Milieutechniek

Universidade de Caxias do Sul

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Milieutechniek

Universidade de Caxias do Sul

Milieutechniek

Onderzoek, planning, ontwerp en beheer van kwesties in verband met triade mens / milieu / ontwikkeling.

Speelveld

Particuliere ondernemingen, openbare, lokale, provinciale en federale agentschappen, zowel bij de uitvoering van projecten, plannen en preventieve maatregelen en / of uitputting van de milieueffecten van menselijke activiteiten en de activiteiten van het toezicht. Consulting en adviesdiensten.

Wat doet de professional

Studies, ontwikkelt en maakt gebruik van specifieke technologieën om de negatieve effecten van menselijk handelen op het milieu te verminderen. Voert studies van de gevolgen voor het milieu en het behoud van de kwaliteit van water, lucht en bodem. Voorbereiden en plannen, programma's en het project management van de watervoorraden, sanitaire voorzieningen, de behandeling van afval en het herstel van verontreinigde en gedegradeerde gebieden te implementeren. Het behandelt ook de praktijk van duurzame ontwikkeling.

Doelstellingen van de cursus

De Environmental Engineering cursus heeft als doel om een ​​professionele kunnen voorspellen, analyseren en aanpakken van de milieu-effecten veroorzaakt door menselijk handelen, in staat om oplossingen voor hun negatieve effecten op het milieu te voorkomen of tot een minimum te bieden en te beheren, te plannen en uit te voeren acties aanverwante vormen de triade: de maatschappij, economie en milieu.

Profiel engresso

Gezien het profiel geschetst voor alle afgestudeerden van de Universiteit van Caxias do Sul, waarvoor de training proces van de verschillende opleidingen van deze instelling moeten convergeren; Ingenieur gevormd door de Environmental Engineering cursus bij UCS moet gedegen opleiding, zowel op het gebied van basiskennis, zoals op het gebied van beroepsopleiding. Deze algemene kenmerken moeten specifieke verantwoordelijkheden toe te passen, te ontwikkelen en verbeteren van kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor zowel tijdig voldoen aan de huidige sociale behoeften door middel van technische en wetenschappelijke orde interventies, en te machtigen jezelf geconfronteerd met nieuwe eisen die voortvloeien uit socio-veranderingen in het milieu.

Belangrijk is het begrip van milieuverschijnselen buitengewoon ingewikkeld en onderling afhankelijk. De diversiteit van de acties die nadelige gevolgen voor het milieu leiden heeft aangetoond de noodzaak om de attributen van Environmental Engineer, met inbegrip van preventieve interventies, verder dan het louter corrigerende breiden. Daarom zal academische opleiding Environmental Engineer hun deelname aan de studies van milieu karakterisering in gevoeligheid analyse en natuurlijke omgeving roepingen, bij de voorbereiding van milieu-impact studies laten, in het voorstellen, uitvoeren en monitoren van maatregelen of milieuacties preventieve stedelijke en landelijke karakter.

Gezien dit profiel, moet de professional in staat zijn om de milieueffecten veroorzaakt door menselijk handelen holistisch analyseren, waardoor ze zo goed kunnen plannen, voorstellen te evalueren, ontwerpen en oplossingen die voorkomen opereren of nadelige gevolgen voor het milieu te minimaliseren.

Deze school biedt programma's in:
  • Portugees
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
494 BRL
- Basic kredietbedrag voor 2015
Locations
Braziliƫ - Caxias do Sul, Rio Grande do Sul
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan