Overdragen Bachelor In De Wetenschap En Wiskunde

Cypress College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Overdragen Bachelor In De Wetenschap En Wiskunde

Cypress College

Dit curriculum is ontworpen om een ​​kans te bieden voor studenten om een ​​Associate Degree in STEM, waarbij het eerste en tweede jaar eisen voor overdracht naar een vierjarig openbare California instelling voltooid ontvangen. De mate omvat studies in Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde.

chemie

Studenten met een diploma in de chemie kunnen carrière in een verscheidenheid van terreinen, zoals farmacie, geneeskunde, engineering, onderwijs, biotechnologie, octrooirecht, en forensische wetenschap.

Terwijl ten minste een baccalaureaat is de voorbereiding voor hen die overwegen professionele loopbaan aanbevolen, zal de voltooiing van dit lespakket engagement om het veld te tonen en bieden uitgebreide voorbereiding voor verdere academische studie door middel van upper-divisie werk natuurlijk. Dit lespakket speciaal bereidt de aspirant-student van de overdracht voor de bovenste divisie cursussen in de Chemie of een soortgelijke grootschalige op een California State University (CSU) campus. Studenten moeten een adviseur, de Transfer Center, en de catalogus van de overdracht hogeschool of universiteit te raadplegen om een ​​specifiek programma van de studie aan de hogeschool of universiteit eisen voldoen plannen.

wiskunde

Studenten met een diploma in de wiskunde kunnen carrière in een verscheidenheid van industrieën, zoals onderwijs, financiën, verzekeringen, informatie technologie, engineering en operations, productie, consulting, analyse, onderzoek, en nog veel meer. Terwijl ten minste een baccalaureaat is de voorbereiding voor hen die overwegen professionele loopbaan aanbevolen, zal de voltooiing van dit lespakket engagement om het veld te tonen en bieden uitgebreide voorbereiding voor verdere academische studie door middel van upper-divisie werk natuurlijk.

Studenten die het vak wiskunde programma te voltooien in staat zal zijn om:

  • Solliciteer wiskundige concepten, uitdrukkingen te vereenvoudigen, en vergelijkingen op te lossen.
  • Grafiek vergelijkingen, en het oplossen van problemen met behulp van de toepassing logica, constructies en analytisch denken.

Natuurkunde

Deze graad levert waardevolle kwantitatieve en probleemoplossende vaardigheden die in de vraag van werkgevers inhuren, bijvoorbeeld, laboranten, of in een scala van gebieden zoals productie en onderwijs. Van de mensen die een terminal bachelor's degree in de fysica te verkrijgen, ongeveer de helft van het werk in de industrie, op gebieden zoals lucht-en ruimtevaart, militaire, software en elektronica. De meeste van de andere helft werk hetzij als leraren van middelbare scholen of laboranten bij universiteiten of door de overheid gefinancierde laboratoria.

PhD's in de natuurkunde zijn gekwalificeerd voor het onderwijs op universitair niveau en voor wetenschappelijk onderzoek, maar ook voor de werkgelegenheid hoger niveau in dezelfde gebieden als die met een diploma bachelor. Terwijl ten minste een baccalaureaat is de voorbereiding voor hen die overwegen professionele loopbaan aanbevolen, zal de voltooiing van dit lespakket engagement om het veld te tonen en bieden uitgebreide voorbereiding voor verdere academische studie door de bovenste divisie werk natuurlijk. Dit lespakket speciaal bereidt de aspirant-student van de overdracht voor de bovenste divisie natuurlijk het werk in de natuurkunde of een soortgelijke grootschalige op een California State University (CSU) campus. Studenten moeten een adviseur, de Transfer Center en de catalogus van de overdracht hogeschool of universiteit te raadplegen om een ​​specifiek programma van de studie aan de hogeschool of universiteit eisen voldoen plannen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
223 USD
Locations
Verenigde Staten - Cypress, Californië
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates