Officiƫle undergraduate degree in de grafische vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Officiële undergraduate degree in de grafische vormgeving

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

De Bachelor Degree in Graphic Design level Officiële College Degree (4 jaar - 240 ECTS), traint professionals in staat om nieuwe vormen van communicatie te ontwikkelen, het opnieuw uitvinden van de rol van het beeld in onze samenleving en efficiënt en innovatief te werken met de waarden en ideeën van bedrijven en instellingen .

De student verwerft een solide technische en humanistische basis die het mogelijk maakt om projecten te analyseren en visuele identiteit, redactionele vormgeving producties leiden voor print en digitale media of interfaces en aanvragen voor nieuwe apparaten te bouwen.

Visuele communicatie is een van de pijlers van onze cultuur en een van de fundamentele kennis om de huidige situatie te begrijpen en te projecteren de toekomst gereedschap.

Hoger Diploma in Graphic Design, Level Officiële Degree University manier, meer dan vier jaar, professionals in staat om nieuwe vormen van communicatie het overdragen van ideeën en waarden in meerdere talen zo divers als illustratie, fotografie, video, web bedenken en andere verwante disciplines, zowel in fysieke en digitale omgeving.

Vanaf de eerste dag, de student is een onderdeel van de creatieve teams onder leiding van erkende professionals en bereidt zich voor om complexe projecten worden geconfronteerd zelfstandig uit zijn strategische en conceptuele kunst tot de realisatie en de voltooiing aanpak.

Door middel van een transversaal perspectief, ontwikkelen studenten sociale projecten efficiënt en ecologisch verantwoorde ontwerp dat anticiperen en op te lossen maatschappelijke behoeften. Project cultuur is de rode draad van het onderwijs, op basis van de ervaring van reële projecten die specifieke behoeften ontstaan ​​aan te pakken.

De eerste twee jaar van het Bachelor Degree in Graphic Design, Official University universitair niveau, de invoering van studenten om de theoretische en praktische ontwerp en visuele communicatie fundamentals. Vanaf het 2e jaar, moeten de studenten kiezen tussen de twee volgende opleidingen:

Design, communicatie en strategie

De student zal de wereld van de strategie te benaderen als een instrument om effectief te verhogen elementaire communicatieprojecten en identiteit. Je leert de realiteit en context om grafische projecten in alle media te ontwerpen van de klant te analyseren: briefpapier, publicaties, affiches, video's, verpakkingen, bewegwijzering ...

Web Design en nieuwe apparaten

De student verdiepen in de specifieke kenmerken van het ontwerp in de digitale en interactieve media. Je leert om websites en applicaties naar nieuwe platformen, digitale publishing ontwerp te ontwikkelen, interfaces te bouwen en te experimenteren met cutting-edge technologie om ervaringen te genereren.

Career Outlook: Studies en design adviesbureaus; reclamebureaus en merken; krantencommentaren, boeken en bescheiden; interactieve studies ontwikkeling; audiovisuele producenten.

TAAL CURSUS: SPAANS

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,800 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan