Muziekproductie & geluidstechniek BA (Hons) graad

dBs Music Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Muziekproductie & geluidstechniek BA (Hons) graad

dBs Music Berlin

Experimenteren en innoveren in muziekproductie en leren van de ambacht van geluidstechniek.

Muziek maken vanaf de eerste dag, onze Music Production & Sound ingenieursdiploma is voor creatieve mensen die willen een uitgebreide kennis van het creatieve proces, experiment te ontwikkelen en te innoveren in de muziek productie en leren het ambacht van geluidstechniek. Werken aan het opnemen, produceren en mixen van je eigen en creatieve werk van anderen, zal je uitgebreide kennis in de industrie standaard tools en technieken op te bouwen. Vanaf hier kunt u worden geduwd om te verkennen en het vaststellen van uw eigen unieke en creatieve benadering van muziek productie.

  • Cursusduur: 2 of 3 jaar (30 weken of 40 weken)
  • Startdatum: september 2017
  • Termijndeposito: september 2017 - Juli 2019/20
  • CURSUS: vanaf € 825 per maand

Totale jaarlijkse kosten: 8250 € - 11750 €

academische vereisten

Als u hebben verkregen een van de volgende kwalificaties en zijn 18 jaar of ouder bent u in aanmerking voor toepassing voor een van onze opleidingen jaar: A Level, Baccalaureate, International Baccalaureate, Abitur, BTEC National Diploma, Schotse Highers, Diploma di maturita, di Esame di Stato, Título de Bachillerato of andere equivalenten.

Praktische Eisen

Je hebt een aantal routing en opnametechnieken via een mengpaneel of pre-amps gebruikt in een computer of hardware-gebaseerde opname-apparaat. Je hebt een goede kennis van een van de belangrijkste stukken van de muziek-technologie computer software-pakketten, zoals Cubase, Logic, Pro-Tools, Reason, Ableton etc. Je hebt al gemaakt audio stukken om een ​​redelijk maar nog niet professionele standaard en kan links geven of bevestigen mp3 bestanden naar uw toepassing.

Nu diploma's?

Maak je geen zorgen, kunt u nog steeds in staat zijn om een ​​aanvraag voor een van onze cursussen. We zullen moeten drie dingen te evalueren voordat het helpen om te beslissen welke cursus het meest geschikt voor u zijn:

  • Uw mondelinge en / of schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels
  • Uw vakinhoudelijke kennis
  • Uw praktijkervaring

Visumplicht

De burgers van de EU-landen of die met een EU-paspoort, geen visum om te studeren in Duitsland nodig. Voor niet-EU-burgers, voordat u uw aanvraag in te dienen verzoeken wij u de opties voor het verkrijgen van een visum voor het land van herkomst te onderzoeken. Als u een aanbod gedaan om te studeren met ons, zal u gevraagd worden om het bewijs van uw visum te laten zien voordat we officieel kunnen accepteren u op de cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 EUR
CURSUS: vanaf € 825 per maand
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan