Lees de Officiële Beschrijving

Leerdoelen

Het doel van de licentie Musicologie is om studenten toe te staan: - het beheersen van de muzikale instrumenten (muziekinstrument, stem, MAO), evenals het lezen, analyseren en schrijven van muziek - leiding geven aan een vocale training in een enkele directory - begeleiden en te harmoniseren, een melodie op het toetsenbord - of op het podium, in termen van akoestische muziek qu'amplifiées - kennen de belangrijkste stromingen van de geschiedenis van de westerse muziek en niet-westerse, en weet Locate een stuk muziek in context - om zijn historische en technische kennis te mobiliseren op het gebied van muziek naar een helder denken, produceren ordelijke en overtuigend schriftelijk of mondeling - weten hoe je de bibliografische en documentatie met betrekking tot het veld te gebruiken muziekinstrumenten; blijf op de hoogte van de actualiteit en de evolutie van kunststromingen in zijn vakgebied - het beheersen van de belangrijkste software in verband met muziek industrie (uitgeverij, compositie), computergegevens verwerkingstechnieken en de belangrijkste presentatie-software - dat wil zeggen gebruik computer om muziek te componeren ter illustratie foto's, verhalen, personages, etc.

+ DE TRAINING

Een student aangemoedigd om auteur van zijn opleiding, door middel van te worden: - de keuze van zijn carrière (16 kleine electieve) - de keuze van het openen van extra leer - de keuze van zijn stage sites (1 jaar stage training ) en internationale mobiliteit (mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland) uit te voeren - de specialisatie van de professionele voorbereiding module project (PEP of PEP +).

Overige activa: - de praktijk van een vreemde taal (tot twee in opleiding) - gepersonaliseerde opvoedingsondersteuning, dankzij de aanwezigheid van een training manager, en het toezicht op de professionele en academische project van de student - training gebaseerd op de mobilisatie van gekwalificeerde docenten en onderzoekers en ervaren professionals - een uitgebreid netwerk van samenwerkende universiteiten in het buitenland (honderd partner universiteiten) en een sterke aanwezigheid in vele lokale scholen voor beroepsonderwijs (Conservatoire d'Angers , Chabada, Sound Gallery, enz.).

  • Promoties menselijke schaal, een team van professoren toegankelijk en uitstekend geslaagden.

TOELATING

  • L1: een baccalaureaat en hebben een praktijk van muziek in het Conservatorium in de muziek school of in het bijzonder tijdens de goed niveau. Toepassing via de website Toelating postbac.
  • L2: houd L1 in Music of gelijkwaardig. Bestand selectie - L3: houd L2 Music of, onder voorbehoud van aanvaarding door de erkenning van verworven competenties plegen van een ander niveau Bac 2 dicht bij het thema. Bestand selectie.

VALIDATION

Continue controle compleet L1; geschreven verslagen of tests op basis van het materiaal L2 en L3.

COLLEGEGELDEN 2014-2015

  • Vanaf 3500 € / jaar (op basis van de omzet). - Training voor in aanmerking komende beurzen hoger onderwijs.
Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 4 andere vakken van West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
3,500 EUR
/ Jaar (op basis van omzet)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019