Product Ontwerp (BA)

AMD Akademie Mode & Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Product Ontwerp (BA)

AMD Akademie Mode & Design

design producten onder het genot van een goede vorm, functie en de nieuwste digitale technologie in het achterhoofd - In de praktijk Bachelorstudiengang Product Design (BA) om vaardigheden te verwerven voor de ontwikkeling en het ontwerp van alledaagse voorwerpen, werk je samen met fabrikanten en leren alle aspecten van de productie en marketing van producten weten.

Het ontwerp opleiding leidt je op tot holistische jonge ontwerpers die kennis en vaardigheden in het omgaan met het ontwerp en de vorm, materiaal, model en productontwikkeling, perceptie en ergonomie, evenals tekentechnieken, visuele communicatie en marketing strategieën.

Of tafels, lampen of Smart Objects - vorm en bruikbaarheid van producten voor het dagelijks leven zijn de focus van het ontwerp werk. Het leren van de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van digitale media en experimenteel werk in workshops vormen daardoor elementaire en gevarieerd onderwijs eenheden.

Praktische ervaring in deze carrière veld is onmisbaar. De AMD maakt gebruik van haar internationale netwerk van corporate partners en productontwerpers en integreert spannende concrete projecten, workshops en een stage. Ook zijn start-up initiatieven expliciet gestimuleerd en onderhouden door het idee tot implementatie.

Product Ontwerp (BA) is uit te breiden in de School of Design opleidingen kamer concept en het design (BA), Design and Innovation Management (BA) als merk en communication design (BA). Maak gebruik van de synergie die de intensieve uitwisseling en interdisciplinaire projecten - omdat de internationale creatieve industrie vraagt ​​om flexibele specialisten. Wij bieden de keuze van de gebieden voor communicatie, voor de detailhandel op gebeurtenissen en digitale media.

Carrièremogelijkheden

De carrièremogelijkheden zijn net zo gevarieerd als de vereisten voor het product ontwerpers zelf. Omdat u het ontwerp creativiteit van een ontwerper en een sterke technische kennis nodig. Ontwikkel een gevoel van de behoeften van de toekomstige gebruikers en innovatieve oplossingen te vinden, vooral als het gaat om nieuwe ontwikkelingen voor de integratie van slimme objecten of om de interactie tussen mens en machine.

Werkt u als zelfstandig product ontwerper in de internationale architectuur en design kantoren of in ontwikkeling en innovatie afdelingen van bedrijven. Maak investeringen, consumenten- en communicatie goederen. Interdisciplinair belangrijke vaardigheden in sociale vaardigheden zoals teamwerk en communicatieve vaardigheden zorgen voor een uitgebreide applicatie.

toelatingseisen

De volgende vermelding eisen moet worden voldaan voor een bachelordiploma aan de Faculteit van Design van de Universiteit Fresenius:

  • Algemeen universiteit of
  • Technische universiteit, of
  • Vakspecifieke toelating tot de universiteit, of
  • Master's certificaat.
  • Vul onze selectie

Een overeenkomstige van een toelating tot de universiteit kwalificatie ook wie heeft met succes een succesvolle universitair diploma of een geaccrediteerde undergraduate opleiding aan een staat of door de staat erkende coöperatieve onderwijs, zonder dat naar de universiteit te gaan.

Een overeenkomstige van vakgerichte hogere diploma's is ook die fundamentele studies afgerond in een hogeschool opleiding, een getrapte programma aan een universiteit of een vergelijkbare fase van de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op February 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
675 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan