nctu EECS undergraduate honours programma

National Chiao Tung University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

nctu EECS undergraduate honours programma

National Chiao Tung University

NCTU EECS Undergraduate Honors Program

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " is een pionier in undergraduate interdisciplinair onderwijs in Taiwan. Dit programma maakt een flexibele en creatieve studie milieu in de EECS gebied en het is een belangrijke stap NCTU streeft naar verbetering van de kwaliteit van het hoger onderwijs. Er zijn in totaal meer dan 230 docenten in het College van Elektrotechniek en Computer Engineering en het college van Informatica. Alle docenten ondersteunen het onderwijs-en onderzoeksactiviteiten in de Honors Program, alsmede gelijkaardige activiteiten in de elektronica-, Communicatie Techniek, Elektrotechniek en Regeltechniek, Informatica, en Fotonica departementen.Het doel van Honors Program is om toekomstige leiders onderwijzen in zowel de academische en industriële arena's, door te rusten studenten niet alleen met een stevige achtergrond in de algemene EECS curriculum, maar ook met een wereldwijd wereldbeeld door middel van het verzenden van studenten in het buitenland gedurende ten minste een semester tijdens hun laatste jaar door het uitwisselen van studenten programma's met UIUC, CMU, en de KUL in België. We hopen dat de studenten in het honoursprogramma staat zal zijn om volledig te ontwikkelen hun individuele talenten en in de toekomst zullen ze de leiders in de verschillende wetenschappelijke verenigingen en in de industrie.Ministerie van Electronic Engineering


NCTU is bekend om zijn poging om studenten op het gebied van toegepaste wetenschap onderwijzen sinds haar oprichting in 1896 in China.Het realiseren van de waarde van NCTU als een uitstekend instituut voor het opleiden van potentiële elektrotechnische ingenieurs, keurde de regering het herstel van NCTU in Taiwan in 1957. Een jaar later werd het Graduate Institute for Electronics opgericht om studenten op te leiden op het gebied van elektronica. In 1964, NCTU uiteindelijk herstelde de undergraduate programma om de nodige talent verder te leveren aan Taiwan 's ontluikende elektronische industrie. Sindsdien is de afdeling behulpzaam geweest bij het bevorderen van de lokale en mondiale industrie door het leveren van groot talent en innovaties.
De missie van de afdeling is om getalenteerde mensen onderwijzen op het gebied van elektronica en informatietechnologie, en geavanceerde technologieën voor civiele toepassingen ontwikkelen.De kern technologie van de afdeling richt zich op micro-elektronica, materiaal en relevante technologieën, apparaten, systemen en hun toepassingen in de informatie, automatisering, communicatie, gezondheidszorg en de geneeskunde. Om onze onderzoeksinspanningen te vergemakkelijken, hebben faculteiten vastgesteld, waaronder de Nationale Nano Device Laboratory (NDL), Nationaal Chip Implementatie Center (CIC), NANO centrum, Lee en MTI Centrum voor Netwerk onderzoek en Micro-elektronica en Information Systems Research Center. Sinds hun oprichting hebben deze laboratoria bevorderd een hechte relatie met onze partners uit de industrie, zoals TSMC, UMC, ITRI, MediaTek, etc ...
Er zijn momenteel 56 voltijdse faculteiten in de afdeling. Ongeveer 400 studenten ingeschreven zijn in onze undergraduate programma, samen met 400 Master 's studenten en 250 Ph.D. studenten. 5.754 studenten zijn afgestudeerd met BS sinds 1964. 2.797 en 589 studenten zijn toegekend MS en Ph.D.graden, respectievelijk, sinds de oprichting van het Institute of Electronics in 1958. Veel van onze afgestudeerden zijn die zich bezighouden met wetenschappelijk en industrieel onderzoek en ontwikkeling, evenals andere industrieën. Onze alumni zijn erg belangrijk om de band tussen onze afdeling en de sterk groeiende elektronica-industrie, die wederzijdse voordelen oplevert voor onze school en het bedrijfsleven in Taiwan te versterken. Met deze overvloedige middelen, zijn we ervan overtuigd dat we de wereld 's topinstituut in de elektrotechniek zijn.

&nbsp


Onderzoek veld


• System op ChipIntegrated Circuit-en CAD-ontwerp
• Nano Electronics - halfgeleidermateriaal en IC-technologie
• Bio-Technology en Fotonica - Fotonica Technologie en Biochip
• Communicatie en Media - Signal Processing, Communicatie en draadloos netwerk

&nbsp


Deptartment Elektrotechniek


In 2009 heeft de NCTU een combinatie van de twee grote afdelingen (Communicatie Engineering en Electrical and Control Engineering) onder het College van Elektrotechniek en Computer Engineering in een nieuwe afdeling met het oog op goed afgerond cross-gebied en inter-discipline systeem studie te verstrekken aan studenten .Het Ministerie van Communicatie Engineering werd opgericht in 1966, en heeft de grootste en sterkste programma in elektrische communicatie in Taiwan. De afdeling Electrical and Control Engineering is opgericht in 1965, en richt hun onderzoek op de computer van controle en automatisering en biomedische technologie. Het samenvoegen van de twee afdelingen hebben in totaal 80 full-time docenten, ongeveer 800 studenten, ongeveer 500 masterstudenten en meer dan 320 Ph.D. studenten. Met de gerenommeerde reputatie van beide afdelingen in het verleden, zal de nieuwe afdeling uitgegroeid tot een van de grootste academische-en studieomgeving in Taiwan specifiek voor de elektrotechniek.

&nbsp


Onderzoek Velden


Onderzoek activiteiten zijn op alle terreinen van de elektrotechniek.Bedrag van de jaarlijkse subsidies voor onderzoek van de regering, het bedrijfsleven en diverse onderzoeksinstellingen groter is dan meestal NT $ 200 miljoen dollar. Naast het actief in de binnenlandse onderzoekswereld, zijn docenten van het departement ook betrokken bij vele internationale activiteiten, die als redacteuren van prestigieuze tijdschriften en hosting internationale conferenties. Velen van hen gewonnen hebben internationale erkenning door hun uitstekende onderzoek en dienstverlening. Het huidige onderzoek onderwerpen in het departement zijn in negen gebieden: (i) de communicatiewetenschap en systemen, (ii) magnetron en antennes, (iii) netwerk communicatie, (iv) multimedia signaalverwerking en communicatie, (v) system-on-chip, (vi) regelsystemen en signaalverwerking, (vii) vermogenselektronica / MEM, (viii) intelligente machine en informatie, (xi) bio-elektronica.

&nbsp


Department of Photonics


Korte Geschiedenis van de afdeling Fotonica (DOP)


Instituut voor Electro-Optical Engineering (IEO), opgericht in 1980, is de eerste afgestudeerde programma van fotonica in Taiwan. Sinds de installatie, het was meer dan duizend studenten afgestudeerd met een Ph.D en MS graden. Afdeling Fotonica (DOP) is opgericht in 2004 met een missie om kwalitatief hoogwaardige mankracht te kweken voor de groei van fotonica-industrie. In hetzelfde jaar, werd Toon Instituut (DI) is geïnstalleerd, die ook de eerste afgestudeerde programma in deze IT-discipline op de wereld, aan O & O mankracht te trainen voor snel groeiende flat-panel display (FPD) industrie.

&nbsp


Een uitstekende Onderwijs en Onderzoek Centrum voor Fotonica in Taiwan


Photonic onderzoek in NCTU kunnen terug te voeren op meer dan veertig jaar geleden.


Veel baanbrekende fotonische programma's in Taiwan, inclding gas laser, VCSEL, holografie, vloeibaar kristal (LC), MO opslag, vezels communicatie, femtoseconde laser-en THz fotonica, werden gestart in NCTU. Worth vermelding is onze LC onderzoek was direct resulteerde in de multi-miljard dollar FPD-industrie in Taiwan.
Op dit moment DoP beschikt over 28 full-time docenten en 13 eervolle professoren. Zeven van onze faculteit leden zijn de kerels van de OSA, SPIE, en SID. DoP is ontworpen om een ​​interdisciplinaire afdeling, die verticaal geïntegreerd van de fundamentele wetenschappen aan elektrische en computer engineering disciplines te zijn.
Fotonica --- een snel groeiende industrie in Taiwan
De fotonische industrie in Taiwan groeit snel met heldere toekomst. Van optische opslag, de uitstalling, solid-state verlichting en zonne-cel om biofotonica, worden rimpels gestart met de gezamenlijke academische en industriële programma's samen te voegen tot een sterke stijging van de binnenkomende jaren. Alumni, docenten en studenten van de DoP spelen een cruciale rol in deze fotonische surge, die naar verwachting een impact op de Taiwan economische toekomst te worden.Department of Computer Science


Strenge Educatieve programma's


Op basis van de ACM / IEEE-CS Joint Computing Curriculum, de afdeling bedacht uitgebreide undergraduate curriculum met grote aantal technische keuzevakken, senior project onderwerpen en in het buitenland studiemogelijkheden. Het besteedt ook speciale aandacht aan hands-on praktijk, de programmering ontwikkeling van vaardigheden, en creativiteit incubatie.Het gehele curriculum is verdeeld in drie programma's met specifieke concentratie. De Network Engineering Program omvat onderwerpen zoals breedband netwerken, draadloze communicatie, mobile computing en netwerkbeveiliging. Het Multimedia engineering programma omvat multimedia signaalverwerking, 3D virtual reality, computer graphics, games en digitale inhoud. De Information Engineering Program belichaamt computerarchitectuur, embedded hardware / software-systemen, System-on-Chip (SoC) design en software engineering.
Naast de reguliere lessen, de afdeling regelt ook uitwisselingsprogramma's met top-notch onderwijs-en onderzoeksinstellingen en onderscheiden lezingen aangeboden door de wereldberoemde geleerden. Al deze maken deel uit van de holistische training aangeboden om onze studenten als de voorbereiding op hun carrière als wereldwijde IT-professionals.Versnelde Advanced Studies


Het ministerie stimuleert studenten om zichzelf uit te dagen om hun diploma te voltooien sneller dan de normale eis. Onder deze programma's, kan de student 's en master ' s graden te ontvangen zowel hun bachelor binnen vijf jaar en hun doctoraten in zeven jaar.Uitstekende carrièremogelijkheden


Door het creëren van drie professionele programma's met verschillende accenten op Netwerken, Multi? Media en Information Engineering, de afdeling is gericht op het leveren van onze studenten met technische kennis en professionele vaardigheden die overeenkomen met de eisen van de Taiwanese IT-industrie. De afdeling heeft een gunstige ligging op de NCTU Hsinchu Campus naast het beroemde Hsinchu Science Park, die meer dan 50% marktaandeel van de wereldwijde IC gieterij houdt tijdens het afgelopen decennium.Gedurende haar geschiedenis heeft de CSIE afdeling onderhield nauwe banden met industriële leveranciers: veel oprichters van vooraanstaande Taiwanese IT-bedrijven waren de alumni van de afdeling, en de afgestudeerden van de afdeling zijn altijd zeer gewild bij zowel lokale als internationale bedrijven. In de afgelopen jaren, hebben de meeste van onze afgestudeerden vinden hun carrière in de industrie van personal computers / PDA's, mobiele telefoons, computer games, communicatienetwerken, IC-ontwerpen en digitale content. Een aanzienlijk deel van hen ook voor kiezen om doctorale studies onmiddellijk of in de latere stadia van hun carrière voort te zetten.Distinguished Research Achievements


Als een research-georiënteerde instelling, de afdeling (met meer dan 70 docenten) heeft de grootste promotie-graden-holding faculteit lichaam onder de informatica-afdelingen in Taiwan.Bovendien, onze gediplomeerde (MS en PhD) studenten goed voor meer dan 50% van de totale inschrijving.


De afdeling is ook trots op zijn uitzonderlijke onderzoeksprestaties, waaronder: rangschikking nummer twee wereldwijd in de hoeveelheid software engineering onderzoek de publicatie en de nummer een onder de nationale informatica-afdelingen op het gebied van SCI papier telling per lid van de faculteit. De afdeling won ook het hoogste aantal onderscheidingen op het gebied van Computer and Information Sciences. Veel docenten zijn bedrijf vooraanstaande posities (senior leden of fellows) in de internationale academische en professionele organisaties met inbegrip van AAAS, ACM, IEEE en IEE, tot oprichting van de academische wereld en het bedrijfsleven samen met vooraanstaande technologieleveranciers, zoals Cisco, Intel, Microsoft en Xilinx alsmede voor het beheer bedrijf gesponsord op de campus onderzoekscentra.Van alle gemakken voorzien Onderwijs Laboratories


De afdeling voldoet aan apparatuur nodig voor onderwijs en onderzoek met een overvloed aan aanbod van top-end hardware en software, waaronder tal van desktop / notebook computers, digitale camera's, scanners en laser printers bijgewerkt om de 3-4 jaar. Experimenten aangeboden door diverse cursussen worden gegeven in gespecialiseerde laboratoria onderwijs, waaronder twee Multimedia Onderwijs Labs, twee Microprocessor Onderwijs Labs, Informatie / netwerkbeveiliging Onderwijs Lab, Digital System Onderwijs Lab en Computer Graphics Onderwijs Lab.


Senior jaren projecten worden vaak uitgevoerd in de corporate-gesponsorde onderzoekscentra zoals die wordt gesponsord door Cisco, EMC, Intel, Microsoft en Xilinx. Dagelijks computing-diensten leveren en onderhouden door een uitgebreid rekencentrum geopend 7x24 jaar door.Alle onderzoek en onderwijs laboratoria zijn aangesloten op het internet via Gigabit Ethernet. Daarnaast wordt de hele afdeling gebouw onder meerdere draadloze LAN's.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan