Overdragen bachelor in de sociologie en psychologie

South Puget Sound Community College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdragen bachelor in de sociologie en psychologie

South Puget Sound Community College

De Associate in Arts is bedoeld voor personen die geïnteresseerd zijn in het overbrengen van een vier jaar hogeschool of universiteit. Studenten die met succes te voltooien diploma-eisen en keuzevakken aanbevolen voor hun specifieke gebied van de studie zal overdragen aan de meeste vierjarige opleidingen met junior staan.

Resultaten van het programma

Algemeen vormend onderwijs introduceert studenten tot de inhoud en de methodologie van de belangrijkste gebieden van kennis - de communicatie, de geesteswetenschappen en beeldende kunst, natuurwetenschappen, wiskunde en de sociale wetenschappen - en helpt hen de intellectuele vaardigheden die hen effectiever leven lang zal ontwikkelen leerlingen. algemene opleiding van de Academie bedoeld om de eisen overdracht van de vier jaar hogescholen en universiteiten zoals beschreven in het Intercollegiate Relations handboek van de Commissie te voldoen. South Puget Sound Community College bereidt ontvangers van de Associate in Arts graad naar:

  • Communiceer effectief
  • Logisch denken en kritisch
  • Evalueren en verwerken van kwantitatieve en symbolische data
  • Begrijpen zich in relatie tot anderen in een multiculturele wereld
  • Begrijp ethische verantwoordelijkheden en gevolgen

Maatschappij, Services & Opleiding

Bestudeer belangrijke patronen in de menselijke interactie, van vroeger tot nu. Maak een verschil in het leven van mensen. Onze innovatieve verdeling van de maatschappij, Services, en onderwijs brengt de studie van de menselijke interacties met de kans om een ​​echt verschil in het leven van mensen bij elkaar. Onze sociaal-wetenschappelijke programma's zullen helpen om te begrijpen en interpreteren van ons verleden en onze huidige relaties en samenlevingen. Onze cursussen, graden, en certificaten Brand en Hulpdiensten en Early Childhood Education zijn ontworpen om u de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​verschil te maken en hebben een impact op de toekomst te krijgen.

psychologie

Waarom doen mensen en de dingen die we doen zeggen? In de psychologie onderzoeken we de manier waarop mensen leven, beleef mee en reageren in onze wereld. Onze studenten zeggen dat ze doorgaan met hun opleiding in hun interpersoonlijke relaties evenals hun werkplek te gebruiken. Bij SPSCC zult u ook genieten van kleine lezingen en discussie met docenten die over het onderwijs hartstochtelijk bent.

sociologie

Hoe werkt de cultuur van invloed op de economische en politieke uitkomsten? Waarom zijn criminele tarieven te laten vallen in de ontwikkelde wereld? Waarom zijn verschillende vormen van ongelijkheid toe? Sociologie studenten verkennen menselijke interactie en gemeenschap: zij vragen hoe en waarom individuen en grote groepen zich tot elkaar verhouden, evenals hun omgeving.

U zult vaardigheden in het onderzoek- en ontwikkelingsproject, data-analyse, interpersoonlijke en interculturele communicatie te krijgen. Bij SPSCC zult u ook genieten van kleine lezingen en veldwerk met faculteit die over het onderwijs hartstochtelijk bent.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Olympia, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lacey, Washington
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan