Overdracht Bachelor In De Informatica En Techniek

South Puget Sound Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdracht Bachelor In De Informatica En Techniek

South Puget Sound Community College

De Associate in Science-Transfer is ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit voor de wetenschap of techniek te studeren. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan vele vierjarige opleidingen met junior staan. In vergelijking met de Associate Degree in Arts, deze mate vertraagt ​​enkele algemene distributie educatie studiepunten totdat de junior of senior jaar om ruimte in de overdracht mate voor de vereiste eerstejaars en tweedejaars-level wetenschap sequenties te maken. AS-T Track 2 richt zich op de computer wetenschap, techniek, natuurkunde en atmosferische wetenschappen.

Resultaten van het programma

Algemeen vormend onderwijs introduceert studenten tot de inhoud en de methodologie van de belangrijkste gebieden van kennis - de communicatie, de geesteswetenschappen en beeldende kunst, natuurwetenschappen, wiskunde en de sociale wetenschappen - en helpt hen de intellectuele vaardigheden die hen effectiever leven lang zal ontwikkelen leerlingen. Het College van algemene opleiding is bedoeld om de eisen overdracht van de vier jaar hogescholen en universiteiten zoals beschreven in het Intercollegiate Relations handboek van de Commissie te voldoen.

South Puget Sound Community College bereidt ontvangers van de Associate in Science-Transfer Mate:

  • Communiceer effectief
  • Logisch denken en kritisch
  • Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data
  • Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld
  • Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen

PROGRAMMA EIS

Op basis van de plaatsing van het testen, kunnen studenten die zich inschrijven in dit programma moeten basisvaardigheden en / of pre-college Engels en wiskunde te voltooien. Het college moedigt studenten in te schrijven in basisvaardigheden en pre-college cursussen aan het begin van hun opleiding. Vaak pre-college cursussen zijn voorwaarden voor college-niveau cursussen die nodig zijn voor het afstuderen.

Alle studenten verplicht om Precollege Math vullen of Engels cursussen moet invullen HDEV 101: Enhancing Student Succes (3 studiepunten) in hun eerste twee kwartalen van deelname.

Bij het plannen van dit diploma moeten studenten om nauw samen te werken met hun faculteit adviseur en de overdracht instelling, zodat de wetenschap kredieten binnen de mate zorgen voor een naadloze overgang naar de overdracht instelling. Hoewel de Associate in Science-Transfer Degree transfers tot vier jaar hogescholen en universiteiten in de staat Washington, kan het niet voldoen aan specifieke afdeling eisen.

Een minimum van 90 studiepunten nodig is, voldoet aan de verdeling in de onderstaande tabel. Alle cursussen genomen moeten worden op HBO niveau (genummerd 100 of hoger), met een cumulatieve Grade Point Average van 2,0 of hoger. Een klasse kan slechts één keer tellen in de richting van eisen. Bijvoorbeeld, IIS 125 zal ofwel HUMANITIES of Social Science cursus eisen, maar niet allebei tevreden. Er kunnen maximaal 5 credits in de prestaties / vaardigheden cursussen kunnen worden toegepast op de geesteswetenschappen distributie eis.

DIVERSITEIT EISEN

South Puget Sound Community College vereist dat alle nieuwe studenten op zoek naar een Associate Degree om een ​​"diversiteit" cursus die voldoet aan het college criteria voor opname als een diversiteit cursus en is goedgekeurd voor een dergelijke lijst door het college Instructional Raad voorafgaand aan de student zich inschrijft in het voltooien klasse.

KANTOOR van de burgerrechten COMPLIANCE STATEMENT

gelijkekansenbeleid South Puget Sound Community College's verbiedt discriminatie in onze diensten en de werkgelegenheid van iedere persoon op grond van ras of etnische afkomst, geloof, huidskleur, afkomst, geslacht, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, leeftijd, religie, Vietnam-era of gehandicapte veteranenstatus, of de aanwezigheid van een zintuiglijke, lichamelijke of geestelijke handicap, behalve in het geval van een bona fide bezetting kwalificatie.

South Puget Sound Community College is een gelijke kans / positieve actie werkgever en voldoet aan de Americans with Disabilities Act (ADA).

computer science

Het werk in een veld dat snel verandert, biedt frequente kansen om te groeien en problemen op te lossen, en dompelt je onder in de technologie. Informatica graden bieden een breed scala van goedbetaalde werkgelegenheid. We zijn trots op onze 30-jaar track record van het dienen van onze gemeenschap en het helpen van onze studenten vinden werk, alles tegen een fractie van de kosten van een particuliere instelling of "boot camp".

Ingenieurschap

Ingenieurs zijn zowel praktisch als wetenschappelijk: zij problemen op te lossen door het gebruik van de wetenschap om applicaties te ontwerpen. Studenten van de techniek zou kunnen kijken naar zaken die verband houden met ruimtevaart, architectuur, of computers; succesvolle afgestudeerden kunnen werken in verschillende plaatsen, waaronder de farmaceutische industrie, energiebedrijven, academische onderzoeksinstelling. Bij SPSCC, onze studenten werken met hun docenten in kleine klassen, goed uitgeruste laboratoria, en soms "in het veld" voor onafhankelijk onderzoek.

Techniek carrières bieden interessante, zelfs baanbrekende, problemen en projecten. Je zou kunnen uitvinden van iets nieuws, of het verbeteren van een idee dat al bestaat.

Natuurkunde

Heb je je ooit afgevraagd hoe 3-D bril te werken, waarom bijen gebruikt zeshoeken om bijenkorven te bouwen, waarom sommige mensen moeite hebben met het drijven, hoe prairiehonden kan ondergrondse tunnels die niet instorten bouwen? Physics raakt ons leven op vele niveaus. Meer informatie over de manier waarop de wereld werkt door middel van in-class demonstraties, interactieve activiteiten tijdens college, behulpzaam online bronnen, en de kwaliteit lab oefeningen.

Wetenschap

Test, vraag, ontdekken en samen te werken. Wetenschap lessen op SPSCC bieden kleine lezingen en laboratoria, allen met docenten die enthousiast zijn over het onderwijs. Onze studenten gebruiken meer apparatuur, uit te voeren meer dissecties en qork met meer projecten dan veel lessen op 4-jarige instellingen. Ze hebben een aantal mogelijkheden om actief en betrokken zijn, of het nu deel te nemen aan onze actieve student wetenschap club, het ontmoeten van andere studenten op het Science Study Room, het werken in een coöperatie stage, of het creëren van een onafhankelijke studie project.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan