gaming industrie heeft al de filmindustrie overtroffen door populariteit. Computer game development is een innovatieve en veelbelovende technologie en moet worden waargenomen vanuit een creatief perspectief. Het biedt carrièremogelijkheden voor energieke en creatieve IT-studenten.

ALLEEN te Vilnius Business College ONTWIKKELEN SPELEN MET DE EENHEID 3D!

Over Unity: Unity maakt het creëren van succesvolle games veel makkelijker dan ooit tevoren.

Eenheid is een game-ontwikkeling ecosysteem: een krachtige rendering engine volledig geïntegreerd met een complete set van intuïtieve gereedschappen en snelle workflows om interactieve 3D en 2D-content te creëren; makkelijk multiplatform uitgeverij; duizenden van de kwaliteit, kant en klare activa in de Asset Store en een op kennis delen gemeenschap.

Unity's software werkt op bijna alle mobiele apparaten, waaronder die aangedreven door Apple's iOS mobiele besturingssysteem, Google's Android en Microsoft's Windows Phone. Eenheid kunnen ook programma's voor video game consoles zoals Microsoft's Xbox One, Sony's PlayStation 4 en Nintendo's Wii U. Bijna de helft van alle mobiele game-ontwikkelaars gebruiken vandaag Eenheid.

Kwalificatie te gunnen: Professionele Bachelor Toegepaste IT


Toepassingsdatum: 15 augustus 2017
Start datum: 2 oktober 2017

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,900 EUR
Locations
Litouwen - Vilnius
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Litouwen - Vilnius
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
2200 EUR / jaar voor EU-burgers