Professionele Bachelor In De Administratie Van Instellingen En Bedrijven

Klaipeda State University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Professionele Bachelor In De Administratie Van Instellingen En Bedrijven

Klaipeda State University of Applied Sciences

Professionele Bachelor in de administratie van instellingen en bedrijven

Programma: Administratie van instellingen en bedrijven

Diploma: Bachelor studies (universiteit)

Studierichting: Sociale Wetenschappen

Kwalificatie: Professionele bachelor's degree in Management

Studiepunten (ECTS): 180

Doelstelling (en) van deze opleiding

Om een ​​moderne specialist in het beheer van instellingen andenterprises voor het werk in bedrijven, overheid en publieke instellingen, die in staat is om de principes die nodig zijn om zaken en financiën, management systemen van staat en organisaties organiseren begrijpen voor te bereiden; die in staat zijn professioneel gebruikmaakt van moderne informatie-technologie, terwijl het beheer van human resources en materialfinancial is; die in staat is om goed te communiceren en documenten opstellen in een officiële taal en in twee vreemde talen; persoonlijkheid en professionele vaardigheden te ontwikkelen op een regelmatige basis, terwijl de aanpassing aan voortdurende veranderingen die betrokken zijn bij het bedrijfsleven en de prestaties gebieden.

Leerresultaten

Het programma afgestudeerde in staat zal zijn om: 1. Bereid documenten, plannen, projecten, voorzieningen en het organiseren van de uitvoering ervan.

 1. Evalueren van interne en externe informatiestromen.
 2. Organiseer werkproces, de werktijden, de bescherming van gegevens in een besluitvorming.
 3. Organiseer human resources management en boekhouding, de onderverdeling van de activiteiten van controle.
 4. Het uitvoeren van toegepast onderzoek in een organisatie.
 5. Omgaan met conflicten en andere mogelijke problemen.
 6. Solliciteer communicatie en samenwerking principes.
 7. Solliciteer motivatie methoden in een organisatie.
 8. Analyseer risicofactoren van de prestaties van de organisatie.
 9. Coördineren van de uitvoering van de agenda van een manager.
 10. Helpen en de manager met informatie met betrekking tot het werk.
 11. Organiseren persconferenties, onthaalcentrum, onderhandelingen, samenwerking met klanten in de officiële taal en een vreemde taal.
 12. Ontwikkelen van het imago van een organisatie en de beheerder, en voor te bereiden promotiemateriaal.
 13. Beschrijf de documenten die nodig zijn om een ​​organisatie, economische en juridische aspecten te vestigen.
 14. Employ database-ontwerp, boekhouding en informatiesystemen toepassing principes.
 15. Gebruik kantoorapparatuur, informatie- en communicatietechnologie.
 16. Toepassing informatiesystemen om te gaan met de specifieke document management taken.

Activiteiten van onderwijzen en leren

Lezingen, seminars, oefeningen, discussies, groepswerk, literatuur analyse, voorbereiding van projecten, individuele taken, enz.

Toelating

Documenten die nodig zijn voor de internationale procedures student toelating wordt aan de Internationale Betrekkingen (- de "TRS" genoemd) worden ingediend. Vreemdelingen die voor full-time studie aan de KVK legt de volgende documenten aan de TRS per post: 1. een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier; 2. kopieën van documenten waaruit de voltooiing van het secundair onderwijs (deze documenten worden met een gecertificeerde vertaling in het Engels worden ingediend); 3. een gewaarmerkt afschrift van een paspoort; 4. een foto ter grootte van 3 cm x 4 cm; 5. een curriculum vitae en een motivatiebrief; 6. een ontvangstbewijs ondersteuning van de betaling van een niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag; 7. een document waaruit het niveau van vaardigheid in het Engels (TOEFL, IELTS, etc.). Indien de aanvrager een dergelijk document niet heeft, zal het niveau van vaardigheid in het Engels op afstand worden vastgesteld door een KVK werknemer; 8. een academische erkenning is afgegeven door het Centrum voor Quality Assessment in het Hoger Onderwijs (hierna: - de "SKVC"); 9. een geldige ziektekostenverzekering certificaat.

Toelating van internationale studenten "wordt georganiseerd door de toelatingscommissie van KVK. Na ontvangst van alle documenten vermeld, zal het TRS mail de aanvrager een onvoorwaardelijk bod Letter en de studieovereenkomst voor ondertekening. Als het TRS ontvangt onvolledige documenten, zijn de TRS mail de aanvrager een voorwaardelijk aanbod Letter, met vermelding van de voorwaarden voor verdere toelatingsprocedures. De aanvrager moet de documenten te ondertekenen en terug te keren één exemplaar naar de KVK. De aanvrager moet het collegegeld door de Raad van KVK goedgekeurd voor studies aan de KVK te betalen. De betaling procedure wordt bepaald door de studieovereenkomst tussen de student en de KVK.

Nadat de aanvrager betaalt het collegegeld voor een jaar en procedurele kosten en stuurt kopieën van de respectievelijke postwissels aan de TRS, wordt de aanvrager worden toegelaten tot de KVK en de toelating wordt uitgevoerd door de volgorde van de directeur. Een verzoek om bevestiging van de uitnodiging, een kopie van een paspoort, het adres van de plaats van: na ontvangst van een document ter ondersteuning van de betaling van het collegegeld en procedurele kosten, zal de TRS de student bemiddeling documenten die nodig zijn voor een visum (indien nodig) mailen residentie, een document ter ondersteuning van de betaling van de staat vergoeding voor de uitnodiging. Na ontvangst van het visum (indien nodig), zal de student komen om de KVK een week voor de aanpassing Week georganiseerd door het TRS en de verantwoordelijke afdeling.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
2,500 EUR
Locations
Litouwen - Klaipeda
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Klaipeda
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan