Muziektheater

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is de Musical Theatre opleiding over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. Studenten worden aangeboden vele mogelijkheden, om te ontdekken, te ontwikkelen en verfijnen van de vaardigheden die nodig zijn voor een mogelijke carrière in de prestaties, met inbegrip van televisie, film, sessie werk en cabaret.

Studenten krijgen een selectie van mogelijkheden om de mechanica van elk van de drie belangrijkste muziektheater disciplines (zang, acteren en dans) individueel te onderzoeken en, als onderdeel van een voortdurende creatieve proces, hun respectievelijke combinaties.

Al het creatieve werk wordt ondersteund door de systemen van de fysieke actie zoals die door Stanislavski gelegd en ontwikkeld door Uta Hagen en in die zin is de cursus is gericht op acteurs die kunnen zingen en dansen te produceren. De diversiteit en uitdagingen van elk jaar studenten in staat om het volledige potentieel van hun capaciteiten binnen een creatieve en stimulerende omgeving te verkennen.

Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Dit programma leidt acteurs voor de professionele theater en de aanverwante industrieën en biedt ook uitstekende mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen tot postdoctorale studies.

Laatst bijgewerkt op sep 2014

Over de school

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 empl ... Lees meer

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 employers across the UK. Lees Minder