Ontwerpafdeling En Applied Arts - School Of Restoration

IED – Istituto Europeo di Design Como

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ontwerpafdeling En Applied Arts - School Of Restoration

IED – Istituto Europeo di Design Como

Diploma Course Second Level academische graad erkend door MiBAC

De vijf-jarige opleiding in één cyclus in Restoration leidt tot de toekenning, aan het eind van de vijf jaar van de beroepstitel van Restorer, erkend door het Ministerie van Erfgoed en Culturele Activiteiten (MiBAC).

De restaurator moet een schat aan kennis, variërend van de kunstgeschiedenis tot scheikunde diagnostiek van cultureel erfgoed, tot aan de anatomische vormgeving en decoratie, in een combinatie van theorie en hands-on training op originele werken. Het moet kunnen traditionele instrumenten, maar altijd effectief en technologische hulpmiddelen, zowel voor de analyse en voor de voorziening van interventie project.

De cursus is gericht op het opleiden van gespecialiseerd in het behoud van het artistieke erfgoed, de studenten met de tools die nodig zijn voor de ontwikkeling van een goede restauratie waarvan de definitie rekening gehouden met niet alleen de individuele specifieke kenmerken, maar ook van vele variabelen traceerbaar in verschillende omgevingsomstandigheden en veroudering van de samenstellende materialen. De vijf Academy Aldo Galli biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen de "Restauratie van stenen materialen en derivaten", die de restaurateur zal zetten werkende staat van muurschilderingen, mozaïeken, steen, en de "Restauratie van schilderijen op houten steun en Fabricage textiel ", waardoor de beoefenaar om te gaan niet alleen met de kunstwerken meer traditioneel met de hedendaagse geassembleerd in synthetische materialen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,500 EUR
Locations
Italiƫ - Als
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Als
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan