Milieu Wetenschappen Aan Waterputten

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Milieu Wetenschappen Aan Waterputten

Wells College

Environmental Science is fundamenteel voor de bescherming van het milieu en de restauratie. Cursussen in de milieukunde gestudeerd aan Wells begeleidt studenten in onderzoek en analyse van de aarde en de mens-omgeving interactie, en ontwikkelt de technische en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​carrière met betrekking tot het milieu te bouwen. Onderbouwing van de belangrijkste is de overtuiging dat milieu-wetenschap en technologie belangrijke hulpmiddelen die ons helpen beter worden stewards van de aarde, haar ecosystemen en de natuurlijke hulpbronnen.

Niet alleen studenten krijgen een grondige, gespecialiseerde instructie en persoonlijke hulp, ze nemen vaak hun studie buiten het klaslokaal. In plaats van het isoleren ervaringen binnen een gebouw, studenten onderzoeken dieren, bomen, meren, rivieren en andere aspecten van hun fysieke locatie. Environmental klaslokalen zijn nauw verbonden met de spectaculaire natuurlijke omgeving dat de Wells campus omringt.

Wat Studenten Studie

Studenten in de milieukunde programma nemen cursussen zoals deze: - Behoud van biodiversiteit - Duurzame Landbouw - Tutorial in Geografische Informatie Systemen - milieueffectrapportage - Thema cursussen zoals "Wetenschap verontreiniging" en "The Climate System" Naast het volgen van cursussen specifiek voor de grote, kunnen studenten een all-round kennis van de milieuproblematiek door middel van relevante cursussen op te bouwen uit verschillende disciplines over de vrije kunsten.

Wells heeft een partnerschap met de Cayuga Lake Floating Classroom. Op regelmatige basis, de USS Haendel "Floating Classroom" dokken bij de Wells boothuis, zodat studenten in milieuwetenschap en andere klassen kan een paar uur doorbrengen op het water, stromend kwaliteit van het water testen, onderzoeken bacteriële leven, en het doen van andere hands-on werken met professoren.

Wells biedt meer dan 20 aangesloten off-campus opleidingen, sommige in zeer gespecialiseerde milieu-programma's over de hele wereld. Studenten verkennen complexe ecosystemen in Cork, Ierland; richten zich op de kust studies in Baja, Mexico, of de biodiversiteit in Panama; neem de zomer om duurzame ontwikkeling te verkennen in Costa Rica; of verken mariene hulpbronnen op South Caicos eiland in het Caribisch gebied.

Wat daarna komt?

Milieukunde studenten van Wells College in de afgelopen jaren zijn gegaan in de posities zoals: - Environmental Engineer, NY ministerie van Volksgezondheid - Stad Planner, Sanford, Fla.

  • Chemist, Universiteit van Oregon Materials Science Institute - Environmental Educator, Americorps - 4-H Urban Outreach Program Manager, Cornell University - Science Technician, Lake George Land Conservancy - Wilderness Onderwijs Instructeur, Appalachian Mountain Club - Senior Naturalist, Jamestown Audubon Nature Center
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan