Overdragen Bachelor In Business

South Puget Sound Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdragen Bachelor In Business

South Puget Sound Community College

Op basis van een state-brede overeenkomst tot overdracht, de Associate in Business Direct Transfer Agreement / Major Related Program, soms aangeduid als de Associate in Arts, is bedoeld voor personen die geïnteresseerd zijn in de voorbereiding van een bedrijf grote en als junior bij de meeste baccalaureaat aan te gaan instellingen in de staat Washington. De geschetste cursussen worden beschouwd als natuurlijk equivalenten de vergelijkbare vereiste lagere divisies cursussen bij de ontvangende baccalaureaat instelling.

Resultaten van het programma

Studenten het invullen van de Associate in Business Direct Transfer Agreement mate bereid zullen zijn om:

 • Geniet van de verschillende contexten van het bedrijfsleven - sociale, politieke, economische en juridische - binnen een binnenlandse en wereldwijde omgeving;
 • Bepaal hoe elementen van de juridische gevolgen milieu bedrijf;
 • Record transacties en voor te bereiden de jaarrekening voor een bedrijf entiteit;
 • Effectief communiceren;
 • Logisch denken en kritisch.
 • Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data.
 • Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld.
 • Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen.

bedrijf

Kies een pad door de snelle, groeiende en gevarieerde wereld van het bedrijfsleven carrière. Studenten van het bedrijfsleven leren om te begrijpen hoe bedrijven opereren in complexe juridische en economische omstandigheden. Bij SPSCC zullen we je voor te bereiden om succesvol samen te werken in een verscheidenheid van beroeps-en kantooromgevingen.

We hebben een zeer actieve adviescommissie die samen met ons om stage-ervaringen voor studenten. Adviserende leden ook vaak te huren onze studenten of sluit ze met andere banen in de gemeenschap.

Zakelijk School Admission

Toelating tot Washington openbare baccalaureaat Schools of Business is niet gegarandeerd dat studenten met een Associate in Business - DTA Degree. Het wordt sterk aanbevolen dat de studenten contact op met de-baccalaureaat toekenning van Business School vroeg in hun Associate in Business - DTA programma om te worden geadviseerd over aanvullende eisen (bijvoorbeeld GPA) en procedures voor toelating.

Houd er rekening mee dat de toegang tot vele Business schools concurrerend is en hogere rang-point gemiddelden en natuurlijk kwaliteiten zijn vaak nodig. Neem contact op met uw bestemming school en universiteit. Bovendien is de minimale cijfer voor bedrijfscursussen is 2,0. Deze cursussen zijn aangeduid met een asterisk (*). UW Bothell vereist een minimum van 2,0 in elke voorwaarde cursussen.

Specifieke University Information

Voor de programmering doeleinden, worden de studenten geadviseerd dat de lagere divisie eisen voor individuele Washington openbare universiteit business schools kan variëren.

 1. Analyse, onderzoek en documentatie: Om de huidige EWU eisen te voldoen, moet de tweede Engels Composition cursus gelijkwaardig aan EWU's Engels 201 College Composition zijn.
 2. Studenten die de internationale business major moeten hun potentiële tussen instellingen te raadplegen over het niveau van de wereld de taal die nodig is voor toelating tot het belangrijkste. Vijf (5) credits in talen van de wereld zich wenden tot de geesteswetenschappen eis.
 3. Studenten worden aangemoedigd om een ​​toespraak of mondelinge communicatie cursus (niet kleine groep communicatie) omvatten.
 4. Studenten van plan de productie beheer gestudeerd aan WWU moet WWU raadplegen met betrekking tot de selectie van natuurwetenschap cursussen vereist voor toelating tot de belangrijkste.
 5. Internationale studenten die een bedrijf wet cursus specifieke afgerond naar hun land van herkomst moet een bedrijf de wet cursus te nemen op een Amerikaanse instelling om vaardigheid in het Amerikaanse bedrijfsleven recht.
 6. Vier instellingen eisen voor toelating tot de belangrijkste die verder gaan dan de hierboven vermelde. Studenten kunnen aan deze eisen voldoen door een zorgvuldige selectie van de electieve University Course Equivalent aan:
 • WSU (alle campussen): Management Information Systems MIS 250
<li>Gonzaga: Management Information Systems BMIS 235</li> <li>PLU: computertoepassingen CSCE 120, ofwel een gelijkwaardige opleiding of een vaardigheidstest</li> <li>SPU: Spreadsheets BUS 1700, ofwel een gelijkwaardige opleiding of een vaardigheidstest</li> <li>WWU: Introduction to Business Computer Systems MIS 220 (voor de overdracht studenten die val 2014)</li>

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan