Nieuwe mediakunst grafisch ontwerp programma

Polish-Japanese Academy of Information Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Nieuwe mediakunst grafisch ontwerp programma

Polish-Japanese Academy of Information Technology

Het ministerie van New Media Art werd gelanceerd in 2004. Eerst als BA, nu, voor drie jaar, hebben we ook gehad MA-niveau studies. Het programma, uniek in Polen, consolideert Poolse kunst tradities en nieuwe technologieën. Studenten zijn bezig met interdisciplinaire en transdisciplinaire exploratie in de digitale kunsten. Het curriculum stelt studenten in staat om innovatieve benaderingen van de hedendaagse theorie en praktijk te onderzoeken, en bevordert zowel individueel onderzoek en samenwerking op hoog niveau. Lopend onderzoek gebieden in het departement, onder meer nieuwe vormen van visuele communicatie met behulp van sensing en fysieke interfaces, experimentele games, augmented reality, motion graphics, hybride architectonische / media-omgevingen, digitaal gelede beeldhouwkunst en responsieve omgevingen.

PJAITNMA

De primaire doelstelling van het programma is om creatieve kritische denkers te bereiden om de leiders in de nieuwe media design geworden, niet te verliezen op de lange Poolse traditie in de kunst.

PJAIT telt uitstekende specialisten, onderzoekers en academische docenten uit Polen en andere landen ook.

PJAITNMA

PJAIT is actief op het internationale toneel, in samenwerking met academische centra in Europa - in het kader van het Erasmus-Socrates-programma - en van andere continenten (Noord-Amerika, Azië, Australië). De studenten van PJAIT kunnen deelnemen aan uitwisselingsprogramma's en neem cursussen bij gerenommeerde buitenlandse universiteiten.

PJAITNMA

The New Media Art Department van de Pools-Japanse Academy of Information Technologies aanbiedingen Grafisch Ontwerp Programma in gangen inclusief typografie, poster, redactie, grafische roman, animatie, informatie en interactie ontwerp, en de tijd-gebaseerde communicatie op Hbo-niveau.

Het programma focus ligt in de dynamische informatie, interface en interaction design, en hoe het type, beeld, geluid en beweging kunnen worden gecombineerd in de nieuwe media voor effectieve communicatie.

Verplicht studio cursussen introduceren principes van communicatie met het type en de afbeelding in zowel statische als op tijd gebaseerde formulieren. Studenten nemen een opeenvolging van typografie studio, kleur klassen en digitale beeldbewerking workshops.

PJAITNMA

Ontwerp keuzevakken gericht op talrijke gebieden van belang om grafisch ontwerp en visuele communicatie en kunnen redactionele vormgeving, interactieve kaarten, narratieve structuren omvatten in video en voor slimme schermen, bewegende typografie evenals interface en interaction design. Het ontwerp studies volgorde van de cursussen omvat kunst + ontwerp geschiedenis, sociale en culturele veranderingen, ontwerpfilosofie, perceptie, en esthetiek. In het algemeen zal onderwerpen veranderen op basis van facultaire onderzoek en de specialisaties van het bezoeken van docenten samen met ons in de internationale uitwisselingsprogramma's (Erasmus, Cumulus).

De Grafisch Ontwerp Programma richt zich op het ontwikkelen van effectieve communicatie via de studie en de praktijk van het ontwerp. We maken gebruik van methoden die de traditionele benaderingen synthetiseren met relevante technologie op maatschappelijke en ecologische behoeften te voldoen. Ons programma is gebaseerd op de sterke punten van de vrije kunsten en nieuwe technologieën in het bereik kader van de wetenschappelijke en creatieve disciplines van de afdelingen New Media Art en IT. Lopend onderzoek gebieden omvatten: interactieve digitale media, virtuele omgevingen, games, augmented reality, motion graphics, digitale audio-productie - elektronische sound kunst, Internetgeoriënteerde auteurschap, hybride architectonische / media-omgevingen, expressieve ubiquitous computing, digitaal gelede sculptuur, installatie en performatieve praktijken, digitale media-onderzoek.

PJAITNMA

Dit maakt het voor onze studenten om goed afgerond probleemoplossers geworden, hen voor te bereiden dynamische communicatie vorm te geven voor een betere toekomst. Door de drie-jarig curriculum, studenten beginnen met onderzoek naar beeld + soort vormen in ruimte en tijd, gedrag ontwerpend onderzoek voor organisaties zoals lokale musea, non-profit organisaties, enz. en ze klaar zijn met het aanpakken van de problemen van visueel complexe informatie in zowel fysieke als digitale omgevingen.

PJAITNMA

We leren studenten om in verschillende contexten te communiceren door middel van het vertellen van verhalen, het organiseren van informatie in systemen, het ontwerpen van interface en het visualiseren van ideeën, zodat ze begrijpelijk en toegankelijk zijn voor publiek.

Projecten van studenten in fysieke en digitale omgevingen te nemen vorm van statische en dynamische typografie, kaarten, grafieken en beelden. Studenten verplaatsen naadloos tussen verschillende media, beweging en generatieve type en afbeeldingen. Ze kunnen snel te genereren en uit te drukken ideeën die opleiden, informeren en genot publiek.

PJAITNMA

Na drie jaar, studenten afstuderen met een BFA in New Media Art Graphic Design Program gespecialiseerd in Visualisation of Animation. Ze kiezen vaak om te werken op ontwerpstudio's, special effects / postproductie studio's, filmstudio's, reclamebureaus of extra graden na te streven.

PJAITNMA
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mei 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,280 PLN
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Admission is based on the assessment of portfolios and qualifying interviews. Application deadline (date) is the day of last of qualifying interview
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Admission is based on the assessment of portfolios and qualifying interviews. Application deadline (date) is the day of last of qualifying interview
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mei 2019
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Admission is based on the assessment of portfolios and qualifying interviews. Application deadline (date) is the day of last of qualifying interview
Einddatum Vraag informatie aan