Muziektheater

The Manchester College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Muziektheater

The Manchester College

Wat is de Musical Theatre opleiding over?

Dit programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op werk in hedendaags muziektheater en de aanverwante bedrijfstakken. Studenten worden aangeboden vele mogelijkheden, om te ontdekken, te ontwikkelen en verfijnen van de vaardigheden die nodig zijn voor een mogelijke carrière in de prestaties, met inbegrip van televisie, film, sessie werk en cabaret.

Studenten krijgen een selectie van mogelijkheden om de mechanica van elk van de drie belangrijkste muziektheater disciplines (zang, acteren en dans) individueel te onderzoeken en, als onderdeel van een voortdurende creatieve proces, hun respectievelijke combinaties.

Al het creatieve werk wordt ondersteund door de systemen van de fysieke actie zoals die door Stanislavski gelegd en ontwikkeld door Uta Hagen en in die zin is de cursus is gericht op acteurs die kunnen zingen en dansen te produceren. De diversiteit en uitdagingen van elk jaar studenten in staat om het volledige potentieel van hun capaciteiten binnen een creatieve en stimulerende omgeving te verkennen.

Studenten worden beoordeeld door middel van een combinatie van praktisch werk (80%) en schriftelijke evaluatie (20%) - de cursus wordt afgesloten met een 5000 woord uitgebreide essay.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Dit programma leidt acteurs voor de professionele theater en de aanverwante industrieën en biedt ook uitstekende mogelijkheden voor studenten om te ontwikkelen tot postdoctorale studies.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates