Politicologie en internationale betrekkingen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Politicologie en internationale betrekkingen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

onderwijsdoelstellingen

1) kent en begrijpt de theorieën, methoden, grenzen en de aard van de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen; 2) kent en begrijpt de concepten, structuren, contexten en instrumentele ideeën op het gebied van politieke wetenschappen en internationale betrekkingen; 3) Het verwerven van voldoende intellectuele vaardigheden te identificeren, te beschrijven en de relevante informatie in de politiek en internationale betrekkingen te evalueren; 4) verwerven generieke intellectuele vaardigheden om argumenten te ontwikkelen, relevante informatie te synthetiseren en uit te oefenen kritisch oordeel over de ethische implicaties in de politiek en de internationale betrekkingen; 5) Ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden te hanteren, te selecteren en te communiceren informatie (mondeling en schriftelijk); 6) Het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden zelfstandig werken, initiatief en zelf-discipline uit te voeren; 7) Het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden om te werken in het netwerk, met het oog op de collectieve doeleinden.

Toegangsvoorwaarden

Toegang tot de cursus kan worden gemaakt via het Nationaal Concours voor de toegang tot het hoger onderwijs, de speciale regelingen, de Special Access Competitions (M23) of Re-Entry Procedures, en de overdracht van koers te veranderen. Toe te passen op het hoger onderwijs door de National Access Competition, moeten de studenten voldoen aan de door de Algemene Directie van het hoger onderwijs te stellen voorwaarden.

Vereisten voor de graad of diploma

Duur: 3 jaar / 6 semesters.

De student moet 180 studiepunten te voeren: 120 studiepunten gerealiseerd in de verplichte vakken programma, 30 voorwaardelijke optie board credits en 30 credits uitgevoerd in de vrije opties of een minor van een andere wetenschap. Elk semester, moeten de leerlingen niet inschrijven in meer dan 30 studiepunten, met inachtneming van de voorrang als ze zijn ingesteld. Aan het begin van elk semester, studenten worden geadviseerd over de cursussen worden gemaakt, meer geschikt is voor hun academische carrière.

De studenten kunnen ook profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's in de FCSH / NEW neemt als Erasmus +, Almeida Garrett, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden binnen de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Het geeft toegang tot een cursus van 2 fietsen of afstuderen.

inzetbaarheid:

  1. Organen van de soevereiniteit en de centrale administratie en de Staat site; 2. Internationale organisaties; 3. Internationale samenwerking; 4. Internationale afdelingen van publiekrechtelijke lichamen; bedrijven; Stichtingen en de Media.

waarderingsregels

Examenregeling beschikbaar op het intranet. Classificatie Systeem: FCSH / NOVA studenten worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, het indienen van schriftelijke en mondelinge werk, tests en examens. De hetzij door permanente evaluatie of evaluatie verkregen door het testen resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moet ten minste 10 punten hebben, echter, de studenten die niet over een tweede kans om de proeven te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - werknemer-student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - vereniging leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk vastgestelde. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,064 EUR
1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan