Organisatorische communicatie

Keuka College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Organisatorische communicatie

Keuka College

OCStudenten hoofdvak in organisatorische communicatie zal worden ondergedompeld in de cultuur, geschiedenis en visuele elementen van het Engels.

De toevoeging van een stevige achtergrond in het bedrijfsleven geeft studenten de rand die ze nodig hebben bij het betreden van een arbeidsmarkt waar de communicatie is de sleutel.

Cursussen in spreken in het openbaar, media schrijven, public relations, human resources management en desktop publishing zijn slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid die wordt geleverd met deze mate, het voorbereiden van studenten voor een scala aan carrièremogelijkheden op gebieden zoals public relations, journalistiek en sociale werken. Daarnaast hebben de studenten gegaan naar lobbyisten, analisten en audiovisuele technici geworden. Studenten worden geschoold in de historie en achtergrond van de literatuur en het Engels, terwijl gegeven een stichting in marketing en het beheer. In lijn met Keuka College hands-on leren missie, krijgen de studenten de kans om te leiden en design klasse presentaties in een unieke, interactieve ervaring.

Afgezien van het ervaringsleren studenten moeten in de klas, studenten in deze carrière-georiënteerde belangrijke zijn verplicht om een ​​140-uurs gebied periode per jaar, evenals een extra 80 uur in hun senior practicum af te ronden. Bij het betreden van de arbeidsmarkt of de gediplomeerde school, kan Keuka College studenten vertrouwen in hun vermogen om goed te werken met een team en een leider. Bovendien zullen hun CV de ervaring en kennis die zij hebben opgedaan zullen weerspiegelen.

Keuka College biedt ook een minderjarige in de Communicatiewetenschappen dat andere programma's zouden een aanvulling van de afdeling Geesteswetenschappen en Schone Kunsten, waaronder American Sign Language, en het Engels.

communicatiewetenschap

We zullen een intro voor communicatie studies nodig, tenzij we willen groep in met de organisatorische communicatie.

Minor Eisen

Cursus Titel Credits
COM122 Inleiding tot de Communicatiewetenschap 3
COM123 Spreken in het openbaar 3
COM201 Interpersoonlijke en Communicatie Groep 3
Kies twee van de volgende
COM320 Business and Professional Writing 3
COM321 Media Schrijven 3
ENG319 Creatieve non-fictie 3
Plus twee keuzevakken in overleg met uw adviseur
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Keuka Park, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates