Operationele bedrijfskunde in deeltijd, ba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BWL studie - part-time naast hun dienstverband

Het Bachelor of Business Administration laat u volledige flexibiliteit. Je studeert in deeltijd naast uw beroep of uw andere activiteiten en kan worden voorgesteld door de verkiezing van twee van de acht belangrijkste onderwerpen individueel specialiseren. Behalve in de zakelijke kernvakken, maar ook belangrijke vaardigheden te verwerven op het gebied van soft skills, zoals de werkmethodiek, communicatie en taal en interculturele vaardigheden. Als onderdeel van de "internationale Calw profiel" profiteert u zowel van vreemde talen, alsook van de internationale contacten van de universiteit.

Individuele specialisatie

Na een gezonde economische basis training die u kiest - gericht op uw individuele sterke punten en interesses - twee van de huidige acht mogelijke keuzevakken. Dus je openstellen hedendaagse specialisatie opties met een focus op de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Controlling: Je verwerft een grondige theoretische en praktische know-how op het gebied van operationele en strategische besturen en beheren van kosten. Je leert verschillende planning methoden om te weten en thematiseren gericht op de gebieden van de investeringen controlerende en waardebepaling.

Financiën: U zult uw elementaire economische kennis op het gebied van financiële planning, vormen van bedrijfsfinanciering en risicobeheer te verdiepen. Know-how en praktische oefeningen op het gebied van Business Valuation, waardering procedures en financiële communicatie bereidt u voor de financiële gemeenschap.

International Management: Met de globalisering, internationale aspecten spelen een steeds grotere rol. Daarom gaat ook de organisatie van internationale projecten. Hier wordt u past met behulp van echte cases uit de praktijk. Unieke eigenschappen en interculturele uitdaging van International Management worden geabsorbeerd in een Engels-sprekende evenement en geïllustreerd in case studies.

Marketing: Je te verdiepen in de basis studie basiskennis in marketing en communicatie management, vooral op het gebied van reclame en consumptie, alsook de media planning en controle verworven. Ze analyseren en de huidige marketing ontwikkelingen en trends te evalueren en nodigen diepgaande praktijk met behulp van echte cases met de voorwaarden voor het succes van het evenement marketing en management.

Human Resource Management: Op basis van de organisatiepsychologie kennis die u aanschaft know-how en praktische vaardigheden in het managen van mensen en teams. Corporate Development en Change Management vereisen een hoge leidinggevende vaardigheden die je ontwikkelt op dit gebied van specialisatie.

Auditing: Ervaren professionals leert u de beginselen van de interne en externe accountants. De basis van de jaarlijkse audit, worden verschillende vormen van bijzondere en internationale audit besproken in de diepte in theorie en case studies.

Belastingen: Voortbouwend op de belastinggrondslag kennis onderwezen in elementaire studies, u gedetailleerde kennis op het gebied van de belasting van partnerschappen en bedrijven, alsook fiscale planning doctrine te verwerven. In praktische case studies uitbreiden van uw kennis en uw fiscale bevoegdheden.

Corporate Communications: Huisstijl, het gedrag van ondernemingen, corporate design, corporate taal: Ze gaan met de verschillende vormen van zakelijke communicatie in een diverse media wereld, de economische en juridische determinanten en echte case voorbeelden van geslaagde en mislukte corporate communicatie.

Cursus structuur: 2 avonden per week en op zaterdag om de 14 dagen lezingen. Een gratis week voor examenvoorbereiding, examenperiodes 2 weken en 2 weken college per trimester

Talen: Duits, Engels (verplicht), Spaans (optioneel)

Cursus inhoud: Zakelijke kennis op academisch niveau, in combinatie met soft skills en interculturele vaardigheden

Duur: 72 maanden (180 ECTS)

Vergoedingen: € 300 per maand voor 72 maanden, 300 € inschrijvingsgeld plus. (Once)

Perspectieven: De mate gekwalificeerd voor de verwerving van hogere specialist en leidinggevende posities in alle operationele functies in bedrijven, verenigingen, professionals en onderzoeksinstituten en consulting evenals starters en zelfstandigen. Verder wetenschappelijk profilering is mogelijk door een masteropleiding verbinden

Voordelen: De part-time studie opent de weg om af te studeren zonder taak van de professionele prestaties. Het levert het bewijs van de wil om te bereiken en de mogelijkheid om part-time studenten en dus een prime visitekaartje

Toelatingsvoorwaarden

Voor toelating tot de Bachelor of Business Administration in deeltijd, gelden de volgende eisen: - de algemene universiteit, de technische universiteit, het college toelatingsexamen of door een erkend door de wet of door de betrokken lidstaat als gelijkwaardig toegang toestemming - deelname aan een toepassing en overleg - in het geval van de latere binnenkomst in een hogere trimester van het aantonen van de gelijkwaardigheid van diploma verworven van een andere universiteit tot dan kennis

Toepassing

Onder andere bij uw aanvraag de volgende documenten moeten worden:

  • CV in tabel aan de ene kant met pasfoto - Bewijs van de Duitse taalvaardigheid - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Het bewijs van toelating tot de universiteit kwalificatie als een gewaarmerkte kopie - indien nodig, Bewijs van verdienstelijke kennis en vaardigheden uit vorige middelbare school cursussen of getuigschriften van vakbekwaamheid
Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren.

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren. Lees Minder