Muziek- bachelorstudie richting Concertmanagement

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Muziek- bachelorstudie richting Concertmanagement

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Studeren muziekbeheer en concert beheer

De muziek en entertainment industrie ondergaat al jaren in een prachtige verandering. Zelfs in de leeftijd van Spotify, iTunes en YouTube vandaag 70 procent van alle artiesten en bands streven volgens de Federale Vereniging van Music Industry in samenwerking met een platenmaatschappij. Altijd nieuwe eisen aan muziek manager en concert manager. Je moet de kans op succes van de muzikanten en bands te beoordelen en op de markt is wereldwijd en via diverse kanalen. Voor concerten en festivals, zij verantwoordelijk zijn voor ticketing en concert beheer en tegelijkertijd zorgen voor de rechten van de individuele kunstenaar. De music management studies aan de EMBA biedt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in concert en muziek business.

Praktijkonderzoek music management

De undergraduate studie music management en concert beheer geeft inzicht in alle industrie-relevante managementinformatie gebieden: Hoe beheer ik kunstenaars? Welke distributiekanalen zijn er en hoe kan ik succesvol in de markt over de kunstenaars? Wat logistieke eisen aan festivals? Hoe maak je een professionele tourschema te maken?

Niet elke music management opleiding biedt studenten met een zo ideale voorbereiding voor de praktijk: bij het European Media and Business Academy studenten in het eerste semester op orde reële praktische projecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners.

Programma-inhoud en volgorde

De studie van de muziek manager en concert manager maakt deel uit van de bacheloropleiding in de Toegepaste Media. In de eerste drie semesters, ligt de focus op media, communicatie, journalistiek basics, markt en communicatie onderzoek en media business. In het vierde semester neemt een verdere specialisatie met modules zoals projectmanagement en campagne management, public relations, content management of corporate branding dan plaats.

De internationale marktomstandigheden worden steeds complexer. Daarom is de opleiding voldoet aan de eisen voor een cross-channel communicatie. De bachelor is internationaal betaald voor het vak kwalificatie graad. Na de bachelor, een master en vervolgens een doctoraat mogelijk zijn.

Aan de EMBA de examens en het testen van diensten rechtstreeks worden aangesloten op de afzonderlijke modules. Zo een cluster van proeven aan het einde van de helft wordt vermeden en optimale examen. Zeer kleine seminar groepen van 16 tot een maximum van 20 studenten, individuele begeleiding en ondersteuning op alle vragen met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle communicatie via de media studies.

Specialisatie in de muziek management studies

  • Music Management I en II
  • Algemene muziekleer
  • productietechnieken
  • Muziek en concert productie
  • Concert en Event Management

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

Wie studeerde aan de EMBA muziekbeheer en concert management, de ideale basis voor toekomstgerichte activiteiten met labels, muziekuitgevers, promotors, kunstenaars en concert promotors of marketeers creëert. Mogelijke beroepsmatige posities zijn:

  • Project of product manager
  • Tour en festival managers
  • Artist Agent
  • kunstenaar Manager

uw basislijn

U wilt dat de EMBA muziek en concert studie over het beheer? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan