Op de campus Bachelor of Science (Civiele techniek en bouwtechniek)

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In dit geaccrediteerde en prestigieuze programma behaal je:

 • Vaardigheden en knowhow in de nieuwste en ontwikkelende technologieën in burgerlijke en bouwkundige techniek
 • Praktische begeleiding en feedback van civiele en structurele experts van over de hele wereld
 • Kennis uit de uitgebreide ervaring van deskundige docenten, eerder dan uit louter theoretische informatie
 • Wereldwijde netwerkcontacten in de industrie
 • Een waardevolle en geaccrediteerde Bachelor of Science (Civil and Structural Engineering) kwalificatie

Een van de oudste vormen van engineering is civiele en structurele engineering, waarbij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de gebouwde omgeving zijn betrokken. Technici op dit gebied zijn ervoor verantwoordelijk dat de infrastructuur om ons heen wordt ontwikkeld, veilig is, aan onze behoeften voldoet en onze levenskwaliteit verbetert. Dit omvat gebouwen, bruggen, spoorwegen, tunnels, waterdistributie en netwerken voor afvalbeheer. Als civiel ingenieur zou je betrokken kunnen zijn bij duurzame stadsontwikkeling, milieubescherming, behoud van energie en watervoorraden, of zelfs geotechniek, hydrauliek of transporttechniek. Je zou je zelfs kunnen specialiseren in gebieden zoals aardbevingen en explosiebestendige technologieën.

132788_IMG_5554.jpgEngineering Institute Of Technology","author_url":"","source":""}" />

Cursus in één oogopslag

 • Code: BCSOC
 • Cursusduur: 3 jaar, voltijd
 • Cursus onderwezen in het Engels

CRICOS Provider Code: 03567C | CRICOS Cursuscode: 095812M

Professionele erkenning

Net als alle Australische aanbieders van hoger onderwijs en universiteiten, zijn EIT-programma's geaccrediteerd volgens de strenge normen van het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) van de Australische regering. Deze bachelordiploma is voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia onder het Sydney Accord. Het wordt internationaal erkend onder de akkoorden van de International Engineering Alliance (IEA) en de verschillende ondertekenaars.

Presentatie formaat

EIT-programma's op de campus omvatten zelfstudie- en collegesessies, praktische laboratoriumoefeningen, klas- / groepsdiscussies en persoonlijke studietijd. EIT maakt gebruik van een gemengd leermodel met experts uit de industrie en academici die lokaal zijn gevestigd en worden gestreamd vanuit de hele wereld.

Onze studenten hebben toegang tot een gepersonaliseerde studentenportal waar alle cursusmaterialen 24/7 beschikbaar zijn.

Elke eenheid bestaat uit 10 uur studie per week. Fulltime studenten op de campus studeren 4 - 4,5 eenheden per semester en moeten minimaal 20 uur per week op de campus zijn voor de tutorials, hoorcolleges, lab / workshop en zelfstudiesessies.

Praktische oefeningen, remote labs en opdrachten

Alle EIT-programma's bieden toegang tot afgelegen laboratoria en geavanceerde simulatiesoftware. Praktische laboratoriumpractica zijn een essentieel onderdeel van de EIT-programma's om ervoor te zorgen dat onze studenten de theorie in de praktijk brengen. Deze hands-on workshops behandelen de belangrijkste disciplinespecifieke toegepaste vaardigheden die vereist zijn voor competentie in de technische praktijk.

Ondersteuning bij het leren

Studenten op afstand en op de campus hebben ondersteuning, aanmoediging en een go-to-person nodig. Onze studenten worden tijdens hun studie ondersteund door toegewijde Learning Support Officers (LSO's) en cursuscoördinatoren, waardoor ze een grotere kans op succes hebben. Studenten die onze diploma's studeren, hebben een toegewijde LSO voor elke studie-eenheid.

Toelatingseisen

 1. Een jaar 12 Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ), voltooid in de afgelopen 2 jaar, met voldoende prestatie in wiskunde (neem contact op met EIT voor meer informatie). Kandidaten die jaar 12 ( of het equivalent voor internationale studenten ) meer dan 2 jaar geleden hebben voltooid, moeten ook relevante werkervaring tonen op het aangevraagde studiegebied; OF
 2. Een relevante (voor de subdiscipline) Engineering AQF Diploma, Advanced Diploma, Associate Degree (of hoger) met succesvolle voltooiing van alle wiskunde-eenheden / modules; OF
 3. Een buitenlandse kwalificatie gelijkwaardig aan punt 2 hierboven van een gestructureerd leerprogramma dat leidt tot het volledig of gedeeltelijk behalen van een officieel geaccrediteerde kwalificatie behaald aan een tertiaire instelling zoals een universiteit, een technische hogeschool of een door de overheid erkende privéschool (EIT beoordeelt buitenlandse kwalificaties met behulp van de richtlijnen van de Australische regering om hun vergelijkbaarheid met kwalificaties te bepalen); OF
 4. International Baccalaureate (IB) Voltooiing met een minimumscore van 24 inclusief Engels en wiskunde; OF
 5. Funderingsstudies of het overbruggen van cursussen in een relevante discipline met voltooiing van wiskunde en Engels. bijv. cursus die engineering mogelijk maakt; EN
 6. Bevredigende beheersing van de Engelse taal op Engels niveau met een Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ); OF
 7. Een bepaald prestatieniveau in een erkende Engelse taaltest zoals IELTS met een score van ten minste 6,0 (zonder individuele bandscore minder dan 5,5); of gelijkwaardig, zoals uiteengezet in het EIT-toelatingsbeleid.

Een wiskunde-overbruggingstest / examen (niet-proctored / surveillerend) moet door alle studenten van het hoger onderwijs worden voltooid tijdens de oriëntatieweek.

Een Engelse vaardigheidstest moet worden afgelegd door alle studenten van het hoger onderwijs die op de campus studeren. Dit wordt toegediend tijdens de oriëntatieweek.

Internationale studenten die op de campus in Australië willen studeren, moeten een geldig internationaal studentenvisum hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in dat op deze pagina beschikbaar is.

Eerdere herkenbaarheid en vrijstellingen

EIT kan u punten geven voor eenheden waar u aanzienlijke eerdere ervaring of opleidingsachtergrond kunt aantonen. Er kan een beoordelingsvergoeding van toepassing zijn.

getuigenissen

"Ik wil je bedanken voor je steun en hulp tijdens deze duur van het programma. EIT heeft een geweldig ondersteuningsteam; dankbaar daarvoor. Ik zou EIT zeker aanbevelen aan mijn vrienden. Ik voel me klaar om de echte wereld onder ogen te zien. Dank je . "
Azad Sahib, Canada

"EIT heeft me tot dusver de beste onderwijservaring opgeleverd."
Onoriode Akporherhe, Nigeria

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lees meer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Lees Minder
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Meer Minder