Muzikale wetenschappen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Muzikale wetenschappen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

onderwijsdoelstellingen

1) Om een ​​solide methodologische en wetenschappelijke opleiding op het gebied van de muziekwetenschap te verwerven; 2) Het verwerven van het bewustzijn voor de studie van de Portugese muzikale erfgoed en identiteit verschijnselen en de diversiteit van muzikale culturen; 3) het verwerven van kennis en het vermogen om de verschillende wetenschappelijke gebieden van Muziekwetenschap begrijpen, met bijzondere aandacht voor de geschiedenis van de muziek, Theorie, Analyse en technieken van samenstelling en etnomusicologie; 4) ontwikkeling van uitvoerende capaciteit van de kennis en het oplossen van problemen in de bovenstaande wetenschappelijke gebieden, die ook de autonome leren levenslange garantie.

5) Aantonen dat het vermogen om te verzamelen, selecteren en interpreteren van informatie uit desk research en veld in musicologische domeinen die steun oordelen en evaluaties mogelijk te maken.

6) Het ontwikkelen van vaardigheden om informatie, ideeën en aspecten van de muziekpraktijk communiceren met verschillende doelgroepen.

Toegangsvoorwaarden

Toegang tot de cursus kan worden gemaakt via het Nationaal Concours voor de toegang tot het hoger onderwijs, de speciale regelingen, de Special Access Competitions (M23) of Re-Entry Procedures, en de overdracht van koers te veranderen. Toe te passen op het hoger onderwijs door de National Access Competition, moeten de studenten voldoen aan de door de Algemene Directie van het hoger onderwijs te stellen voorwaarden. Kandidaten moeten reeds drager zijn van enige ervaring en theoretische kennis in de muziek.

Vereisten voor de graad of diploma

Duur: 3 jaar / 6 semesters.

De student moet 180 studiepunten uit te voeren: 90 studiepunten gerealiseerd in de verplichte vakken programma, 60 voorwaardelijke optie board credits en 30 credits uitgevoerd in de vrije opties of een minor van een andere wetenschap. Elk semester, moeten de leerlingen niet inschrijven in meer dan 30 studiepunten, met inachtneming van de voorrang als ze zijn ingesteld. Aan het begin van elk semester, studenten worden geadviseerd over de cursussen worden gemaakt, meer geschikt is voor hun academische carrière.

De studenten kunnen ook profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's in de FCSH / NEW deelneemt als Erasmus +, Almeida Garrett, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden binnen de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Het geeft toegang tot een cursus van 2 fietsen of afstuderen.

inzetbaarheid:

  1. Kritiek and Musical release (pers, radio en televisie); 2. Planning en Cultureel Policy Management met betrekking tot muziek; 3. Conservation and Musical Erfgoed Management; 4. Organen van het openbaar bestuur; 5. stichtingen; 6. musea; 7. Bibliotheken en archieven; 8. verslag bibliotheken; 9. Musical Edition; 10. Onderzoek en onderwijs;

waarderingsregels

Examenregeling beschikbaar op het intranet. Classificatie Systeem: FCSH / NOVA studenten worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, het indienen van schriftelijke en mondelinge werk, tests en examens. De hetzij door permanente evaluatie of evaluatie verkregen door het testen resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moet ten minste 10 punten hebben, echter, de studenten die niet over een tweede kans om de proeven te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - werknemer-student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - vereniging leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk vastgestelde. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,064 EUR
1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan