Natuurkunde Aan De Putten

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurkunde Aan De Putten

Wells College

Natuurkunde is zowel strenge en fascinerend omdat het gaat over de fundamentele vragen over de natuur en ideeën bestaan ​​van materie, kracht, energie en beweging. Physics de studenten genieten van de uitdagingen en beloningen van het oplossen van een probleem en genieten van het leren hoe de natuur werkt, het bestuderen van de structuren van sterrenstelsels op de grootste mogelijke schalen naar kwantummechanica op microscopisch niveau. Een Wells belangrijke fysica zal de voortgang door middel van geavanceerde cursussen (zoals Principles of Electronics, theoretische mechanica en Kwantummechanica en relativiteitstheorie), om hun kennis up to date te brengen met hoe natuurkundigen denken dat in de 21e eeuw.

Wells 'faculteit leden persoonlijk adviseren studenten en hen aanmoedigen om hun leren te vullen met hands-on activiteiten binnen en buiten de klas, zoals het laboratorium tijd en stageplaatsen.

Multidisciplinaire cursussen bereidt studenten voor op naar school te gaan studeren in de natuurkunde of een ander gebied, zoals medicijnen of de wet. Daarnaast is er een fysica graad opent een loopbaan in de ruimtevaart, de landbouw, computer software, biomedische, kernenergie, milieu, architectuur, civiele, industriële en mechanische engineering.

Wells fysica majors niet alleen studeren met een goed begrip van de fundamentele wetten van de natuur, maar met een goed afgeronde opleiding in de vrije kunsten en waardevolle oplossen van problemen, intellectuele en leidinggevende vaardigheden die nodig zijn om te begrijpen en oplossingen te creëren voor problemen en te communiceren informatie vertrekken anderen-vaardigheden die nodig zijn voor succes in elke carrière, niet alleen een eerste baan uit universiteit.

Wat Studenten Studie

Geavanceerde cursussen in de natuurkunde, zoals de hieronder vermelde degenen, studenten in staat zich te concentreren op gebieden van individueel belang. Bovendien, onafhankelijk onderzoek en speciale onderwerpen cursussen zijn beschikbaar. Hier zijn enkele voorbeelden van cursussen in de natuurkunde: - Beginselen van elektronica: een inleidende cursus om analoge en digitale elektronica.

  • Theoretische mechanica: Studenten herzien onderwerpen zoals particle systemen, banen, fase-portretten, en chaos.
  • Modern Physics: Covers thema's zoals de Schrödinger vergelijking, Heisenberg matrix mechanica; klassieke en kwantum statistische mechanica.
  • Experimentele natuurkunde: geavanceerde laboratorium werk in de natuurwetenschappen aan een goed begrip van theoretische en praktische overwegingen te ontwikkelen.

Alle studenten produceren een senior project dat het college ervaring kristalliseert en biedt een uitstekende training voor graduatelevel studies. Het biedt ook studenten met de unieke ervaring van het invullen van een diepgaande analyse van een onderwerp van belang zijn voor hen. Enkele recente projecten gedaan door studenten fysica: - "Twee-dimensionale verstrooiing uit een top-hat potentieel" - "Maglev treinen: een analyse van de ontwikkeling van de grond vervoer in de VS" - "Onderwijzen physics met musea"

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan