Overdracht Bachelor In De Culinaire Kunsten

South Puget Sound Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdracht Bachelor In De Culinaire Kunsten

South Puget Sound Community College

Dit programma verschilt van het Culinary Arts AAS door het aanbieden van meer algemeen vormend onderwijs als onderdeel van de kern eis, waardoor het overdraagbaar aan hogescholen en universiteiten die ervoor koos om te articuleren met Zuid-Puget Sound Community College. De enige huidige geaccepteerde articulatie van dit AAS-T diploma is met Zuid-Seattle Community College's Bachelor of Applied Science graad in Hospitality Management.

The Culinary Arts Program in Zuid-Puget Sound Community College is bedoeld om kennis en vaardigheden op het gebied van voedselproductie, service en gastvrijheid, en keuken en eetkamer toezicht Studenten vooruitgang door middel van een hoog volume food service toepassingen op het gebied van korte termijn te bieden, tafel service, inkoop en ontvangen, zetmeel en groenten, soepen en sauzen, vlees fabricage, koude gerechten en garde manger, gebakken en warm voedselproductie, restaurant bakken, en keuken en eetkamer toezicht.

Alle studenten in het programma zal winnen verkoopbare vaardigheden, ongeacht eerdere ervaring in de horeca / food service-industrie.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Afgestudeerden zullen in aanmerking komen voor de werkgelegenheid als ervaren koks, lood koks, of keuken station toezichthouders in vrijstaande restaurants, hotels, resorts, institutionele feeders, catering keukens, clubs, en uitvoerende dineren diensten. Het is de bedoeling dat deze mate, in combinatie met aanvullende studie en ervaring, deel uitmaken van een carrièrepad dat zou kunnen leiden tot werkgelegenheid als Sous Chef, Werken-kok, of chef-kok. Het verkrijgen van de Bachelor of Applied Science in Hospitality Management kan leiden tot uitgebreide carrièremogelijkheden in foodservice en hospitality management.

Resultaten van het programma

South Puget Sound Community College is van mening dat alle studenten nodig hebben om een ​​breed scala aan vaardigheden die zal niet alleen hen effectiever in hun professionele bezigheden te maken, maar zullen hun capaciteit te vergroten om goed met anderen in hun dagelijks leven te ontwikkelen. Daarom studenten die het programma compleet in staat zal zijn om:

 • Demonstreer de volgende vaardigheden normen specifiek voor Culinary Arts:
  • Voer de essentiële principes van de professionele werkethiek op het gebied van culinaire kunsten met inbegrip van, stiptheid, eerlijkheid, integriteit, fundamentele ethische kwesties te begrijpen, effectief te communiceren in mondelinge, schriftelijke en grafische vorm, toe te passen fundamentele kwantitatieve en berekening vaardigheden, onderhouden van een nuttig en positief attitude (teamwork), omgaan met verschillen positief en het beheer van de interpersoonlijke relaties, begrijpen zichzelf en anderen als ze samenwerken in een internationale omgeving
  • Kennis van geavanceerde bereidingswijzen en toepassing van deze werkwijzen
  • Kennis van voedsel en andere benodigdheden, en de kosten
  • Kennis van de voedingswaarde van levensmiddelen
  • Geavanceerde de hand vaardigheden en technieken
  • Vaardigheid in het gebruik van handgereedschap en messen
  • Bedienen en te onderhouden keukenapparatuur
  • Organization (mise en place)
  • De productie op een hoog niveau met behoud van kwaliteit
  • Kennis van de veiligheid en hygiëne
 • Communiceer effectief
<li>Logisch denken en kritisch</li> <li>Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data</li> <li>Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld</li> <li>Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen</li>

AAS-T diploma-eisen

Een Associate in Applied Science - T diploma wordt uitgereikt na het succesvol afronden van een minimum van 90 studiepunten aan cursussen genummerd 100 of hoger. Alle kern en algemene vorming eisen moet worden voldaan, eventueel met aanvullende kredieten te worden geselecteerd als keuzevakken. Alle Algemene Onderwijs cursussen gekozen moet worden overgedragen.

Culinary Arts & Beverage

Droomt u van een toekomst creëren van voedsel, desserts, dranken en voor anderen? Wanneer u studeren in het Culinary Arts & Beverage programma's op SPSCC, zult u bereid om de dynamische levensmiddelen- en drankenindustrie, waar de mogelijkheden zijn eindeloos in te voeren zijn. Instructeurs leert u de zakelijke, technische en creatieve vaardigheden die nodig zijn om te slagen door middel van hands-on ervaringen en gestructureerde lezing en lab-omgevingen. Ga aan de slag door het verkennen van de dynamische programma SPSCC te bieden op dit gebied heeft.

kookkunsten

Vind je het leuk in een snelle en fysiek uitdagende omgeving om samen met u de handen? De wereld van Culinary Arts kunnen zich het recht carrièrepad voor u te bieden. Studenten in ons Culinary Arts programma werken nauw samen om deskundige koks in professionele keukens. Ze krijgen waardevolle ervaring door middel van hun lab werk met Catering Department en Cooperative Werkervaring / stage.

Carrière en werkgelegenheidsvooruitzichten

Succesvolle afgestudeerden kan werken als koks, keuken station supervisors in restaurants, hotels, resorts, catering keukens, executive dineren diensten, en nog veel meer. De pay rate is meestal het hoogst (evenals de competitie) op plaatsen zoals chique restaurants, hotels en casino.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan