Online Bachelor of Science in het strafrecht

Abraham Lincoln University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Online Bachelor of Science in het strafrecht

Abraham Lincoln University

Online Bachelor of Science Degree in Criminal Justice

Het gebied van het strafrecht centra betreffende de beheersing van crimineel gedrag in de handhaving van de openbare orde. De Bachelor of Science in Criminal Justice opleiding omvat het ontwikkelen van een goed begrip van de geavanceerde concepten van de primaire functies van de rechtshandhaving, vervolging, berechting, correcties, jeugdige delinquenten, het omgaan met bewijs, het delict en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Daarnaast is het programma geavanceerde vaardigheden gebouw in gebieden die het veilig beheer, bewaring, en de controle van gevangenen gepleegd naar de gevangenis of gevangenis hechtenis, die moeten worden uitgevoerd op een humane manier in overeenstemming met de grondwettelijke normen omvatten. De bacheloropleiding biedt de achtergrond voor studenten die een hoog niveau van kennis van de brede basis van het strafrecht concepten en vaardigheden om de hedendaagse problemen in het veld te bezitten.

Potentiële Carrière

Studenten die een Bachelor of Science te verdienen in Criminal Justice streven doorgaans deze carrières:

 • Politieman
 • Criminal Justice Leraar
 • Juvenile Justice Officer
 • Correcties Officer
 • ICE Agent
 • Adjunct Sheriff

Doelstellingen van het programma

Deze graad is ontworpen om studenten te voorzien van een kader in de basis strafrecht concepten en vaardigheden. Na succesvolle afronding van het programma zullen de studenten de kennis en vaardigheden die nodig te hebben verworven:

 1. Leg uit wat de wetenschappelijke studie van de misdaad, criminelen, het wetgevingsproces, het strafrechtelijk systeem en de behandeling van daders.
 2. Ontwikkelen van kritisch denken, analytische en interpersoonlijke vaardigheden van toepassing zijn op echte problemen.
 3. Implementeren oplossingen voor de rechtshandhaving, strafrechtelijk onderzoek, en het beheer en de administratie van het strafrecht gerelateerde activiteiten.
 4. Solliciteer geluid strafrecht principes en besluitvorming te plannen, organiseren en coördineren van activiteiten.
1
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Price
Prijs
30,000 USD
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates