Op de campus Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus in één oogopslag

 • Code: BIAOC
 • Cursusduur: 3 jaar, voltijd
 • Cursus onderwezen in het Engels

CRICOS Provider Code: 03567C | CRICOS Cursuscode: 095814J

In dit geaccrediteerde en prestigieuze programma behaal je:

 • Vaardigheden en knowhow in de nieuwste en ontwikkelende technologieën in instrumentatie, procesbesturing en industriële automatisering
 • Praktische begeleiding en feedback van experts in industriële automatisering van over de hele wereld
 • Kennis uit de uitgebreide ervaring van deskundige docenten, eerder dan uit louter theoretische informatie
 • Wereldwijde netwerkcontacten in de industrie
 • Een waardevolle en geaccrediteerde Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering) kwalificatie

Er is een kritiek wereldwijd tekort aan automatiserings-, instrumentatie- en regeltechnici, voornamelijk als gevolg van herstructurering en snelle groei van nieuwe industrieën en technologieën. Aangezien industriële automatisering zich blijft ontwikkelen met technologische vooruitgang, is het essentieel dat toekomstige ingenieurs afstuderen met vaardigheden die binnen de industrie kunnen worden toegepast. Onze Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering) biedt u geavanceerde vaardigheden die waardevol zijn op de werkplek.

Met deze kwalificatie heeft u de essentiële kennis verworven die ten grondslag ligt aan zowel dit als andere technische gebieden. Wat nog belangrijker is, je bent een industriële automatiseringstechnoloog geworden.

132790_IMG_5519.jpgEngineering Institute Of Technology","author_url":"","source":""}" />

Presentatie formaat

EIT-programma's op de campus omvatten zelfstudie- en collegesessies, praktische laboratoriumoefeningen, klas- / groepsdiscussies en persoonlijke studietijd. EIT maakt gebruik van een gemengd leermodel met experts uit de industrie en academici die lokaal zijn gevestigd en worden gestreamd vanuit de hele wereld.

Onze studenten hebben toegang tot een gepersonaliseerde studentenportal waar alle cursusmaterialen 24/7 beschikbaar zijn.

Elke unit bestaat uit 10 uur studeren per week. Voltijdstudenten op de campus studeren 4 - 4,5 eenheden per semester en moeten minimaal 20 uur per week op de campus zijn voor zelfstudie, lezing, labo / workshop en zelfstudiesessies.

Praktische oefeningen, remote labs en opdrachten

Alle EIT-programma's bieden toegang tot afgelegen laboratoria en geavanceerde simulatiesoftware. Praktische laboratoriumpractica zijn een essentieel onderdeel van de EIT-programma's om ervoor te zorgen dat onze studenten de theorie in de praktijk brengen. Deze hands-on workshops behandelen de belangrijkste disciplinespecifieke toegepaste vaardigheden die vereist zijn voor competentie in de technische praktijk.

Ondersteuning bij het leren

Studenten op afstand en op de campus hebben ondersteuning, aanmoediging en een go-to-person nodig. Onze studenten worden tijdens hun studie ondersteund door toegewijde Learning Support Officers (LSO's) en cursuscoördinatoren, waardoor ze een grotere kans op succes hebben. Studenten die onze diploma's studeren, hebben een toegewijde LSO voor elke studie-eenheid.

Toelatingseisen

 1. Een jaar 12 Australian Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ), behaald in de afgelopen 2 jaar, met voldoende wiskunde. Kandidaten die jaar 12 ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ) meer dan 2 jaar geleden hebben afgerond, moeten ook relevante werkervaring kunnen aantonen op het gebied van de aangevraagde studie; OF
 2. Een relevante (voor de subdiscipline) Engineering AQF Diploma, Advanced Diploma, Associate Degree (of hoger) met succesvolle voltooiing van alle wiskunde-eenheden / modules; OF
 3. Een buitenlandse kwalificatie gelijkwaardig aan punt 2 hierboven van een gestructureerd leerprogramma dat leidt tot het volledig of gedeeltelijk behalen van een officieel geaccrediteerde kwalificatie behaald aan een tertiaire instelling zoals een universiteit, een technische hogeschool of een door de overheid erkende privéschool (EIT beoordeelt buitenlandse kwalificaties met behulp van de richtlijnen van de Australische regering om hun vergelijkbaarheid met kwalificaties te bepalen); OF
 4. International Baccalaureate (IB) Voltooiing met een minimumscore van 24 inclusief Engels en wiskunde; OF
 5. Funderingsstudies of het overbruggen van cursussen in een relevante discipline met voltooiing van wiskunde en Engels. bijv. cursus die engineering mogelijk maakt; EN
 6. Bevredigende beheersing van de Engelse taal op Engels niveau met een Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ); OF
 7. Een bepaald prestatieniveau in een erkende Engelse taaltest zoals IELTS met een score van ten minste 6,0 (zonder individuele bandscore minder dan 5,5); of gelijkwaardig, zoals uiteengezet in het EIT-toelatingsbeleid.

Tijdens de oriëntatieweek moeten alle studenten hoger onderwijs een wiskundeoverbruggingstoets en een vaardigheidstoets Engels afleggen.

Internationale studenten die op de campus in Australië willen studeren, moeten een geldig internationaal studentenvisum hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in dat op deze pagina beschikbaar is.

Eerdere herkenbaarheid en vrijstellingen

EIT kan u punten geven voor eenheden waar u aanzienlijke eerdere ervaring of opleidingsachtergrond kunt aantonen. Er kan een beoordelingsvergoeding van toepassing zijn.

Professionele erkenning

Net als alle Australische aanbieders van hoger onderwijs en universiteiten, zijn EIT-programma's geaccrediteerd volgens de strenge normen van het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) van de Australische regering. Deze bachelordiploma is voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia onder het Sydney Accord. Het wordt internationaal erkend onder de akkoorden van de International Engineering Alliance (IEA) en de verschillende ondertekenaars.

getuigenissen

"Toen ik in Australië aankwam, was ik een beetje zenuwachtig over mijn studie, maar EIT zorgde voor een zeer goede, vriendelijke omgeving."
Amnolpreet Singh, India

"EIT heeft een ander gevoel omdat het een kleine gemeenschap is, dus je hebt gemakkelijk toegang tot het management. Bij eventuele moeilijkheden of uitdagingen zijn ze er echt om je te helpen met wat je nodig hebt."
Victor Onoja, Nigeria

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lees meer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Lees Minder
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Meer Minder