Milieutechnologie techniek (ete)

Palestine Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Milieutechnologie techniek (ete)

Palestine Polytechnic University

Het ministerie van Environmental Technology Techniek (ETE) werd gelanceerd in 2011 als een stap op weg naar de verwezenlijking van de visie van Palestina Polytechnic University "De Universiteit voor Wetenschap en Technologie en Global Innovation". ETE programma is gericht op afstuderen ingenieurs met gedegen kennis in milieu-engineering, wetenschap en technologie om het milieu te beschermen en zich bewust zijn van alle oorzaken vervuiling en de toegepaste in de behandeling en het beheer van het afval en afvalwater technologie. Het programma bestaat uit 162 studiepunten uur, verdeeld over 5 academisch jaar (10 semesters).

De curricula is goed geformuleerd om alle milieuaspecten zoals de waterkwaliteit, stedelijk en industrieel afvalwater, het ontwerp van rioolwaterzuiveringsinstallaties, lucht en bestrijding van verontreiniging, opwarming van de aarde en de klimaatverandering, bodemverontreiniging en sanering, milieuwetgeving en het beheer te dekken, alsmede het milieu effectbeoordeling.

Na het afstuderen, zal de afgestudeerden van dit programma goed uitgerust theoretisch en praktisch om hun carrière voort te zetten in een professionele en ethische manier die hun werkgevers te voldoen. De afgestudeerden zullen naar verwachting worden ingezet op verschillende publieke en private sectoren, waaronder ministeries, gemeenten, waterschappen, milieukwaliteit autoriteiten, milieu gezondheid afdelingen, burgerbescherming NGO's, onderzoekscentra en groepen, waterzuiveringsinstallaties en voedsel, chemische en waterzuivering industrieën .

Doelstellingen van het programma

Het programma leidt studenten om kritisch te denken, duidelijk te communiceren en samen te werken effectief omdat ze de fundamentele wetenschappelijke principes van de techniek toepassen op milieuproblemen. We benadrukken het belang van intellectuele groei, beroepsethiek, en dienstbaarheid aan de samenleving. Onze afgestudeerden zijn bereid om succesvolle studenten in de beste graduate programma's en een uitstekende technische professionals in private en gouvernementele organisaties.

Student Outcomes

Studenten die afstuderen met een BS in Environmental Technology Techniek zal gedemonstreerd hebben de mogelijkheid om:

 1. Solliciteer kennis van wiskunde, wetenschap en techniek
 2. Ontwerp en de uitvoering experimenten alsmede analyseren en interpreteren van gegevens
 3. Ontwerp een systeem, onderdeel, of het proces om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid te voldoen
 4. Functie aan multidisciplinaire teams
 5. Identificeren, te formuleren, en technische problemen op te lossen
 6. Begrijp professionele en ethische verantwoordelijkheid
 7. Communiceer effectief
 8. Begrijp de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context
 9. Erkennen de noodzaak van, en hebben de mogelijkheid om deel te nemen in het leven lang leren
 10. Beschikken over kennis van de hedendaagse kwesties
 11. Gebruik technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Arabic (Jordan)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Staat Palestina - Hebron
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Hebron
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan