Meester van de architectuur

Vilnius Gediminas Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Meester van de architectuur

Vilnius Gediminas Technical University

Het doel van de opleiding is het universitair onderwijs, de belangrijkste kennis en vaardigheden te geven om zelfstandig op te lossen bouwkundige en verstedelijking taken. Deze opleiding moet artistieke en intellectuele capaciteiten van aankomende architecten ontwikkelen. Ook in esthetische houding, opvatting van het instellen van de organisatie te vormen. Bovendien, om te voorzien van de belangrijkste kennis over constructies van gebouwen, technische apparatuur, planning van stedenbouw, ecologie, economie, sociologie en recht. Na bouwkundige studies studenten krijgen de bacheloropleiding.

HOE KAN JE IN HET PROGRAMMA?

Architectuur programma wordt toelatingsproef requered. Buitenlandse studenten kunnen de test online te nemen op een vooraf afgesproken tijd. De test wordt beoordeeld door de vice-decaan van de faculteit en de programmacoördinator.

Duurtest is 4 uur, het bestaat uit twee taken.

Eerste taak is architectonische compositie. Doel van de taak overlegging van voorgestelde ontwerp van de architectonische object en de omgeving te bereiden. Single A3 vel papier moet worden gebruikt voor de presentatie van het project. Het project moet ook het plan, voor- en zijkant uitzicht van het object, alsmede in perspectief van het object weergegeven in de natuurlijke omgeving. Aanvullende standpunten of details zijn niet toegestaan ​​indien nodig. De test moet worden uitgevoerd in de vrije hand techniek met behulp van grafiet potlood.

Tweede taak is de vrije hand tekening taak van de voorgestelde constructie (twee of drie elementen). A3 papierformaat vel en slechts grafietpotlood gebruik.

Wat leert u?

  • Om zelfstandig projecten van gebouwen en stedenbouw die overeenkomen met esthetische en technische eisen te organiseren.
  • Principes van gebouwen en structuren van stedenbouwkundige functionele schema's en artistieke vormen.
  • Methoden die vereisten en belangen persoon en de maatschappij te leveren.
  • Over architectuur en daarmee verwante geschiedenis van de kunst en de theoretische achtergrond.
  • Over het bouwen van constructies en technische systemen, inzicht krijgen in hun belang en toegepaste problemen van de architectonische projectie velden.

Uitwisseling in het buitenland?

Studenten kunnen in het buitenland studeren in de volgende universiteiten: Blekinge Institute of Technology, de Universiteit van Lund (Zweden); Alfonso X el Sabio University (Madrid), Polytechnische Universiteit van Valencia, de Universiteit van Sevilla, Universiteit van Alcalá (Spanje); Sapienza Universiteit van Rome, Universiteit van Florence, Polytechnische Universiteit van Turijn (Italië); Noorse Universiteit voor Wetenschap en Technologie, Oslo School of Architecture and Design (Noorwegen); Universiteit van Minho (Guimaraes'e stad), Technische Universiteit van Lissabon, ISCTE - Universitair Instituut van Lissabon (Portugal); Universiteit van Stuttgart, Universiteit van Erfurt, de Universiteit van Frankfurt am Main, Bauhaus University (Weimar stad), Technische Universiteit Braunschweig, Dresden University of Applied Sciences, Technische Universiteit van München (Duitsland); Aarhus School of Architecture, Vitus Bering Centrum voor hoger onderwijs (Denemarken); Tsjechische Technische Universiteit in Praag (Tsjechië); Tampere University of Technology (Finland); Lublin University of Technology, Bialystok University of Technology (Polen); enz. Overall 34 hogere scholen.

Faculteit Bouwkunde hebben ERASMUS internationale studie uitwisselingsprogramma. Dit contract is ondertekend met 34 hogere scholen van de EU-landen. Studenten van VGTU hebben de kans om een ​​semester studeren in het hoger onderwijs van Duitsland, Denemarken, Polen, Tsjechië, Frankrijk, Engeland, Noorwegen, Zweden, Finland, Italië, Spanje, Portugal, Letland. Jaarlijks in andere universiteiten studeren meer dan 40 studenten van de faculteit Bouwkunde.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het afstuderen?

Tijdens de studies universiteit geeft kunstonderwijs, de belangrijkste kennis en vaardigheden die de gelegenheid te geven zelfstandig niet ingewikkeld architectonische en verstedelijking taken aan te pakken. Ook leren de studenten hoe ze professionele assistent van de architect. Hoeveelheid van de verworven kennis en vaardigheden is genoeg voor studenten voor verdere specialisatie op elk gebied van de architectuur. Na BA studies studenten kunnen werken in bedrijven van architectonische projectie, de planning van de stad en de bouw bedrijven. Bovendien kunnen studenten werken in de instellingen van de staat en de gemeente. Verder regelen reconstructies van gebouwen en hun interieur. Bovendien regelen architecturale projecten van urbanistische complexen van gebouwen en landschap.

Wat is de mening van studenten afgestudeerd aan de architectuur?

'Studie programma van de architectuur is niet alleen nieuwe ontdekkingen, maar ook verantwoordelijkheid! Hier leerde ik de belangrijkste les van het leven. Ik realiseerde me dat mijn contact met papier absoluut het leven van mensen kunnen veranderen. Daarom, wanneer ik elke werk probeer ik niet vergeten creatief te uiten mijn gedachten en subtiel en responsief maken met bouwkundige maatregelen. ' (Milda, afgestudeerd aan de architectuur in 2010).

'Ik ben erg blij dat ik studies bachelor- en masteropleidingen koos in de faculteit Bouwkunde. Ik studeerde in VGTU niet voor diploma, maar voor mijn belangstelling. Daarom vond ik het zeer dat elk onderwerp wordt gegeven door echte specialisten van bijzondere gebied. Docenten elk onderwerp te leren niet alleen boeken, maar ook zeer levendig, soms niet in de zaal, maar buiten de universiteit - in de oude stad door het aanraken van echte erfgoed. Ook zou ik graag een sterke persoonlijkheid benadrukken projectie, geschiedenis van de architectuur en op het gebied van erfgoed, niet-traditionele methoden van context analyse. Wat meer is, ik waardeer dat de faculteit Bouwkunde te houden internationale contacten met buitenlandse universiteiten en het is spannend om jonge collectieve zien in mijn faculteit. Zeker, er is iets wat ik moet verbeteren, dus ik probeer mijn best te doen in de verdere studies in de Faculteit Bouwkunde door het bereiken van doctoraat. Als gevolg hiervan, ik zoek doctoraat, omdat ik wil mijn wetenschappelijke toekomst verband met VGTU universiteit die de beste hogere school van de architectuur in Litouwen. " (Lukas, master student, 2008).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,500 EUR
per jaar. Voor EU-burgers dezelfde prijzen als voor de lokale studenten van toepassing.
Locations
Litouwen - Wilna, Vilnius
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Litouwen - Wilna, Vilnius
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan