Op de campus Bachelor of Science (Werktuigbouwkunde)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Cursus in één oogopslag

  • Code: BMEOC
  • Cursusduur: 3 jaar, voltijd
  • Cursus onderwezen in het Engels

CRICOS Provider Code: 03567C | CRICOS Cursuscode: 095815G

Overzicht

Werktuigbouwkunde is het vakgebied dat natuurkunde en materiaalwetenschappen toepast om machines te ontwikkelen. Mechanische ingenieurs gebruiken de principes van kracht, energie en beweging om de veiligheid, efficiëntie en technologische vooruitgang van de wereld om ons heen te verbeteren.

Met deze kwalificatie hebt u de essentiële kennis verworven die ten grondslag ligt aan dit en andere vakgebieden. Wat nog belangrijker is, is dat je een werktuigbouwkundig technoloog bent geworden.

De opleiding bestaat uit een combinatie van kerneenheden, subdiscipline specifieke 'stroom'-eenheden, industriële werkervaring en een afstudeerproject. De duur van het programma is drie jaar fulltime. We leveren units over twee semesters per jaar, en je neemt 4,5 units per semester. Er is een korte pauze halverwege het semester en langere pauzes tussen de semesters.

132791_IMG_5522.jpgEngineering Institute Of Technology","author_url":"","source":""}" />

Professionele erkenning

Net als alle Australische aanbieders van hoger onderwijs en universiteiten, zijn EIT-programma's geaccrediteerd volgens de strenge normen van het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) van de Australische regering. Deze bachelordiploma is voorlopig geaccrediteerd door Engineers Australia onder het Sydney Accord. Het wordt internationaal erkend onder de akkoorden van de International Engineering Alliance (IEA) en de verschillende ondertekenaars.

Bezorgmodus op de campus

EIT-programma's op de campus omvatten zelfstudie- en collegesessies, praktische laboratoriumoefeningen, klas- / groepsdiscussies en persoonlijke studietijd. EIT maakt gebruik van een gemengd leermodel met experts uit de industrie en academici die lokaal zijn gevestigd en worden gestreamd vanuit de hele wereld.

Onze studenten hebben toegang tot een gepersonaliseerde studentenportal waar alle cursusmaterialen 24/7 beschikbaar zijn.

Elke unit bestaat uit 10 uur studie per week. Fulltime studenten op de campus studeren 4,5 eenheden per semester en zijn verplicht om minimaal 20 uur per week op de campus te zijn voor tutorials, hoorcolleges, lab / workshop en zelfstudiesessies.

Toelatingseisen

  1. Een jaar 12 Australian Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ), behaald in de afgelopen 2 jaar, met voldoende wiskunde. Kandidaten die jaar 12 ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ) meer dan 2 jaar geleden hebben afgerond, moeten ook relevante werkervaring kunnen aantonen op het gebied van de aangevraagde studie; OF
  2. Een relevante (voor de subdiscipline) Engineering AQF Diploma, Advanced Diploma, Associate Degree (of hoger) met succesvolle voltooiing van alle wiskunde-eenheden / modules; OF
  3. Een buitenlandse kwalificatie gelijkwaardig aan punt 2 hierboven van een gestructureerd leerprogramma dat leidt tot het volledig of gedeeltelijk behalen van een officieel geaccrediteerde kwalificatie behaald aan een tertiaire instelling zoals een universiteit, een technische hogeschool of een door de overheid erkende privéschool (EIT beoordeelt buitenlandse kwalificaties met behulp van de richtlijnen van de Australische regering om hun vergelijkbaarheid met kwalificaties te bepalen); OF
  4. International Baccalaureate (IB) Voltooiing met een minimumscore van 24 inclusief Engels en wiskunde; OF
  5. Funderingsstudies of het overbruggen van cursussen in een relevante discipline met voltooiing van wiskunde en Engels. bijv. cursus die engineering mogelijk maakt; EN
  6. Bevredigende beheersing van de Engelse taal op Engels niveau met een Australisch Senior Certificate of Education ( of gelijkwaardig voor internationale studenten ); OF
  7. Een bepaald prestatieniveau in een erkende Engelse taaltest zoals IELTS met een score van ten minste 6,0 (zonder individuele bandscore minder dan 5,5); of gelijkwaardig, zoals uiteengezet in het EIT-toelatingsbeleid.

Tijdens de oriëntatieweek moeten alle studenten hoger onderwijs een wiskundeoverbruggingstoets en een vaardigheidstoets Engels afleggen.

Internationale studenten die op de campus in Australië willen studeren, moeten een geldig internationaal studentenvisum hebben. Vul voor meer informatie het contactformulier in dat op deze pagina beschikbaar is.

Eerdere herkenbaarheid en vrijstellingen

EIT kan u punten geven voor eenheden waar u aanzienlijke eerdere ervaring of opleidingsachtergrond kunt aantonen. Er kan een beoordelingsvergoeding van toepassing zijn.

Hoe aan te vragen

Nadat u de bovenstaande toelatingseisen voor deze cursus heeft doorgenomen, kunt u het aanmeldingsproces starten door het formulier op deze pagina in te vullen en een van onze vriendelijke cursusadviseurs zal u door het proces begeleiden.

getuigenissen

"De mensen in Perth zijn erg makkelijk in de omgang, ze respecteren elkaar, ze geven om elkaar. Alles gebeurt op tijd."
Amrit Thakur, Nepal

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Lees meer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Lees Minder
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Meer Minder