Openluchtrecreatie beheer

Lees-McRae College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Openluchtrecreatie beheer

Lees-McRae College

Lees McRae Outdoor Recreation

Openlucht Recreatie Beheer

De natuur zal uw klas met het programma Outdoor Recreatie Beheer geworden. Maak een carrière in de buitenlucht, milieu- en ervaringsgericht onderwijs van u met een specifieke opleiding in leiderschap en programmamanagement met de nadruk op zorg voor het milieu. Dit programma is in afwachting van goedkeuring door SACSCOC.

Snelle feiten

  • Onze Outdoor Recreatie Management programma is de natie de enige programma binnen een school van het bedrijfsleven. Het is ook een van de weinige programma's op een instelling benadrukken van een liberal arts onderwijs.
  • Wandelen, mountainbiken en campings zijn allemaal op slechts een steenworp afstand van uw woning hal.
  • Een korte rit in de hele omgeving krijgt u de kans om te ervaren en te verkennen kanoën, kajakken, vissen, skiën en snowboarden geven.

Wat heb je Studie

Het creëren van een solide basis is de sleutel tot algehele succes, het maakt niet uit welk programma u zich bevindt. Van het begin van het programma, wordt u ondergedompeld in cursussen zoals Outdoor Leadership and Living Skills, Onderwijs en Faciliteren en Business Administration. Deze cursussen zullen je kennis in het bedrijfsleven fundamentals en outdoor recreatie te ontwikkelen, en bereidt je voor het bovenste niveau klassen en latere loopbaan.

Het bovenste niveau cursussen zijn ontworpen om aan te scherpen en aan te scherpen uw vaardigheden en round-off uw vaardigheden-sets. Sommige van deze cursussen zal Risk Management, Organizational Behavior en Actuele vraagstukken van openluchtrecreatie.

Als onderdeel van uw zeven vrije kunsten, zult u ook de mogelijkheid om verder aan te passen uw leerervaring met klassen die uw persoonlijke interesse te wekken. U kunt cursussen in milieu-ethiek, Wilderness Literatuur of zelfs Geschiedenis van Wilderness en de Amerikaanse geest te nemen.

Bijna alle klassen, ongeacht waar uw specifieke pad dat je kan nemen, zal een brede waaier van ervaringsgerichte bieden, hands-on mogelijkheden die je buiten de traditionele klaslokaal zal nemen. U kunt uw rijvaardigheden te perfectioneren in uw Mountainbiken klasse, traverse mijl van de wildernis in uw wandelen en Backpacken cursus of glijden naar beneden een van de honderden rivieren in het kajakken en kanoën klasse.

Lees McRae Outdoor Recreation

Of rotsklimmen in het Hidden Keien op de campus, het verkrijgen van uw Leave No Trace Trainer certificering of de uitgaven van uw zomer als stagiair bij een Nationaal Park, zult u ervaringsgerichte hebben, hands-on en boeiende ervaringen in tegenstelling tot alle andere.

Buiten het klaslokaal

Voor Outdoor Recreatie Beheer studenten, de "klas" is vaak wat is buiten de muren van Lees-McRae. De meerderheid van de opleidingen hebben een veld component, met vaardigheden cursussen zoals een rots klimmen, kanoën, kajakken, skiën, snowboarden, wandelen en backpacken uitsluitend plaats in het veld. Het gebied ervaringen zijn een integraal onderdeel van het programma Outdoor Recreation Management.

Na zijn afstuderen

  • Outdoor programma administratie (hoger onderwijs, non-profit, kampen)
  • Outdoor adventure / begeleiden van diensten (activiteit specifieke, internationale, therapeutische recreatie)
  • Outdoor onderwijs scholen (Outward Bound, NOLS, milieu-educatie)
  • Parken en recreatie (parken systemen resorts, militaire recreatie,)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,439 USD
per semester
Locations
Verenigde Staten - Banner Elk, North Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates