Operationele business administration, ba

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BWL studie - een succesvolle start voor de economie!

Gewijd, vol energie?

Verwerven snel praktische kennis van, en het ontwerp gericht op uw professionele carrière.

Geïnteresseerd in de praktijk?

Vind zelfs tijdens de business studies praktische en uitdagende taken op vooruit in je carrière en persoonlijke ontwikkeling te krijgen.

Intensieve uitwisseling met professoren wilden?

Profiteer van de nauwe samenwerking met uw professoren tijdens zakelijke studies. Profiteer niet alleen van de uitstekende academische carrière overgangen, maar ook op de praktische relevantie van uw professoren die u helpen om uw kennis van zaken doelgericht te nemen.

Succesvolle toekomst in gedachten?

Selecteer na de bachelor in Business Administration directe toegang naar de praktijk.

Ons concept voor uw succes

Snel veranderende markten en concurrerende omgevingen en de innovatiecycli steeds korter vereisen meer en meer professionals voor een marktgerichte management. Wat nodig is zijn generalisten die zijn bedreven in zowel professioneel als op economische kwesties. Met een combinatie van lezingen, seminars en "case studies", bieden wij u met de nodige kennis van zaken handig, volledig en duurzaam. Na deze grondige basisopleiding die u kiest - gericht op uw individuele sterke punten - twee cursussen voor gevorderden. Dus je openstellen hedendaagse specialisatie opties met een focus op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Gebieden van de afgestudeerden

Het programma biedt toegang tot alle sectoren. Van MKB tot grote ondernemingen, de eigenaar beheerde agentschap internet startup, van engineering tot 's werelds grootste IT-bedrijven in de vaardigheden van de afgestudeerden van het programma nodig zijn.

De intensieve opleiding in bedrijfskunde, finance, kostenraming en controle, en de oprichting van bedrijven in staat stelt onze afgestudeerden goed voor een onafhankelijke Tätigkeit- die commercieel, creatief, communicatief of gekenmerkt door diensten kunnen zijn.

Onderzoeksgebieden

  • Werk als assistent-manager van middelgrote bedrijven - Werknemers in het bedrijfsleven afdelingen zoals financiën, accounting, controlling, marketing, organisatie, personeel, inkoop en verkoop - Werknemers in business management - Business Consulting - deelname aan de interne of externe accountants
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren.

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren. Lees Minder