Onderwijs van doven en slechthorenden

Eastern Kentucky University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs van doven en slechthorenden

Eastern Kentucky University

Degree Opties

 • BS in het onderwijs van de doven en slechthorenden (P-12) met Basisonderwijs (P-5) onderwijs
 • BS in het onderwijs van de doven en slechthorenden (P-12) met het Midden-Grade Onderwijs (5-9) onderwijs

Wie zou geïnteresseerd zijn in onderwijs van de doven en slechthorenden?

Als u geïnteresseerd bent om een ​​leraar van studenten die doof of slechthorend zijn, dan zal de BS in het onderwijs van doven en slechthorenden met ofwel Elementary of Middle Grades Onderwijs u interesseren.

Waarom onderwijs van de doven en slechthorenden?

Degree Voordelen

EKU biedt de enige voorbereiding programma in de staat Kentucky voor leraren van doven. EKU is een van de weinige undergraduate voorbereiding programma's in de regio Zuidoost-ook. EKU's Education van Doven en slechthorenden programma is geaccrediteerd door de Raad over het Onderwijs van Dove (CED) en NCATE.

Leren van de beste

Faculteit in het onderwijs van de doven en slechthorenden Program hebben vele jaren ervaring in de klas lesgeven dove en slechthorende kinderen, in vroegtijdige interventie instellingen, en in administratieve functies. Daarnaast zijn ze in functie van de Raad voor het Onderwijs van de Dove en in de Vereniging van College Opvoeders van Doven en slechthorenden. De faculteit is betrokken bij dienstverlening aan de gemeenschap en tot het beroep.

Belonen Carrièremogelijkheden

Onderwijs: Afgestudeerden van dit programma dienen dove en slechthorende kinderen en jongeren in de openbare scholen als in dagprogramma's en scholen voor doven. EKU programma's bieden dubbele certificering. Studenten verlaten met een diploma in het algemeen onderwijs (zowel basisschool of middelbare klassen onderwijs met een inhoud nadruk) en een certificaat in het onderwijs van doven en slechthorenden. Na de dubbele certificering maakt afgestudeerden zeer aantrekkelijk in de huidige arbeidsmarkt.

Senior Stages

Studenten in het onderwijs van de doven en slechthorenden volledige meer dan 300 uur van het veld ervaring in het algemeen onderwijs klaslokalen, in het openbaar en privé-school programma's die dienen dove / slechthorende studenten en in residentiële scholen, zoals de Kentucky School voor Doven . In aanvulling op de opmerkingen en praktijkervaring ingebed in specifieke cursussen, studenten een practicum bij de Kentucky School voor Doven en student-stages in de openbare scholen te voltooien ook.

Wat zijn de Programma-eisen?

Studenten kunnen hun belangrijkste verklaren in het onderwijs van de doven en slechthorenden programma bij het binnenkomen EKU. Om het programma te voltooien, moeten ze worden toegelaten tot de Professional Education programma in het College van Onderwijs. Dit vereist:

 • 30 undergraduate uur van cursussen
 • 2.75 algehele GPA
 • Afronding van EDF 203 met een C of hoger
 • Vereiste scores op de Praxis Core academische vaardigheden voor Educators (CASE)
 • Een graad van C of hoger in ENG 101, ENG 102 en CMS 100, 200 of CMS CMS 210
 • Twee goede aanbevelingen van de faculteit
 • Kandidaat Verklaring van beschikkingen
 • Ethiek Verklaring
 • Aanvraag voor toelating

Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam?

 • Een afgestudeerde recentelijk haar Ph.D. ontvangen van de Universiteit van Arizona en is op de lerarenopleiding faculteit van de Universiteit van Texas Health Science Center in San Antonio.
 • Een andere afgestudeerde is een leraar van de doven en slechthorenden in de Fayette County openbare scholen. Ze dient als in rondreizende leraar van doven in de wijk serveren 12 d / hh studenten op verschillende niveaus in de openbare school.
 • Een derde afgestudeerde heeft onlangs een positie als een Speciaal Onderwijs Facilitator aanvaard voor een van de lokale openbare scholen na het werken als leraar van de dove voor meerdere jaren in de wijk.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,820 USD
per semester
Locations
Verenigde Staten - Richmond, Kentucky
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Richmond, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan