Overdracht Bachelor In Natuurlijk, Aarde, En Milieuwetenschappen

South Puget Sound Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdracht Bachelor In Natuurlijk, Aarde, En Milieuwetenschappen

South Puget Sound Community College

De Associate in Science-Transfer is ontworpen voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit voor de wetenschap of techniek te studeren. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan vele vierjarige opleidingen met junior staan. In vergelijking met de Associate of Arts Degree, deze mate vertraagt ​​enkele algemene distributie educatie studiepunten totdat de junior of senior jaar om ruimte in de overdracht mate voor de vereiste eerstejaars en tweedejaars-level wetenschap sequenties te maken. AS-T Track 1 richt zich op chemie, biologie, milieu en natuurlijke hulpbronnen wetenschappen en geologie en aardwetenschappen.

Resultaten van het programma

Algemeen vormend onderwijs introduceert studenten tot de inhoud en de methodologie van de belangrijkste gebieden van kennis - de communicatie, de geesteswetenschappen en beeldende kunst, natuurwetenschappen, wiskunde en de sociale wetenschappen - en helpt hen de intellectuele vaardigheden die hen effectiever leven lang zal ontwikkelen leerlingen. Het College van algemene opleiding is bedoeld om de eisen overdracht van vier jaar hogescholen en universiteiten zoals beschreven in het Intercollegiate Relations handboek van de Commissie te voldoen. South Puget Sound Community College bereidt ontvangers van de Associate in Science-Transfer Mate:

  • Effectief communiceren.
  • Logisch denken en kritisch.
  • Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data.
  • Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld.
  • Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen.

PROGRAMMA EIS

Op basis van de plaatsing van het testen, kunnen studenten die zich inschrijven in dit programma moeten basisvaardigheden en / of pre-college Engels en wiskunde te voltooien. Het college moedigt studenten in te schrijven in basisvaardigheden en pre-college cursussen aan het begin van hun opleiding. Vaak pre-college cursussen zijn voorwaarden voor college-niveau cursussen die nodig zijn voor het afstuderen.

Alle studenten verplicht om Precollege Math of Engels cursussen te voltooien moet invullen ESS 101: binnen hun eerste twee kwartalen van het bijwonen van Navigation College Resources (2 studiepunten).

Bij het plannen van deze graad, moeten de studenten om nauw samen te werken met hun adviseur en de overdracht instelling, zodat de wetenschap kredieten binnen de mate zorgen voor een naadloze overgang naar de overdracht instelling. Hoewel de Associate in Science-Transfer Degree transfers tot vier jaar hogescholen en universiteiten in de staat Washington, kan het niet voldoen aan specifieke afdeling eisen.

Een minimum van 90 studiepunten nodig is, voldoet aan de verdeling in de onderstaande tabel. Alle cursussen genomen moeten worden op HBO niveau (genummerd 100 of hoger), met een cumulatieve Grade Point Average van 2,0 of hoger. Van de 90 studiepunten die nodig zijn voor de mate, moet 85 worden van de Algemene Onderwijs Eisen voor de Associate in Arts & Science - Direct Transfer Agreement. Een klasse kan slechts tellen eenmaal in de richting van eisen Algemene Onderwijsbond. Bijvoorbeeld, IIS 125 zal ofwel HUMANITIES of Social Science cursus eisen, maar niet allebei tevreden. Er kunnen maximaal 5 credits in de prestaties / vaardigheden cursussen kunnen worden toegepast op de geesteswetenschappen distributie eis.

DIVERSITEIT EISEN

South Puget Sound Community College vereist dat alle nieuwe studenten op zoek naar een Associate Degree om een ​​"diversiteit" cursus die voldoet aan het college criteria voor opname als een diversiteit cursus en is goedgekeurd voor een dergelijke lijst door het college Instructional Raad voorafgaand aan de student zich inschrijft in het voltooien klasse.

KANTOOR van de burgerrechten COMPLIANCE STATEMENT

gelijkekansenbeleid South Puget Sound Community College's verbiedt discriminatie in onze diensten en de werkgelegenheid van iedere persoon op grond van ras of etnische afkomst, geloof, huidskleur, afkomst, geslacht, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, leeftijd, religie, Vietnam-era of gehandicapte veteranenstatus, of de aanwezigheid van een zintuiglijke, lichamelijke of geestelijke handicap, behalve in het geval van een bona fide bezetting kwalificatie. South Puget Sound Community College is een gelijke kans / positieve actie werkgever en voldoet aan de Americans with Disabilities Act (ADA).

milieukunde

Environmental Science benadrukt de wetenschappelijke relatie tussen mensen en onze natuurlijke wereld. U zult meer over een aantal van de meest dringende problemen van onze tijd, zoals bevolkingsgroei en klimaatverandering, en problemen zoals het verlies van biodiversiteit en schade aan het milieu te leren. Bij SPSCC, zult u genieten van kleine lezingen en labs met faculteit die over het onderwijs hartstochtelijk bent.

GEOLOGIE

De geologen zijn aardwetenschappers die zich richten op de materialen en processen van onze wereld. Je zult een schat aan kennis op te doen over een aantal van de meest cruciale problemen van onze tijd, met inbegrip van natuurrampen, bodembescherming, klimaatverandering, en watervoorziening. Bij SPSCC, zult u genieten van kleine lezingen en labs met faculteit die over het onderwijs hartstochtelijk bent. U zult meer hands-on ervaring dan in vergelijkbare lessen op vele 4-jarige scholen hebben.

Plantkunde

Botany bestudeert de wezenlijke relatie tussen het menselijk leven en de groeiende planten. Het is een breed terrein dat ecologie, veldonderzoek, de structuur en de patronen, en experimenten omvat. Botanisch onderzoek kan helpen de kennis van het behoud, de volksgezondheid en de bescherming van het milieu te verhogen.

Bij SPSCC, zult u genieten van kleine lezingen en labs met faculteit die over het onderwijs hartstochtelijk bent.

Aardwetenschappen

Aardwetenschappen ons helpen om onze planeet te begrijpen en, op zijn beurt, hoe dit begrip verbindt met mensenlevens. Je leert over een aantal van de meest dringende problemen van onze tijd, zoals de klimaatverandering, natuurrampen en milieuproblemen, zoals het verlies aan biodiversiteit en ontbossing.

Bij SPSCC, zult u genieten van kleine lezingen en labs met faculteit die over het onderwijs hartstochtelijk bent.

Wetenschap

Test, vraag, ontdekken en samen te werken. Wetenschap lessen op SPSCC bieden kleine lezingen en laboratoria, allen met docenten die enthousiast zijn over het onderwijs. Onze studenten gebruiken meer apparatuur, uit te voeren meer dissecties en qork met meer projecten dan veel lessen op 4-jarige instellingen. Ze hebben een aantal mogelijkheden om actief en betrokken zijn, of het nu deel te nemen aan onze actieve student wetenschap club, het ontmoeten van andere studenten op het Science Study Room, het werken in een coöperatie stage, of het creëren van een onafhankelijke studie project.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan